Top 10 manieren om uw gasten te vermaken tijdens Mehndi CeremonyBent u van plan uw bruiloft grand Indian? Van plan om goed te doen!

Er zijn vele ceremonies die deel uitmaken van een Indiase bruiloft. Verschillende religies hebben hun huwelijksceremonies, maar een huwelijksceremonie die gemeenschappelijk is voor de meeste religies is de mehndi ceremonie.

Organiseer uw mehndi ceremonie in een grootse manier kan een hoop planning. Het gaat niet alleen om jezelf te versieren, maar ook uw buren vrouwelijke familieleden, met mehndi. Het is raadzaam om een ​​ceremonie voor iedereen om van te genieten. Het eten is de enige oplossing in dit geval niet. De Mehndi is de ceremonie waarbij de bruid en de gasten naar hun zin hebben. Dit is de reden waarom u nodig heeft om een ​​reeks van entertainment te plannen voor uw gasten.


Zingen en dansen zijn gemeenschappelijke praktijken voor Mehndi ceremonies. Maar als je iets anders wilt doen, moet je doorgaan en doe het. Waarom gaan de gewone? Als het je grote ceremonie, denken aan het nemen naar het volgende niveau! Plan games die de meeste van uw gasten kunnen deelnemen aan en genieten. De games zijn zeker meer aandacht van een groep van vrienden en familie die zingen en dansen te grijpen. Probeer een aantal nieuwe ideeën mehndi ceremonie kan betalen!

10 manieren om uw gasten te vermaken op een Mehndi ceremonie:

Hoewel de mehndi ceremonie oorspronkelijk werd beoefend door sommige religies, de meeste Indiase huwelijken vandaag de dag lijken te zijn in de ceremonie. Als je hebt besloten om de ceremonie omvatten, te beginnen met de planning nu. U kunt een paar spelletjes om uw bezoekers geïnteresseerd te krijgen te maken. U kunt kiezen uit de onderstaande lijst.

Hier zijn de top 10 games Indische mehndi ceremonie die je moet plan voor de grote dag:

Omdat zingen is een belangrijk onderdeel van mehndi ceremonie, proberen te spelen die zingen betrekken creëren. U kunt vragen uw gasten om groepen te vormen. Dan kunt u de groepen tegen elkaar te planten. U kunt de groepen vragen om Antakshari spelen. U kunt ze ook laten zien foto's van verschillende filmsterren en vraag hen om volksliedjes uit hun films te zingen. Dit kan bijdragen aan het creëren van een leuke omgeving en bieden gasten de mogelijkheid om te openen.

Voor de serie van de meest rumoerige gasten, of hebben een dhol dholaki competitie spel. U kunt de muzikanten, die heeft genomen, deze instrumenten te geven voor games te vragen. Dan kunt u vragen de gasten om hun beurt elkaar te verslaan om de drums te spelen.

De dans is nog steeds een belangrijk onderdeel van de ceremonie mehndi. U kunt dit ook gebruiken als een spel. U kunt vragen de gasten om te dansen op het ritme van de drums. Degenen die zich niet aan het ritme te volgen kan worden geëlimineerd. Zo kunnen uw gasten dansen en genieten van het evenement.

Niets is belangrijker te dien dage, dat de bruid. U kunt spelen 'vind de bruid'. De bruid kan gaan en te verbergen, of het kan worden verborgen door een groep mensen. De andere groepen kunnen moet naar de bride vinden.

Vanaf de dag wordt verwacht dat een overmaat van mehndi zien, is het beter om het goed te benutten. Gebruik de mehndi meer om uw gasten te vragen om hun hand proberen te tekenen mehndi. Dit kan leuk zijn en een beetje 'kan naar huis gaan met een verzogd design.

Het merendeel van de gasten kunnen komen alleen om te eten. Nou dan geef ze veel! Hebben een wedstrijd om te eten. Bijgedragen eet snoep of een competitie-golgappa eten. Dit is zeker om de gasten ook belangeloze vermaken.

De komst van de technologie maakt het makkelijker om een ​​nieuwe wedstrijd uitvinden. Vraag uw gasten om foto's met behulp van hun mobiele telefoons met camera nemen. De beste foto wordt uitgeroepen tot winnaar.

U kunt bloemen gebruiken om games te maken. De bloemen kunnen worden gebruikt om de vrouwelijke gasten vragen om slingers van bloemen en florale decoraties te maken.

Het huwelijk is een kwestie van balans. Laat uw gasten evenwicht voordat je je huwelijk in evenwicht te brengen voor de rest van je leven. Het krijgen van een rechthoekige balk en vraag uw gasten op te lopen!

Een populair spel dat wordt gespeeld veel evenementen is charades. U kunt charades dividend gasten spelen in groepen weer. Dit kan een goede bron van vermaak zijn

Als je een aantal van de bovenstaande spellen gebruiken, bent u zeker om de mehndi plechtigheid een groot succes te maken. Probeer deze en laat ons weten hoe het werkte!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha