Top 10 make-up trucs voor volwassen vrouwenBen jij een van die vele vrouwen die ouder zijn dan 50 en hou de truc? Bent u zeker van uw keuzes als het gaat om make-up? Zo niet, dan is dit stuk is zeker iets voor jou!

Voor vrouwen in hun gouden jaren, dragen make-up is om te kijken naar de make-up jongere, maar mis kan in plaats daarvan maar erger! Dus wat is de oplossing? Met behulp van make-up technieken die een grotere nadruk op het concept van de anti-aging waren! Aangezien artikelen make-up om de methode van applicatie, de focus ligt op het camoufleren van de tekenen van veroudering, voor zover mogelijk.


Top 10 tips over make-up voor de rijpere vrouwen:

Laten we eens een kijkje bij enkele van de heetste make-up trucs die ongetwijfeld zal duren een paar jaar van je gezicht. Ze vertellen je zeker hoe je make-up toe te passen voor de rijpere vrouwen

Investeer in een goede vochtinbrengende crème:

Als u een droge huid van het gezicht, met behulp van een vochtinbrengende crème van hoge kwaliteit is de beste manier om de pracht van de huid te doen herleven, verminderen donkere vlekken en fijne lijntjes. Dit is de eerste stap om het uiterlijk van uw huid te verbeteren en waardoor het lijkt levendig. Zware vochtinbrengende crème op basis zou perfect zijn voor je huid uitgedroogd. Ga voor een op water gebaseerde moisturizer als je huid vettig. Gebruik hem na je uit de douche, omdat de poriën zijn nog open en de moisturizer kan diep van binnen te dringen. U kunt make-up toe te passen als je hoort de moisturizer heeft zijn weg in de huid.

De keuze van een Right Foundation:

Verschillende merken van high-end make-bases hebben gecreëerd speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. Deze stichtingen vloeistoffen worden geladen met anti-aging ingrediënten en maken de perfecte keuze voor vrouwen die worstelen met fijne lijntjes, donkere vlekken, fragmentarisch huid, en een ongelijkmatige teint.

Verberg donkere kringen:

De huid onder de ogen is drie maal dunner is dan de rest van het gezicht. En 'natuurlijk om donkere kringen, rimpels en tassen te krijgen onder de ogen, als je ouder wordt. Maar met een goede onder oogcrème regelmatig kan rimpels glad te strijken, te verminderen donkere kringen en vul de leegte onder de ogen. Als alternatief zou een getinte moisturizer een goede keuze van de make-up voor de rijpere vrouwen.

Krul de wimpers:

Krult de wimpers kan uw ogen een voordeel te geven! Het vestigt ook de aandacht op de rimpels rond de ogen. Gebruik een zweep krultang kunststof omdat deze conventionele metalen wimpers kan veroorzaken vervormen als zij zich tegen het uiteinde van de wimpers. Gebruik een krultang altijd voor het aanbrengen van mascara.

Voeg een pop van uw ogen met Eye Shadow:

Als het gaat om het aanbrengen van oogschaduw, houd het tot een minimum. Vasthouden aan natuurlijke tinten gedurende de dag. Voor de nacht, kunt u een mengsel van twee kleuren te gebruiken voor een betere definitie. Door het gebruik van meer dan twee kleuren oogschaduw op de oogleden van het ouder worden op een moment is geen goed idee. Vermijd het gebruik van oogschaduw doorspekt met reflecties en glitter. Dit zijn de perfecte tips oog make-up voor de rijpere vrouwen.

Pout Lip Liner voor een perfecte:

Lip liner is een essentieel element resistent als het gaat om van de lippen-up te maken. Het werkt als een afdichtmiddel en houdt de lippenstift van de verbreiding lip contouren. Kies een lipliner waarvan de kleur overeenkomt met de natuurlijke kleur van de lippen en lippenstift plaats. Als de lippenstift vervaagt, zal een neutrale lipliner niet vormen een prominent grens onhandig-kijken over je lippen!

Kies een lippenstift:

Na de ogen, de lippen zijn het meest expressieve functie en belangrijk onderdeel van het gezicht van een vrouw. Helaas, de lippen worden dunner en verliezen hun volheid met de leeftijd. U ziet, het is het collageen, dat ons kantoor en pouty lippen, die afneemt met de leeftijd houdt. Om uw lippen kijken sexy opnieuw, gebruik dan een lipstick die is verrijkt met vitamine E en de goedheid van natuurlijke ingrediënten zoals shea boter. Vermijd matte lipsticks finish. Ervoor zorgen dat een goede SPF bescherming tegen schadelijke UV-stralen van de zon biedt. Eindig met een lipgloss.

Markeer jukbeenderen:

Ons gezicht heeft de neiging om de leegte te ontwikkelen elk voorbijgaand jaar. Dus, moet u om het te maken voller uitzien en mollige opnieuw. U kunt dit doen door het accentueren van de jukbeenderen. Gebruik een mooie blos florale nuances om hen om hallo te zeggen! Een goed toegepast blush geeft een ongelooflijke kleur op het gezicht, waardoor het lijkt gezonder en voller.

Definieer wenkbrauwen:

Dunne wenkbrauwen jaren toe te voegen aan je gezicht. Aan de andere kant, dikkere wenkbrauwen maken je gezicht voller en jonger. Als je van nature dunne wenkbrauwen, gebruik dan een wenkbrauwpotlood om de leegte te verbergen. Netjes aangebracht met zachte bewegingen om een ​​definitie te geven voor de wenkbrauwen.

Overdrijf het niet:

Tot slot, je moet gaan gemakkelijk op de make-up. Sommige vrouwen realiseren zich niet dat overdreven make-up kan maken hun gezicht er krijtachtige en ouder. Vergeet niet, het is je gezicht en niet een kleurboek!

Make-up is een van de belangrijkste ingrediënten van onze regel. Er is niets mis, zolang je het goed doet. Het is een goede zaak als je lijntjes en rimpels van harte geaccepteerd als deel van jezelf. Het weerspiegelt uw wens om gracieus oud worden. Juiste make-up is zeker een schot manier om de noodzaak om onze jeugd te herzien en ziet er prachtig uit voor alle gelegenheden te voldoen.

Vond je dit artikel nuttig? Niet deel je mening met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha