Top 10 Mooiste Vrouwen Chinees

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 21, 2015 Admin Schoonheid 0 23


Chinese vrouwen zijn meer populair voor hun zachte huid en ziet er mooi uit. Hier is een lijst van de Top 10 mooiste Chinese vrouwen.

BEAUTY Chinese vrouwen


Yu Wenxia: (Leeftijd 24)

Bron afbeelding

Uit het noord-oosten van China, heeft Yu Wenxia uitgegroeid tot het gezicht van China tijdens de Miss World 2012, toen hij de titel won. Hij droomde dat hij een zanger zeer jonge leeftijd. Hij bereikt wat hij wilde. Ze zag er oogverblindend in blauwe lovertjes jurk die ze droeg voor de finale en op elkaar afgestemd zijn hard verdiende de kroon van Miss World.

Jiang Yuyuan: (Leeftijd 21)

Bron afbeelding

Wereldberoemde turnster Jiang Yuyuan opstond om wat wereldberoemde namen in de wereld van concurrerende gymnastiek. Op 21, ze is al een merk en een model voor jonge mensen in China. Jiang voert stunts uitzonderlijke voorwaarden die het publiek boeit de hele wereld.

XuNingXuan: (Leeftijd 24)

Bron afbeelding

XuNingXuan, een model, zangeres en actrice, is uitgegroeid tot een internet sensatie na een bikini geklede schot. Dit vlekkeloze schoonheid uit China wil rijden op hellingen internationale mode binnenkort. Ze houdt van bloemen en dat is de reden waarom we besloten om ze op te nemen in zijn schot badpak, zodat u kunt toevoegen aan de schoonheid van haar bikini.

Jin Rong: (Leeftijd 25)

Bron afbeelding

Gekroond tot Miss Earth 2012, Jin Rong, een natuurliefhebber die-hard, had bijgewoond de show met de hoop dat het winnen zou helpen om de aarde een betere plek om te wonen. Ze hoopt om te werken voor de verbetering van de slechte milieuomstandigheden in Azië, die behoefte heeft om natuurlijke hulpbronnen te beschermen en zet zijn beste beentje voor om hetzelfde te garanderen.

Jen Lu Ling: (Leeftijd 24)

Bron afbeelding

Jen Ling Lu, een deelnemer aan de schoonheidswedstrijd Miss Earth 2012 vertegenwoordigde Chinese Taipei. Hij werd beschouwd als een sterke concurrent, maar helaas niet te winnen. Echter, wat is opgevallen tijdens de wedstrijd was zijn toewijding tot een taakstraf. E 'werd gekroond tot Miss Taiwan. Als een alleenstaande ouder, heeft de verantwoordelijkheid voor haar kind aangenomen en deed alles alleen maar om zijn gezin te onderhouden.

Xu Ji Dan: (Leeftijd 23)

Bron afbeelding

Ji Xu Dan, een voormalige Miss Universe deelnemer, is uit de provincie Jilin. Een danser natuurlijke talent, ze opgeleid formeel om een ​​flamenco danseres te worden. Een nationale winnaar en concurrent voor het plaatsen, kun je je hypnotiseren als je vingers dansen op de pianotoetsen. Zijn hobby's zijn reizen, winkelen, en koken. Met het doel om zijn best te doen voor zijn land, verwacht dat ze om haar eigen kledinglijn, een dag te starten.

Xi Mingze: (Leeftijd 23)

Bron afbeelding

Mingze Xi is de dochter van een Chinese leider Xi Jinping. Ze wordt ook wel als de eerste dochter van China. Dit moderne prinses studies aan de Harvard University en was instrumenteel in het gebied van de ramp het management in China. Kijkt uit naar een leider van zijn land op een dag net als zijn vader te worden, en om een ​​van de meest invloedrijke leiders in de wereld te zijn.

Zaishi Vega Wang: (Leeftijd 25)

Bron afbeelding

Het is een bekende naam, die een aantal van de populaire internationale ramps Vega Zaishi Wang verplaatst van China met haar familie liep alleen om terug te keren met een knal. Hij studeerde bouwkunde van een gereputeerde instituut. Haar kleren en persoonlijke stijl bevat een heleboel jassen met scherpe looks en zijde.

Yang Zi: (Leeftijd 21)

Bron afbeelding

Geboren in Beijing, Yang Zi werd een begrip na dat zij de rol van Xia Xue in het eerste seizoen van het huis met de kinderen. Vanaf haar acteercarrière op de leeftijd van zeven, had Yang in haar portfolio meer dan 30 films en shows verworven. Sindsdien heeft hij een deel van de vele grote banner films is geweest en werd gewaardeerd voor zijn gedrag en handelen bescheiden en nederig.

Wenwen Han: (Leeftijd 17)

Bron Afbeelding>

Dit mooie meisje kwam op het toneel na zijn debuut in The Karate Kid, waar hij speelde een lief meisje. Ze is een violiste, zangeres en danseres en al snel wil een deel van Hollywood te zijn en om zijn beste schot daar geven.

Er is een lijst van de mooiste Chinese vrouwen in de wereld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha