TOP 10 Manuka honing VoordelenTOP 10 Manuka honing Voordelen

Alle honing is bekend dat antibacteriële eigenschappen hebben, maar Manuka honing uit Nieuw-Zeeland, is algemeen aanvaard om gezondheidsvoordelen veel groter dan normaal, honing alledaagse hebben.

Manuka honing bijen verzamelen van nectar van de Manuka plant op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Manuka plant is eeuwenlang gebruikt door de inheemse Maori als natuurlijke geneesmiddelen drankje om koorts te verlagen; olie uit de plant wordt gebruikt als een antiseptisch, Manuka Honing is een grote natuurlijke remedie voor wonden en al deze goedheid wordt gedistilleerd door bijen in honing die nu kan worden gevonden in veel reformwinkels.


Manuka honing is niet goedkoop, maar het brengt een groot aantal verschillende voordelen voor de gezondheid en hier zijn onze top tien redenen waarom u Manuka honing zou moeten hebben in de keuken:

1. Verbeterde spijsvertering

Meng slechts een kleine hoeveelheid honing in een kop heet water te zwellen en ongemak van indigestie en het prikkelbare darm syndroom te verlichten.

2. Behandeling van de Huid

Direct op de huid kan Manukahoning kalmeren zonnebrand, littekens te verminderen en is een uitstekende behandeling voor insectenbeten en eczeem. Kwaliteit anti-inflammatoire natuurlijke honing een effectieve behandeling voor brandwonden maken ook.

3. Immuunsysteem Booster

Een theelepel een dag van Manuka honing kan een grote hulp voor het immuunsysteem. Het zal je energie en het hoge niveau van bacteriën-gevechten kwaliteiten te verhogen zal helpen om hoest en verkoudheid af te weren.

4. Energy Booster

Manuka honing voordelen zijn het verhogen van energie. Honing is rijk aan fructose en glucose, en zal u een instant uitbarsting van energie te geven op de korte termijn. Werveling in een warm drankje in de ochtend en u zult het verschil voelen.

5. Een van de grootste home remedies voor keelpijn

Een groot voordeel is dat Manuka honing is een uitstekende remedie tegen keelpijn. Honing is al lang bekend om een ​​ongelooflijke keelpijn fopspeen, maar deze super honing is nog beter. Laat een theelepel loopt langzaam in je keel en verzachten de pijn weg.

6. behandeling van tandvleesaandoeningen

Studies hebben aangetoond dat Manuka honing actieve bestrijding van bacteriën die tandvleesontsteking en tandbederf veroorzaken. Het lijkt een beetje 'vreemd om iets zoets wrijven op het tandvlees te stellen na het poetsen, maar de onderzoekers vinden dat verminderde niveaus van bacteriën.

7. schimmelwerende

Wanneer gebruikt op haar eerste natuurlijke anti-schimmel eigenschappen van Manuka honing is een uitstekende behandeling voor aandoeningen, zoals schimmelinfecties en voetschimmel.

8. zure reflux behandeling

Manukahoning bewezen als een behandeling voor zure reflux. Het omvat het darmkanaal en de slokdarm en voorkomt schade tegen maagzuur.

9. maagzweer behandeling

Manukahoning gebleken de groei van gunstige bacteriën in de maag te bevorderen en de groei van bacteriën waarvan bekend is dat maagzweren veroorzaakt.

10. wondgenezing

Sommige ziekenhuizen over de hele wereld zijn begonnen met Manuka honing om wonden te behandelen en infecties te voorkomen. De anti-bacteriële en anti-inflammatoire geneesmiddelen worden door onderdompeling in verbanden Manukahoning voordat ze van toepassing.

Hou je van het eten van honing? Voel je vrij om andere voordelen van Manuka honing in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha