Top 10 Mooiste Vrouwen AmericanVerenigde Staten van Amerika (USA) heeft het beste van alle mooie dingen, of het nu mooie plekken, mooie auto's en mooie vrouwen. Actrices, popsterren, sport persoonlijkheden top van de hitlijsten van schoonheid hier. Sommige Amerikaanse vrouwen in het bijzonder hebben de harten van vele gevangen!

We proberen om snel te controleren dat onze lijst van de 10 mooiste Amerikaanse vrouwen overtreft


Cameron Diaz:

Cameron Diaz is een model en actrice. "The Mask" film verdiende zijn succes en zijn rollen in populaire films zoals Charlie's Angels, My Best Friend's Wedding en There's Something About Mary gaf haar internationale faam en bekendheid. Cameron wordt bewonderd voor zijn mariene groene ogen en een perfecte glimlach gesneden. Zelfs op 40, heeft de beste benen van de cinema. Zonder enige twijfel, Cameron is een van de mooiste vrouwen in Amerika.

Via Pinterest

Hillary Duff:

Hillary Duff werd geboren in 1987 en is een 25-jarige hete meisje nu sprankelend. Ze nam tot bekendheid in de populaire Disney tiener komedie, Lizzie McGuire. Ze is ook een ervaren zanger en ondernemer.

Via Pinterest

Britney Spears:

Britney Spears is de meest succesvolle vrouwelijke popartiest in de jaren negentig en was ook de best betaalde kunstenaar (vrouwelijke) voor het jaar 2012 met een jaarlijks inkomen van 58 miljoen. Hier pop hits als "Hit Me Baby One More Time" en "Crazy" zijn nog steeds stukken voor het huis.

Via Pinterest

Megan Fox:

Megan Fox is een 26-jarige hete schoonheid. Ze wordt beschouwd als een sekssymbool en wordt vaak vergeleken met Angeline Jolie. Hij stond naar het sterrendom met de Transformers franchise. Ze heeft een lichaam om te sterven voor en voluptueuze lippen warm. Het 'een normale lijsten in de vele mooie vrouwen.

Via Pinterest

Jennifer Anniston:

Jennifer is bekend voor haar rol in de populaire sitcom - vrienden, die ook won haar vele prijzen. Sindsdien speelde hij in vele blockbusters. Hoewel ze is 44, ze ziet er nog zo jong en heeft een van de beste lichamen in Hollywood. Oh, en haar kapsels zijn wereldwijd aanbeden.

Via Pinterest

Julia Roberts:

Julia Roberts is het best bekend voor zijn Mona Lisa smile. Julia Roberts is een van de beste actrices van Hollywood up to date en werd uitgeroepen tot nummer één in 11 keer meer lijsten 50 mooiste vrouwen ter wereld. Zijn meest populaire films zijn onder andere My Best Friend's Wedding, Pretty Woman, Notting Hill en Erin Brokovich. Ze is ook een gelukkige moeder van drie prachtige kinderen.

Via Pinterest

Beyonce Knowles:

Beyonce werd geboren in het jaar 198 Beyonce begon zijn muzikale carrière als zangeres van de meidengroep, Destiny's Child, die meer dan 50 miljoen exemplaren wereldwijd heeft verkocht. Zijn eerste solo-album, "Dangerously in Love" is gecertificeerd platina albums en won haar 5 Grammy awards. Het heeft in totaal 17 Grammy awards in zijn kitty tot datum.

Via Pinterest

Angelina Jolie:

Angelina Jolie is een actrice bekend om zowel haar acteertalent en schoonheid. Angie zoals het in de volksmond wordt genoemd kwam aan bekendheid met de film Hackers. Zijn bekendste filmrollen waren in Gia, Tomb Raider en meisje onderbroken. Deze prachtige diva staat bekend om de meeste onweerstaanbare lippen en benen. Ze dateert momenteel Brad Pitt met wie ze drie kinderen. Andere nam drie kinderen alleen. Deze mooie dame is betrokken bij humanitaire werk, met inbegrip van het welzijn van vluchtelingen. Ze is een mooie dame met een mooi hart.

Via Pinterest

Jessica Alba:

Jessica Alba heeft een Golden Globe Award voor haar rol in de tv-serie, Dark Angel. Het is sindsdien in vele vrouwen meest sexy en meest wenselijke in de wereld lijsten.

Via Pinterest

Marilyn Monroe:

Laatst maar nooit vergeten diva sexy, Marilyn Monroe maakt onze top 10. Ze is sensueel en onschuld gepersonifieerd, op hetzelfde moment. Marilyn Monroe was een van de beroemdste vrouwen van de 20e eeuw en was waarschijnlijk de eerste sex symbol.And zeker een van de wereld tot de mooiste Amerikaans meisje dateren!

Dit zijn de 10 mooiste Amerikaanse vrouwen.

Via Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha