Top 10 manieren om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogenTop 10 manieren om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen

Niemand wil wakker die donkere kringen onder de ogen, dat mensen denken dat ze een of andere manier verband houden met de panda. Er zijn verschillende redenen waarom de donkere kringen onder de ogen lijken: het gebrek aan vitamines, water of slapen, bijvoorbeeld.

Vaak proberen om zich te ontdoen van deze lastige probleem te krijgen, maken we gebruik van correctors, concealers en de stichting, kunnen ze tijdelijk verbergen.
Laten we eens kijken naar enkele tips over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen van de natuurlijke manier:


1. Komkommer

Het is heel gemakkelijk om dit waterrijke groente in de supermarkt het hele jaar. Breng dunne cirkels van komkommer op de ogen en houd 5-10 minuten en spoel na met koud water. Niet alleen komkommer is rijk aan vitaminen en mineralen, die helpen te hydrateren, voeden en de toon van de huid, maar ook komkommer kan het oog gebied onder witter, dus je kunt 'tot ziens' om de ogen permanent te zeggen.

2. aardappel

Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen is om plakjes rauwe aardappelen gebruiken. U kunt aardappelschijfjes gebruiken voor dit doel of meng komkommer en aardappel deeg samen. Het wordt gebruikt door toepassing van hetzelfde principe als hierboven beschreven. Deze behandeling is volledig natuurlijk en is zeer effectief bij de behandeling van kringen onder de ogen.

3. Zilveren lepel

Ja, een zilveren lepel is niet alleen een mooie en stijlvolle keuken accessoire, kunt u ook gebruiken om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen te krijgen. Zet een zilveren lepel in de koelkast voor 3 minuten en tik zachtjes het gebied onder je ogen mee. Eetlepel koud zal de huid onder je ogen en het metaal zilver helpen zich te ontdoen van donkere kringen toon.

4. ijsblokjes

Onze volgende truc op hoe zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen is om ijsblokjes te gebruiken. Idealiter is het best te bereiden ijsblokjes zelf met behulp van groene thee of kamille, bijvoorbeeld. Kamille heeft een kalmerende en het ijs toon van de huid en vermindert kringen onder de ogen en wallen. Wikkel ijsklontjes in zacht weefsel en houd je ogen voor een paar seconden, dan verwijder het en wacht een tijdje rust en repeat 'om uw huid een beetje te geven'. Wees zeer voorzichtig met uw ogen hieronder.

5. gekoelde theezakjes

Na een lekker kopje thee, kunt u theezakjes gebruikt om donkere kringen te bestrijden. Theezakjes om af te koelen. Deze behandeling kan helpen revitaliseren en voeden het gebied onder de ogen. Breng een kompres van de thee op het oog gebied onder 5-10 minuten en spoel na met koud water; Het kan helpen verminderen de zwelling en vecht verkleuring onder je ogen.

6. Melk en wit brood

Melk bevat vetten en eiwitten die perfect zijn voor het bevochtigen van de huid zijn. Meng de melk met wit brood en elke dag passen deze pasta op het gebied onder de ogen gedurende 5 minuten. Deze stof is glad en de toon van de huid en helpen u om zich te ontdoen van donkere kringen.

7. Rose water

Een andere prachtige schoonheid geheim van hoe zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen is om gebruik te maken rozenwater. Genieten katoenen ballen in een koele rozenwater en gelden voor de ogen hieronder voor 5-10 minuten, geen behoefte om later te wassen. Rozenwater zal voeden en hydrateren de huid, waardoor de zwelling te verminderen en te verlichten uw ogen hieronder.

8. De zoete amandelolie

Zachtjes masseren van de zoete amandelolie om het gebied onder de ogen voor het slapen elke nacht voor ongeveer twee weken. Dit zal helpen te voeden en hydrateren de huid en zachte massage zal helpen om de bloedsomloop te verbeteren, zodat de donkere kringen onder je ogen geleidelijk zal afnemen.

9. Crushed mint

Verse muntblaadjes kan ook een grote hulp zijn bij het verhelpen van de donkere kringen rond de ogen. Solliciteer verpletterd muntblaadjes gemengd met komkommer pasta rond je ogen gedurende 5 minuten en spoel na met koud water. Mint is heerlijk verkoelend effect die direct kalmeert de ogen hieronder en komkommer is de ware kampioen van de strijd cirkel onder de ogen, zoals je waarschijnlijk al gehoord; waardoor deze behandeling regelmatig, kan verminderen donkere kringen en vernieuw de onder ogen.

10. Zeg 'tot ziens' om slechte gewoonten

Rook, bijvoorbeeld, kan niet alleen leiden kringen onder de ogen, maar kan ook leiden tot vroegtijdige veroudering. Dezelfde problemen overmatig alcoholgebruik. Als u wilt om afscheid te nemen van donkere kringen altijd zeggen, moet u zich te ontdoen van deze twee slechte gewoonten en dan zult u een verbetering zien.

Een andere belangrijke tip over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen is om te onthouden dat je nodig hebt om een ​​goede nachtrust acht uur regelmatig elke nacht hebben, drink veel water en eet gezond.

Alstublieft, deel uw eigen tips over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  4   1
Oktober 7, 2015 | 13:45:54 | later 1 uur

Great !!! Ik adviseer altijd natuurlijke manieren voor de bevolking. Natuurlijke manieren om verschillende ziekten en of harde huid langer en langer te behandelen en hebben een grote impact op onze huid. Ik ben ook de uitvoering van al deze tips al natuurlijk. Ook gebruik maken van Revitol anti-aging crème voor mij. Het is fantastisch!

  2   1
Oktober 7, 2015 | 19:39:08 | later 7 uur

Echt kan ik aardappelen gebruiken om donkere onder de ogen cirkel verminderen dank u voor het delen van een geweldig idee en is vooral nuttig voor vrouwen die wilden mooi met behulp van remedies te zijn doe het zelf.

  5   2
Oktober 8, 2015 | 02:16:42 | later 13 uur

Bedankt voor penning deze post informatief en eye-opening blog, het was een goed te lezen. Ik kassa zeker thuis natuurlijke remedies zo spoedig mogelijk, in de hoop dat ik zou ontdoen van mijn donkere kringen ... Goede dag ...

  2   1
Oktober 8, 2015 | 07:54:28 | later 19 uur

Geweldig, nogmaals bedankt voor het delen van deze article.Much dank. Willen meer.

  5   0
Oktober 8, 2015 | 12:15:05 | later 23 uur

Ik wil alleen maar om op te noemen zijn nieuw voor bloggen en website-gebouw en echt hield van je web-blog. Bijna zeker Ik ga naar uw website bladwijzer. Het verbazingwekkend te komen met uitstekende artikelen. Hoera voor het delen van uw website pagina.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha