Top 10 Mooiste Oranje RozenOranje rozen zijn een symbool van de jeugd, vitaliteit en leven. Zij maken ook grote bruiloft rozen. Deze rozen kunnen juichen toe te voegen aan elke tuin. Hier is een lijst van oranje rozen.

Abraham Darby:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door T.Kiya


Deze roos is vernoemd naar Abraham Darby. Het groeit als een struik of als een korte klimmer. Behoort tot de categorie van het Engels rozen en is zeer duurzaam. Deze mooie rozen hebben een heerlijke geur en fruitige dat kan charme iedereen. De gemiddelde hoogte van deze rozen is vijf meter.

Tamora:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door T.Kiya

De naam van deze prachtige rozen werd opgenomen door de Shakespeare toneelstuk 'Titus Andronicus'. Deze rozen zijn perfect in het bed van roze. Zijn komvormige bloemen en de geur van seringen of mimosa. Meestal zijn ze niet erg hoog in warme klimaten groeien en zijn zeer duurzaam.

Port Sunlight:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door T.Kiya

Deze abrikoos gekleurde rozen zijn glorieuze bestendig en hebben een heerlijke thee rijke geur. Ze maken prachtige decoraties voor gelegenheden zoals bruiloften, jubilea en ga zo maar door. Ze hebben uitstekende herhalen en kan daarom zeer aangenaam is om aan een plant te laten groeien in een tuin te zijn.

Dame van Sjalot:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Helen Dearnley

Vernoemd naar de Dame van Sjalot, een gedicht van Alfred Lord Tennyson, deze rozen zijn mooi en mystiek, net als de held van het gedicht. De blaadjes hebben de vorm van een kop warme thee en een geur die is doordrenkt met de geur van appels en kruidnagel. Deze zijn perfect tuinrozen.

Lady Emma Hamilton:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door pemberlolly

Deze rozen zijn perfect voor een amateur tuinier, omdat ze zijn zeer duurzaam en gemakkelijk te kweken. Ze hebben een mooie tint oranje en geel-oranje op hen en kijk geweldig set tegen de achtergrond van donkergroene bladeren. Samen met de schoonheid, hebben een aangename geur.

Jude the Obscure:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door pemberlolly

Deze soort draagt ​​roze rozen met een zeer sterke geur en elegant. Deze rozen moeten worden geplant in de buurt van een huis of een plaats waar hun heerlijke geur kan worden gewaardeerd. Op plaatsen met een warm klimaat, deze rozen zijn grote klimmers en kan dus worden geplant langs een muur of schutting hoogte.

Ambridge Rose:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door T.Kiya

Deze rozen behoren tot de soort van het Engels roos. Ze hebben uitstekende repeat en zijn zeer rustiek planten. Hun prachtige abrikoos, perzik en oranje, en hun sterke en aangename geur maakt ze ideaal voor het kweken van planten in een tuin of rond het huis.

Crown Princess Margareta:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Dan Eeuw

Deze rozen zijn vernoemd naar de kleindochter van koningin Victoria. Hij was een landschapsschilder van talent en net als haar, deze rozen voegen een gevoel van schoonheid en verwondering aan een landschap. Rozen zijn zeer winterhard en kan worden geteeld als een struik van gemiddelde grootte.

Grace:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Sido van het Huis van Sido

Net zoals hun naam, deze rozen zijn vol van genade en elegantie. Planten zijn sterk en duurzaam, met een heerlijke geur. Ze hebben ook een goede herhaling en vervolgens grote tuin bloemen. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende gelegenheden versieren vitaliteit aan de atmosfeer.

Oranges & Lemons:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door CoolValley

Deze soort van roos heeft een zeer bijzondere kleur als het heeft oranje bloemblaadjes met gele strepen. Ze hebben een aangename geur en een voldoende herhaald. Bloemen zijn resistent en daarom kan worden geteeld, zelfs door onervaren tuiniers. Bloemen zijn geweldig om rond te hebben in een tuin of in het huis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha