Top 10 Miami Ink Tattoo DesignsMiami inkt tatoeages toevallig modellen van body art de meest kleurrijke en trendy in de mode vandaag. Talloze mensen op aarde zijn in de liefde met deze elegante modellen voor hun unieke charme en gedurfd. Miami Ink Tattoos zijn beschikbaar in beide formaten tijdelijke als permanente. Zowel mannen als vrouwen kunnen deze heldere tatoeages, die verkrijgbaar is in diverse uitvoeringen zijn sieren. Ontdek deskundige ontwerpers Miami Ink tattoo is niet een moeilijke taak; tot nu toe, zijn de meest trendy modellen tattoo op dit moment.

Top 10 Miami Ink Tattoo Designs:

Het belangrijkste kenmerk van de tatoeages van Miami is hun levendige kleuren en rijk. De tattoo ontwerpen, die afkomstig is van een populaire tv-show, ze pakte de wereld met hun aanpak dappere. Perfect voor alle leeftijden, Miami tattoo heeft iets te bieden voor zijn grote verscheidenheid aan collecties. Hier zijn enkele van de belangrijkste collecties van Miami Ink tattoo ontwerpen, die het meest opzichtige door portiers.


Angel Tattoo:

Angel tatoeage is perfect voor vrouwen, hoewel mannen hen kan dragen om liefde te tonen voor hun geliefde. Dit model van de tatoeage die boven het beeld van de engel in het midden van een bloemrijke omgeving. De tattoo is schattig in hoger beroep en ziet er prachtig uit op de armen en rug. Zijn voornamelijk permanente tatoeages, maar een aantal belangrijke ontwerpers komen met tattoo patronen tijdelijk ook.

Paardebloem:

Een innovatieve vorm van tatoeage, paardebloem is vooral een model in zwart-wit. Het beeld is voorzien van een kind of een kind gebogen voorkant van een plant die vaak wordt vergeleken met de Moonflower woestijn. Het stilstaande beeld van een onbezorgde blik en aanpak van het wachten op de kleine. Het model is perfect voor iedereen, vooral voor een jonge ster die net van school.

Chicano stijl airbrush tank:

Dit model is over het algemeen permanent en kijkt koel op motorfietsen en auto's. Nou ja, kunt u gebruik maken van delen van het lichaam ook. Voor dit, alles wat je nodig hebt is een groot gebied waar je goed kunt tekenen. De achterkant van het lichaam wordt dan beschouwd als de beste als je wilt om dit model te tekenen op je lichaam. Kleurrijk ontwerp, het model is koel genoeg om het uiterlijk Casanova van de drager te projecteren.

Duivel lachen:

Chique maar eng, de duivel lachen tattoo is het beste voor degenen die verliefd zijn op fictie. De tattoo is het beste voor de mensen verbonden met rock bands. De duivel lach doet denken aan de persoonlijkheid van de drager intelligent.

De cobra tattoo:

Een cobra tattoo is in de mode voor altijd. Het ziet er erg mooi, en heeft de sterke persoonlijkheid van de drager. Het beste deel van het model is dat het tijdelijk en kan op elk moment worden verwijderd. De beste plek om een ​​cobra te trekken is op de bovenarmen.

Bloemen en het Kruis:

Een tatoeage mooi genoeg, de bloemen en het kruis is ideaal voor iedereen die verliefd is op zijn religie. De tatoeage wordt geleverd met een foto van bloemen en een kruis samen, die de liefde van God voor de drager. Dit soort tatoeage wordt meestal getekend op de borst van de applicator.

Aangepaste mouw:

Wat doet de naam al doet vermoeden deze tattoo? Ja, u leest het goed. Zij worden genoemd op een zodanige wijze dat een verlenging van uw kleding lijkt. Algemeen toegepast op de armen, deze bloemen tattoo lijkt het verlengde deel van de mouwen.

Aquila:

Geliefd om zijn thema, de adelaar tattoo goud is meer opzichtige door mannen. Zijn zeer gedurfde en levendige, waarin de veelzijdige persoonlijkheid van de drager vertegenwoordigt.

Strikt noodzakelijk is:

Essentieel zijn best wanneer aangebracht op de achterkant van het lichaam. In het algemeen is de tattoo past de kleur zwart naar een gedurfde uitstraling te geven.

Noem de voet:

Deze tattoo, zoals de naam al doet vermoeden, lijkt de beste op een voet. U kunt haar naam te schrijven in deze stijl tattoo. Dit lijkt eenvoudig en kan worden getrokken thuis ook. Noem de voet is een soort tijdelijke tattoo.

Ik hoop dat je deze tekeningen van tattoo inkt miami vond. Niet hieronder kun je het gastenboek.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha