Top 10 mooiste Miss World WinnaarsMiss World-de mooiste vrouw ter wereld! We dromen allemaal van het zijn 'dat' meisje, maar slechts een select aantal die deze positie van de roem en glorie te bereiken met hun zeldzame combinatie van schoonheid, het lichaam en de hersenen. Deze mooie dames zijn een inspiratie voor jonge vrouwen over de hele wereld. Ze hebben een niche voor zichzelf als beauty wereld, staat het maken van een verschil in de wereld geschapen. Elk jaar vindt deze schoonheidswedstrijd trekt veel vrouwen van stof uit de hele wereld. De meesten van ons staan ​​te popelen om meer te leren over Miss Worlds keuzes, wat ze mooi en hun levensstijl maakt. En we zijn hier om u alle informatie over de lijst miss wereld met foto's geven.

Lijst van Miss World Winners - Top 10:

Dit is onze keuze uit de beste van het beste, de top 10 Miss World!


Ivian Sarcos:

Deze schoonheid Portugees heeft zeker een gezicht te sterven en dit werd duidelijk toen ze won de Miss World-titel in 2011 en werd uitgeroepen tot het gezicht van het jaar. En 'de zesde titelhouder uit Venezuela. Heeft laten zien dat het niet alleen een mooi gezicht toen hij begon een organisatie om weeskinderen te helpen in zijn land.

Diana Hayden:

Een echte Indiase schoonheid, Diana Hayden rechtvaardigt ongetwijfeld het motto van 'schoonheid met een doel' Miss World. Deze exotische Hyderabadi schoonheid staat bekend om haar prachtige looks, perfect figuur en fotogeniek gezicht. E 'werd gekroond tot Miss India in 1997 en werd vervolgens gekroond tot Miss World in hetzelfde jaar. Naast modelleren in India, dat programma's op de History Channel gehost. Als actrice heeft ze gewerkt aan verschillende projecten in het buitenland. Hij schreef ook een boek over de ontwikkeling van de persoonlijkheid en de intellectuele capaciteiten. Hij maakte onlangs een verschijning op de Indiase televisie met de beroemde tentoonstelling-Big Boss.

Zhang Zillin:

Deze Chinese model is schattig als een Barbie pop met een unieke touch van onschuld op haar gezicht. E 'werd gekroond tot Miss China in 2007 en, ten slotte, heeft de Miss World-kroon in de internationale concurrentie in zakken. Ze is een van de eerste Aziatische vrouwen in het zuidoosten van deze titel hebben gewonnen. Haar perfecte lichaam kan worden toegeschreven aan het feit dat het een topsporter. Hij won de harten van velen met de stralende gezicht en onschuldige glimlach.

Agbani Darego:

Via: Source

Dit model van Nigeria werd de eerste niet-blanke Miss World. Komende uit een gezin van acht kinderen, heeft het grootste deel van zijn jeugd door in het hostel doorgebracht en verloor zijn moeder aan borstkanker op zeer jonge leeftijd. Door zijn harde werk en toewijding, heeft zijn droom van het winnen van de Miss World kroon in november 200 werd uitgeroepen tot een van de mooiste vrouwen in Nigeria en werd een van de eerste zwarte vrouwen aan de top 10 te bereiken in Miss Universe-show.

Aishwarya Rai:

Onze eigen Aishwarya Rai is een van de weinige werelden dame die de wereld verbaasde met haar mooie ogen en haar drop dead gorgeous looks. En 'ongetwijfeld een van de mooiste werelden nooit missen. E 'werd gekroond tot Miss World in 1994 en blijft een van de meest aantrekkelijke vrouwen in de wereld van vandaag. Momenteel is ze een invloedrijke Bollywood actrice. Hij speelde ook in diverse Hollywood-films en is een merk ambassadeur voor diverse internationale merken.

Jacqueline Aguilera:

Via: Source

Venezuela heeft verschillende missverkiezingen van deze show gegeven en Jacqueline Aguilera is een van hen. Deze Venezolaanse schoonheid won de Miss World-titel in 1995, amper een jaar na Aishwarya Rai. Hij won ook de fotogenieke award in dezelfde wedstrijd op de leeftijd van slechts 19 jaar en is uitgeroepen als de titelverdediger topmodel van haar land.

Rosanna Davison:

Deze schoonheid van Ierland is de dochter van een groot muzikant. E 'werd gekroond tot Miss World 2003 in Dublin en heeft geschiedenis gemaakt door als eerste Ier om de titel te winnen. Na het winnen van de titel, werkte hij in diverse modellen campagnes en reisde over de hele wereld. Hij heeft gehandeld in verschillende films en deed een fotoshoot voor Playboy magazine eminente.

Priyanka Chopra:

Een van de regerend actrices van Bollywood, Priyanka Chopra werd gekroond tot Miss World in 2000 op de prille leeftijd van 1 Ze komt uit een militaire achtergrond, en zijn beide ouders diende als militaire artsen. Hij moest veel en voortdurend veranderd scholen reizen. Naast het feit dat een model en actrice, ze is een geschoolde zangeres ook. Onlangs een muziekalbum internationaal waarin hij met Pitbull, een populaire popster verschijnt.

María García:

Voor Indierocker.philoso (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Deze schoonheid geboren Peru lijkt de kleinzoon van de 1969 Miss World titelhouder-Julia Mantilla Mayer zijn. Dus ze zeker in zijn genen! In 2004 werd hij de tweede verdedigende kampioen van zijn land na een lange wachttijd van 40 jaar. Tijdens haar regeerperiode als Miss World, reisde naar verschillende landen en heeft geld ingezameld voor verschillende nobele doelen, die voldoet aan het motto van Miss World.

Megan Young:

Via: Source

De meest recente Miss World 2013 is zeker meer dan alleen een mooi gezicht. Ze is een actrice, een VJ, een model en tv-presentator. Ze is de oudere zus Lauren Young en lid van ABS CBNs magie ster. Hoewel ze uit de Filippijnen, werd geboren in Alexandra Virginia in de Verenigde Staten. Hij begon zijn carrière in de showbusiness op de leeftijd van 15 met een talentenjacht Fillipino Starstruck. Momenteel worden digitale cinema studies in Manilla, Filippijnen.

Velen kunnen idee van Miss World grijns. Maar de werelden van Miss hier vermeld zijn niet alleen voor hun gezichten en lichamen! Ze hebben hard gewerkt om te komen waar ik nu ben. Dus, geven we ze het respect dat ze verdienen.

Het is moeilijk te zeggen wie is mooier of inspirerende lijst van winnaars in deze wereld te verliezen, dan vertrekken we om u het antwoord! Deel uw keuze bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha