TOP 10 moeilijkste talen in de wereldTOP 10 moeilijkste talen in de wereld

Leren van een andere taal kun je communiceren met mensen uit een ander land en het ziet er ook goed op je CV. Maar niet alle talen zijn zo makkelijk te leren hoe anderen, en sommige zijn echt heel moeilijk. De moeilijkheidsgraad hangt af van hoe vaak de taal die nauw verwant is met de jouwe, hier kijken we naar tien van de moeilijkste talen te leren voor een native speaker Engels:

1. Arabisch

Arabisch wordt door velen beschouwd als de meest moeilijke taal voor Engels sprekenden te leren. Om te beginnen, het Arabische schrift ziet er compleet anders aan het Romeinse alfabet en een groot aantal Arabische letters kunnen vier verschillende betekenissen hebben. Daarnaast zullen de geluiden die je hoort in het Arabisch ook onbekend voor een Engels spreker.


2. Kantonees

Met de opkomst van China als economische wereldmacht, leren een Chinees dialect wordt steeds populairder. Leren Kantonees, echter, het dialect in het kanton China en Hong Kong gesproken, het is niet gemakkelijk voor een Engels spreker. Het alfabet is picturale dan fonetisch, zodat elk van de 20.000, meer personages heeft een andere betekenis. En, in de spreektaal, elk woord kan maximaal acht verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de toon waarop u spreekt.

3. Navajo

De Navajo taal is zo ingewikkeld dat het Amerikaanse leger gebruikt als een code tijdens de Tweede Wereldoorlog. Grammaticale regels in Navajo zijn het tegenovergestelde van wat ze in het Engels. Taal is een taal gebaseerd werkwoord en er zijn geen equivalenten van Engels bijvoeglijke naamwoorden. Om u een idee van hoe zwaar de taal is om te leren te geven, heeft de Japanse de code van de Amerikaanse oorlog Navajo niet breken!

4. Korean

Het Koreaanse alfabet wordt sterk beïnvloed door het Chinese alfabet en kunnen net zo ondoordringbaar president Engels zijn. Het is ook de structuur van de zinnen in het Koreaans dat veel Engels sprekenden verbijstert, want als het een actie beschrijft, de persoon gaat als eerste.

5. IJslands

Hoewel IJsland de taal meest complexe ter wereld, is een van de meest moeilijk te verzamelen. Het heeft de complexiteit en de woordvolgorde en de spelling van sommige zijn moeilijk voor Engels sprekenden te begrijpen. De andere zaak dat IJsland maakt zo moeilijk om te leren is dat er slechts 330.000 sprekers van het over de hele wereld te onderwijzen.

6. Polish

Vele talen use case om woorden te onderscheiden met dezelfde schrijfwijze, wat betekent dat een woord kan betekenen verschillende dingen, afhankelijk van waar het wordt gebruikt in een zin. In het Engels, bijvoorbeeld, kunt u de uitdrukking te gebruiken 'zoals ze zeggen in het Pools?' In Polen, echter, ze hebben zeven gevallen, waardoor het een van de moeilijkste om de Europese talen te leren. In feite is de Poolse taal is zo moeilijk om te leren dat zelfs de Poolse kinderen meestal niet beheersen, totdat zij ten minste zestien jaar.

7. Fins

Fins is een moeilijk Europese taal te leren. Ten eerste moet vijftien verschillende zelfstandig gevallen, waardoor een kleine verandering kan een woord betekent iets anders. Finse heeft ook geen Latijn of Duitse invloeden, die de woordenschat veel verschilt van Engels maakt.

8. Norwegian

Norwegian is niet zo moeilijk om te leren, in de klas, als de andere talen van onze lijst, maar het maakt de lijst vanwege de manier waarop de manier waarop de Noren echt spreken. Inheemse Noorse sprak zeer informeel en in veel verschillende dialecten, dus zelfs als je de taal geleerd hebben, spreken is niet zo makkelijk als je zou denken.

9. Estse

Zoals andere talen die we al hebben gezegd, Estland een systeem gevallen betekent woorden kunnen verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van waar ze worden gebruikt in een zin. Het ding dat maakt het moeilijk Estland is echter dat er zo veel uitzonderingen op de regels van de grammatica die taal.

10. Duits

De Duitse taal heeft verschillende dialecten, drie soorten van grammatica en veel woorden zijn afgeleid van dezelfde locatie. De andere opmerkelijke eigenschap van het Duits is dat woorden samen kunnen worden toegevoegd aan individuele woorden te maken. Één van de langste woorden in het Duits is 'Donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitän'. Ja, het is een woord, en in het Engels betekent 'captain Danube rederij'.

Kent u een aantal andere talen die moeilijk te leren zijn?

Wees blij!

(0)
(3)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha