Top 10 manieren te gebruiken KOKOSOLIE voor huid en haarTop 10 manieren te gebruiken KOKOSOLIE voor huid en haar

Kokosolie natuurlijke, meest veelzijdige product, de schoonheid in de wereld? We weten allemaal dat kokosolie is goed voor u, en het smaakt ook geweldig, maar kokosolie licht en gemakkelijk ook opgenomen een aantal esthetische voordelen verrassende; Hier zijn tien manieren om kokosolie te gebruiken voor de huid en het haar:

1. Kokosolie scheerschuim

Geef jezelf een scheerbeurt vlot verloop met kokosolie in plaats van scheerschuim. Het perfecte alternatief voor chemicaliën die in de meeste scheercrème en hydrateren tegelijkertijd.


2. Kokosolie gezicht wassen

Om duidelijke huid en glad te krijgen, proberen met behulp van kokosolie in plaats van uw gebruikelijke gezicht te wassen. Let wel, terwijl sommige meisjes zweren erbij, anderen zeggen dat het kan break outs veroorzaken! Kokosolie gezicht wassen zou perfect voor de droge huid en normaal zijn.

3. Kokosolie scrub

Verbetering van het uiterlijk van uw huid door het mengen van een beetje 'van zuiveringszout met kokosolie en je gezicht wassen met een of twee keer per week. Het mengsel werkt geweldig als een scrub, vooral als u gevoelig bent voor acne zijn.

4. Kokosolie make-up remover

Breng een beetje 'kokosolie een katoenen bal en verwijder voorzichtig make-up mee. Spoel na en uw huid zal worden overgelaten fris, glad en schoon gevoel.

5. Kokosolie kroezen tammer

Een kleine hoeveelheid kokosolie, toegepast op je haar, je haar fly-away recht en laat je haar met een mooie glans. Overdrijf het niet hoor.

6. kokosnoot oogcrème olie

Kokosolie is een grote re-hydraterende en is perfect voor de gevoelige huid rond de ogen. Wrijf een beetje 'in en laat uw huid mooi glad; kokosolie oogcrème zal helpen de tekenen van veroudering te verminderen.

7. Coconut haar olie waterontharder

De perfecte manier om het haar te verzachten en voeg vocht: kokosolie van toepassing op uw haar en laat gedurende 30 minuten, daarna wassen voor zacht, glanzend en gezond uitziende haar.

8. Algemeen doel moisturizer

Sommige mensen vinden kokosolie een beetje 'te dik voor gebruik overal, het hangt af van uw huidtype, natuurlijk, maar de vetzuren van kokosolie bevat hulp sluis in het vocht, dus het is geweldig voor probleemgebieden zoals ellebogen en hakken van je voeten.

9. kokosolie body scrub

Meng bruine suiker met kokosolie om een ​​grote scrub te maken over het hele lichaam. Kokosnoot heeft ook anti-schimmel, dus het heeft een grote voet scrub ook.

10. nagelriemolie

Als je nagelriemen zijn haveloos en droog, breng dan een beetje 'kokosolie is een goede manier om te verzachten en glad hen.

Kokosolie is echt een van de producten van uitstekende schoonheid van de natuur en heeft miljoenen toepassingen. Nature reinigt weg vuil van de huid en is een uitstekende moisturizer, zoals het zinkt diep in de huid, voorwaarden en voedt, waardoor de huid schoon, zacht en fris.

Welke andere manieren om kokosolie gebruiken voor huid en haar weet je dat? Voel je vrij om uw schoonheid tips delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  3   1
Juli- 31, 2015 | 21:36:01 | later 5 uur

Oh mijn god! Artikel Ongelooflijk! Dank

  3   2
Augustus 1, 2015 | 04:06:42 | later 11 uur

Geweldige blog!

  4   0
Augustus 1, 2015 | 07:55:03 | later 15 uur

I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha