Top 10 meest populaire ontwerpen Buik Henna je kunt proberenGebruikt om de handen en benen te versieren, is henna geweest in de grote vraag door de jaren heen. Nu, is het tijd om de buik te vereren met henna. Lees verder om te leren over de beste 10 tekeningen buik henna.

Henna Mehendi neemt een belangrijke plaats in de Indiase cultuur. Tegenwoordig wordt steeds populairder in andere delen van de wereld. En 'de meest geliefde van tijdelijke tattoo. Geen pijnlijk proces is betrokken bij het ziet er nog steeds erg leuk. Veel vrouwen houden van hun buik te hebben gedaan. Sommige zwangere vrouwen hebben ook verschillende religieuze overtuigingen geassocieerd met buik henna mehendi.


In dit artikel zal ik het delen van de buik hennadesign meest geliefde en favoriete die u kunt proberen voor jezelf.

Buik Henna Designs

De eerste 10 buik hennadesign zijn:

Tekening 1:

Via pinterest

Dit is zeer eenvoudig en elegant art henna buik. Het wordt gemaakt rond de navel. Dankzij zijn kleine formaat, het ziet er nog mooier. Als je wilt pronken met je platte buik en voeg meer schoonheid aan het, moet u zeker proberen dit henna design.

Ontwerp 2:

Via pinterest

Ik vond het erg serieus dit ontwerp. Fijne dunne bladeren, een goed voorteken 'Ohm' en een 'Kalasha' rond de navel maken dit ontwerp echt schattig. Heeft de fundamentele essentie van de Indiase mehendi ontwerp dat het nog mooi en aantrekkelijk maakt.

Ontwerp 3:

Via pinterest

Dit is relatief een dikke buik henna ontwerp dat vrijwel de gehele voorzijde van de buik bedekt. Hoewel er golven en geritsel in dit ontwerp, krijg je de essentie van een grote bloem als je algehele look. Dit is wat dit project zo uniek maakt.

Tekening 4:

Via pinterest

Net als alle andere tattoo ontwerpen, mensen houden van de namen van hun geliefde geschreven op hun lichaamsdelen te krijgen. Hier in deze tekening, naam van het kind is in het centrum van het ontwerp en is omgeven door twee mooie vissen die daarom zeer aantrekkelijk en uniek maken.

Ontwerp 5:

Via pinterest

Ik hield van deze henna op je buik. Drie handen, alle maten en vol met verschillende modellen, ze zien er echt leuk op de buik. Het voelt alsof iemand is het geven van een vleugje liefde vol van sereniteit en vrede. Ik ben echt onder de indruk van dit ontwerp een tijdelijke tattoo buik en zou zeker graag om het te proberen.

Tekening 6:

Via pinterest

Als je van een spirituele aard en geloven sterk in God, dan is dit project is voor jou. Dit grote ontwerp buik henna Ganesha Ji is geliefd bij vrouwen, met name in India. Het lijkt niet alleen mooi, maar ook maakt u het gevoel dat God er altijd bij je. Je kan hebben gedaan, zoals aangegeven of vervang het idool van Ganesha Ji met een ander idool van god op basis van uw keuze.

Figuur 7:

Via pinterest

De reden boom is een van de meest voorkomende ontwerpen van henna buik en geliefd. Maar van alle tekeningen van bomen die ik heb gezien, heb ik dit vond. Heeft een impact erg catchy en diep, als je er naar kijkt. E 'gedeeltelijke dekking van de buik, maar de manier waarop het werd gedaan is echt uniek.

Figuur 8:

Via pinterest

Dit is weer een mooi en aantrekkelijk design buik henna. Terwijl de meeste van de ontwerpen van henna zijn niet gekleurd, heeft dit bijzondere ontwerp is versierd met glitter en bindi dat dit eenvoudige ontwerp aantrekkelijk uiterlijk te maken.

Ontwerp 9:

Via pinterest

De reden lotus is geliefd bij iedereen. De schoonheid van de lotusbloem is beschreven door dit prachtige ontwerp henna lotus buik. Een mooie vis erop en een aantal kleine bloemen rond de lotus maken dit eenvoudige ontwerp en mooi. Ik vond dit ontwerp.

Tekening 10:

Via pinterest

Het hart is een van de ontwerpen vaak realiseerde over de hele wereld. Dus hoe kunnen we verliezen hart ontwerp in onze lijst van de top 10 ontwerpen henna buik? Hier komt een van de beste ontwerpen met een groot hart in het samen met enkele mooie bloemen en bladeren. Het is een zeer eenvoudig ontwerp, maar schattig.

Ik hoop dat je hield alle genoemde tekeningen die ook hennadesign zwangere buik en ik zou proberen. Neem dan deel je mening met ons; we zouden graag uw commentaar te horen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha