Top 10 manieren om te groeien je haar gezondC'mon! Bekent dat de meisjes zien we dat het moment van iemands haar gezond en glanzend, gaan we in een mini-depressie en beginnen vloeken onze genen, leefstijl en onze onwetendheid van de geheimen van gezond haar. Maar hebben we ooit gestopt en dacht wat deze zijn natuurlijke manieren? Hoewel we veel boeken hebben gelezen en gehoord van onze grootmoeders, toch ben je niet geneigd zijn om alles en wanhopig wachten op een wonder product om te luisteren om te worden onthuld aan onze vlechten acute transformeren in stralend sloten Rapunzel 's nachts.

Natuurlijke manieren om haar te laten groeien

Wanhoop niet! Blijven voor 10 manieren over hoe je gezond haar te krijgen. Volg religieus te zien wat vraagt ​​ze doen om je haar.


Dieet:

Jullie moeten vertrouwd zijn met het zeggen te zijn "Je oogst wat je zaait." En dat geldt ook voor het haar te veel. Voedingsmiddelen die rijk zijn hieronder zijn een zegen voor het haar, die een van de perfecte manieren om het haar sneller te laten groeien zijn.

Vitamine B12: gevogelte, vlees, vis en zuivelproducten.
Vitamine E: granen, noten, tomaten, spinazie, squash, broccoli, vis, mango en papaja.
Koperen: tarwezemelen, geheel vlees, krabben, oesters, lam, zwarte peper, garnalen, appel, kip lever, kaas, bonen en champignons.
Zink: oesters, donkere chocolade, cacaopoeder, schapenvlees, pinda's en peulvruchten.
Biotine: rijst, erwten, eigeel, haver, kaas en sojabonen.
Ijzer: bieten, sojabonen, spinazie, linzen, amandelen en kip.
Eiwitten: eieren, melk, vis, kip en tofu.

Massage:

Hoofd massage stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en geeft een alarm voor het haar om te groeien. Een droge massage kan leiden tot het breken van het haar, massage met hete olie en vervolgens met oliën zoals amandelolie, olijfolie, kokosolie of ricinusolie kan worden gebruikt. Oliën neiging om de haren waardoor manen zacht en glanzend conditioneren.

Hitte bescherming:

Gebruik van warmte styling tools zoals haardrogers, haar ijzer, curling staaf zo zelden mogelijk. En voor het gebruiken, dan kunt u gebruik maken van een goede bescherming van het haar spray. Ook draag een sjaal, muts of neem een ​​paraplu met u, terwijl het uitgaan in de zon om schade door UV-stralen te voorkomen.

Shampoo rechts:

Gebruik altijd een shampoo op basis van uw haartype en niet omdat het het gesprek van de stad. Zelfs als je hoofdhuid is vet, niet elke dag wassen. Op deze manier ontdoet het haar van haar natuurlijke oliën en biedt gezond haar.

Bescherming Chloor:

Vergeet niet om een ​​goede kwaliteit headset brengen alvorens in het zwembad, omdat het chloor in het water schade aan uw haar. Net stap uit het zwembad, onmiddellijk wassen van je haar.

Kapsel:

Geloof niet in het adagium "Borstel je haar 100 keer, glanzend haar gezond." Het is gewoon veroorzaakt breuk en droogt haar haar. Maak niet de fout van het gebruik van een kam op nat haar, zelfs in de douche om de conditioner verspreiden niet maken.

Cut:

Idealiter moet je je haar een keer te snijden in 6-8 weken, anders zul je eindigen met stukjes droog haar/ongezond. Wanneer u zich te ontdoen van gespleten haarpunten, zal er geen noodzaak om te betalen voor hen op de lange termijn zijn. Dit is een essentiële manier om het haar sneller te laten groeien.

Kleuring:

Maakt niet uit of je haarkleur op natuurlijke wijze of door chemische kleuren belastingen, het is zeker gaan om je haar te beschadigen. Dus je moet speciale zorg voor chemisch behandeld haar of natuurlijk. Gebruik shampoos bevatten cocobetyl heck voor die extra zorg.

Conditioning:

Conditioning je haar moet worden gedaan op basis van het type haar. Vet haar conditioner vereist een zeer mild, terwijl droog haar vereist een conditioner rijk of live-in. En behandeld haar vereist een conditioner met coco betamine.

Water:

Niet ooit de fout van het gebruik van warm water om je hoofdhuid te maken. Wassen met warm water, indien nodig, maar maak er een strikte regel om eindelijk te spoelen met koud water om de haarzakjes te sluiten.

Het is zeer belangrijk om deze manieren om je haar gezond te houden volgen. In feite, natuurlijke manieren alleen helpen het haar dikker en mooi van conventionele chemicaliën.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha