Top 10 Mooiste Aziatische meisjesAzië is een continent met vele landen. Dat is de reden waarom de Aziatische cultuur is een mix van vele culturen en als je kijkt naar de mooiste Aziatische meisjes, vindt prachtige vrouwen die ziet er prachtig uit, maar duidelijk verschillend van elkaar.

Hier zijn de top 10 mooiste Aziatische meisjes


Navneet Kaur Dhillon:

Geboren uit een officier leger in Haryana, Navneet won onlangs de Miss India Wereld 2013 titel. Het heeft een prachtig figuur met zeer knap. Dit/Aziatische Indiase meisje herdefinieert echt leuk. Ze is momenteel een student van het tweede jaar van de universiteit en heeft nog om de rest van zijn leven te ontdekken. Maar als het gaat om schoonheid, ze heeft zeker ontdekt door de wereld.

Via Pinterest

Carey Ng:

Carey Ng won onlangs Miss Universe Maleisië 2013 titel en is helemaal klaar om deel te nemen aan de schoonheidswedstrijd Miss Universe. Zijn prachtige uiterlijk en petite bouwde ze een duidelijke favoriet in de hele wedstrijd. Je kan zeker worden beschouwd als een schoonheid met haar engelachtige gezicht en bewonderenswaardig.

Via Pinterest

Ariella Arida:

Deze mooie jonge vrouw is de huidige Miss Universe-Filippijnen 201 heeft deelgenomen aan verschillende schoonheidswedstrijden, en dit is begrijpelijk, omdat het uitzonderlijk goede looks heeft gehad, ze is niet alles looks, maar heeft de intelligentie ook. Ze is afgestudeerd scheikunde en houdt van het buitenleven. Ze is een persoon met een evenwichtige blik uiterst oogverblindend.

Via Pinterest

Kim Yu-Mi:

Deze pop achtige functies die zijn zeer charmant schoonheid Koreaans. E 'werd gekroond tot Miss Korea 2012 en Miss Universe 2013 en Korea is ingesteld op Korea vertegenwoordigen op Miss Universe 201 Ze is buitengewoon mooi meisje en heeft een levendigheid en vitaliteit over haar, dat is bijna besmettelijk.

Via Pinterest

Bar Hefer:

Onlangs won Miss Universe 2013 Israël met haar ziet er stralend uit. Wanneer gesproken wordt van de mooiste meisjes in Azië, is Bar Hefer zeker opgenomen in de lijst. Het heeft kenmerken prachtige en zeer aangename expressie.

Via Pinterest

Herman Whulandary:

Ze is een schoonheid Indonesische geboren en getogen in Pariaman, West Sumatra en later verhuisd naar Jakarta om een ​​carrière als model na te streven. Het zijn vruchten af ​​als ze is herhaaldelijk winnen schoonheidswedstrijden. Hij won de Aziatische Top Model van het Jaar 2010, de Azië Fashion Awards en de Miss Indonesië 201 Zijn verschijning schitterend geholpen in aanmerking om deel te nemen aan de wedstrijd van Miss Universe 2013.

Via Pinterest

Sobhita Dhulipala:

Een jonge vrouw van groot talent, Sobhita is een getrainde klassieke danseres en is het nastreven van een diploma economie en Ondernemingsrecht aan Symbiose University. Ze won Miss India in 2013 en zal India in de Miss Earth 201 vertegenwoordigen kan niet spreken van hete Aziatische meisjes, nog afgezien van de lijst!

Via Pinterest

Yu Wenxia:

Ze is een schoonheidskoningin en China won Miss World 201 heeft een lichte en adembenemende die kunnen vertrekken iedereen gebiologeerd.

Via Pinterest

Liu Wen:

En 'het model van de eerste Chinese geheime Victoria en is verschenen in campagnes voor vele bekende merken zoals Dolce & Gabbana, Lane Crawford, Alexander Wang, Calvin Klein, Hugo Boss, Gap, Bergdorf Goodman, Vivienne Tam, Diesel en Rag & Bone.

Via Pinterest

Du Juan:

Du wilde oorspronkelijk een danser te zijn en studeerde aan de Academie voor Dans in Shanghai voor negen jaar. Maar hij moest opgeven deze droom is te hoog voor een danser te worden. Maar dit heeft heel goed gewerkt voor haar als ze is nu een internationaal erkende Chinese model, die heeft geijverd voor Louis Vuitton, Gap, Swarovski, United Colors of Benetton, en Yves St. Laurent.

Via Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha