Top 10 mooiste Afrikaanse vrouwenAfrika staat bekend om zijn flora, fauna en flora en fauna. Maar, niet alle, Afrika is ook beroemd om zijn prachtige schoonheden. Dus, om een ​​lijst van slechts 10 mooie vrouwen Affrican is een taak een beetje 'moeilijk.

Onze Top 10 lijst bevat actrices, popsterren, modellen en beroemdheden. Ze hebben geweldige functies, mooi en sexy looks, charmante persoonlijkheid, slanke lichamen en groeiend succes.


We proberen om snel te controleren roemen in onze lijst van de Top 10 mooiste Afrikaanse vrouwen

Isha Sesay:

Deze dame is zeer populaire keuze voor elk van tv-anker van Sierra Leone Zuid-Afrika. Ze werkt voor CNN en gastheren CNN NewsCenter en Backstory. Isha is het totale pakket van betoverende schoonheid, goede communicatieve vaardigheden, persoonlijkheid en Brains.

Via Pinterest

Miriam Chemmoss:

Miriam is uit Kenia. Deze mooie dame is een zanger, danser, model en actrice fulltime als goed. Hij heeft zijn ogen op Hollywood ook. Miriam bekent dat hij ontwikkelde zijn vaardigheden in de prestaties als lid van "The Mavalletes Revue". Later werd hij lid van de legendarische band soukous sterren als de enige vrouwelijke artiest in de band.

Via Pinterest

Honorine Uwera:

Deze chick Rwanda emigreerde naar Canada in de late jaren '90. Ze siert de baan voor Richard Chai, Ruffian, Vivienne Westwood, Issey Miyake, Emanuel Ungaro, Baby Phat, en Antonio Marras. Hij nam ook deel aan de Roca Wear Spring 2005 campagne samen met populaire namen als Naomi Campbell en Karolina Kurkova.

Via Pinterest

Nonhle Thema:

Deze schoonheid is bekend bij Afrikaanse vrouwen in het zuiden staat bekend als een "beauty with brains." Haar moeder Cynthia was een beauty queen ook, Miss Zuid-Afrika in het jaar 197 Ze is een zeer populaire tv-persoonlijkheid. Ze is ongelooflijk donker en knap.

Via Pinterest

Thandie Newton:

Deze schoonheid Zimbabwe staat bekend om zijn film rollen in "Beloved" en "Crash". Hij starred tegenover Tom Cruise in "Mission Impossible 2" en Will Smith in "In Pursuit Of Happiness", respectievelijk. Thandie is een sexy moeder van zijn twee kinderen.

Via Pinterest

Lorraine Van Wyk:

Lorraine Van Wyk is uit Sierra Leone naar Zuid-Afrika. Lorraine Van Wyk heeft adembenemende en mooie looks, sexy lichaam en sprankelende ogen.

Via Pinterest

Nyasha Matonhodze:

Deze adembenemende schoonheid is uit Zimbabwe naar Zuid-Afrika. Ze is populair en bekende naam in de mode-industrie vandaag. Nyasha is ook een super model, naast alleen voor Naomi Campbell.

Via Pinterest

Genevieve Nnaji:

Genevieve Nnaji is van de staat van Nigeria in Zuid-Afrika. Deze lijst is niet compleet zonder dat dit meisje Hollywood zijn! Ze is een lijst van Hollywood-actrice en is de perfecte definitie van Afrikaanse schoonheid.

Via Pinterest

Nadia Buari:

Deze populaire schoonheid is uit Ghana. Nadia Buari is een van de mooiste en mooie gezichten van de Afrikaanse cinema. Ze is ook bekend om zijn nederigheid en verlegenheid. Wij houden van deze kwaliteit van Miss Nadia Buari!

Via Pinterest

Leila Lopez:

Dit is Miss Universe 2011 uit Angola, Zuid-Afrika. Ze is verloofd met Osi Umenyiora. Leila Lopes uit Angola was de eerste vrouw die de Miss Universe titel te winnen. Hij won ook de Fotogeniek Award tijdens het evenement.

Kijkend naar de foto van deze mooie Afrikaanse vrouwen Ik vraag me af waarom we zo geobsedeerd met een lichte huid ?!

Via Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha