Top 10 Marilyn Monroe Tattoo DesignsMarilyn Monroe is een van de meest populaire sekssymbool van de eeuw. Ze zal altijd worden herinnerd als een van de meest sexy dames in de geschiedenis. Tattoo artiesten hebben op fans en volgers ondertekend. Zij vertegenwoordigen Marilyn Monroe als een modern meisje, een verleidelijk en sexy met een mooie glimlach. Dit artikel geeft de top 10 tattoo ontwerpen van Marilyn Monroe.

Marilyn Monroe Tattoo Designs

Hier zijn de top 10 Tattoo Marilyn Monroe:


Voet tatoeages zijn populair geworden in de afgelopen tijd.

Het is een mooie tatoeage van Marilyn die fascinerende lijkt. Haar mooie ogen, wenkbrauwen en lippen zijn klaar om de wereld in brand gestoken. Deze is klein, slank en eenvoudig maar zeer interessant. Deze mooie tattoo is gemaakt met behulp van een rijke zwarte tinten. De iconische schoonheid plek op het gezicht voegt een charme aan deze tattoo. U kunt deze tatoeage geïnkt op je lichaam van de tattoo-shop in uw buurt te krijgen.

Via pinterest

Deze gemoderniseerde tatoeage van Marilyn met haar jurk stroomt en de pose is super aantrekkelijk. Die ogen, de klassieke volle lippen, de mol op het gezicht te profiteren van de natuurlijke hulpbronnen. Dit charmante Marilyn Monroe tattoo is duidelijk geïnspireerd door de prachtige diva. Krijgen van deze tattoo aantrekkelijke gerepliceerd op de huid door een ervaren tatoeëerder om complimenten te verdienen aan uw vrienden en collega's.

Deze tatoeage van Marilyn wordt gedaan in donkere inkt beeltenis van de artistieke diva dat ze is. Deze is gemaakt met behulp van een gedurfde schaduw van zwart naar de aandacht en complimenten aan te vangen. Shading voegt meer glamour aan de tatoeage.

Deze tattoo toont Marilyn toont haar wilde kant. Gebalde tanden en vingers voegen een element van belang zijn voor de tatoeage. Deze tattoo onderscheidt zich doordat het gebruikt de kleuren rood en zwart. De roos patronen worden gebruikt om dit kunstwerk te verfraaien.

De parel halsstuk tussen de tanden en lippen maakt deze tattoo flirterige look. Deze grote artistieke vertegenwoordiging van Marilyn Monroe kan veel complimenten van vrienden en collega's te krijgen.

Een moderne versie van de tattoo kunst toont zijn rockende haar klassieke stijl. Midnight zwarte inkt wordt gebruikt voor meer informatie. Dit is glamour, rozen, en toch het verdriet van Marilyn Monroe. Deze tattoo zorgt voor maximale impact op de fans van Marilyn Monroe. Krijgen van deze tattoo gedaan door een goede kunstenaar, als je een echte fan van deze diva.

Deze tatoeage van Marilyn Monroe is een klassieker te nemen voor haar glamoureuze look. Krijgen van deze tattoo gerepliceerd op de rug en pronken met een laag uitgesneden jurk. De glimlach van Marilyn Monroe en het kapsel zeker zijn de sterke punten van deze tattoo.

Die ogen en klassieke make-up lippen een teken hier. De hoogtepunten met rode en zwarte blik geweldig samen. Luscious lippen en rode inkt op de jurk maakt het kijken meer verleidelijk en sexy.

Deze tatoeage van Marilyn dragen van een mooie jurk die stroomt is boeiend. Het haar en de lippen zijn gemarkeerd met blonde en rode inkt, respectievelijk.

Dit is een van de beste tatoeages Marilyn Monroe. Heeft een ondertekende bericht om het te zeggen: "Als ik alle regels had opgemerkt. Ik had nooit ergens". Dit is mijn favoriet omdat het wijst op haar blik klassieke en tijdloze schoonheid.

Hopelijk vindt u dit interessant artikel te vinden. Deel uw opmerkingen indien van toepassing.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha