Top 10 Make Up Merken In IndiaDe huid is een zeer gevoelig orgaan, ongeacht of het gezicht en andere delen van de huid van het gezicht en lichaam nog gevoeliger en gevoeliger voor uitslag en huidreacties zijn opengehouden hele tijd.

Voor de verzorging van de huid en om de onvolkomenheden van de huid van het gezicht bedekken, veel vrouwen zijn gebaseerd op cosmetica. Dit maakt het erg belangrijk voor hen om het juiste type van het product en het juiste merk voor het product dat gevoelige huid niet irriteert kiezen.


We hebben onderzocht en ontdekt de 10 meest geliefde cosmetische en vertrouwen tussen de merken Indiase vrouw. Neem een ​​kijkje in uw favoriete make-up merken en kijk of je hebt nog steeds niet gegeven enig bewijs.

Lakme:

Een product van Unilever, is dit waarschijnlijk de grootste generatie op generatie. Het is ook de eerste make-up merk tot een reeks van huid en gezicht producten voor vrouwen in India te lanceren. Het blijft innoveren met nieuwe producten per jaar gelanceerd.

De laatste lancering omvat Lakme Absolute scala aanbieden van gebakken oogschaduw kleurtoon Duo lip en oog Lakme Absolute range bereik kegel. E 'huidverzorgingsproducten zijn ook zeer goed bekend! Sinds moisturizers Lakme 'in zonnecrèmes en gezicht wast zijn op grote schaal in de routine huidverzorging aangenomen dagelijks door velen.

Revlon:

Een van de eerste internationale merken aan zijn voet zet in India, die een breed scala van lippen, nagels, ogen en gezicht cosmetica biedt. En 'breed scala van nagel verven zijn een grote rage onder de fans van make-up. En 'liners en lip kleuren is een andere grote favoriet van vrouwen van alle leeftijden in India en daarbuiten.

Amway:

Langzaam het vastgrijpen van de Indiase markt, heeft dit make-up merk een breed scala van de huid, make-up en gezondheidsproducten gelanceerd. Amway heeft een exclusief aanbod van huidverzorging noemde de houding van een vrouw die alom wordt geadverteerd op televisie deze dagen gelanceerd. Er is een andere tak van het bereik .Wat heet Amway Artistry. Dit zorgt kleur cosmetica exclusief.

L'Oreal:

Deze glamoureuze merk biedt niet alleen cosmetische producten voor het gezicht en de huid, maar ook producten voor haarverzorging. E 'wereldwijd verkocht en wordt bekendgemaakt door de meest bekende gezichten in de wereld. In India het is goedgekeurd door Aishwarya Rai Bachhan en Sonam Kapoor, in het buitenland door Penelope Cruz, Demi Moore etc

Maybelline:

Maybelline New York, dit merk is nog nooit een bereik dat was niet meteen een succes ontwikkeld. Hun producten zijn geweldig! Sinds hun schittering diamant of extreme lipsticks schijnen water voor hun indrukwekkende reeks tatoeages oog dat onlangs werd gelanceerd. Hun kolossale volume express mascara en kohl heeft nogal een enorme rage in de markt onlangs opgerichte.

Kleur Bar:

Een gemakkelijke keuze tussen alle kleine make-up artiesten, want het biedt een breed scala van grote dekking en lange fundamenten blijven en brede waaier van kleuren voor de lippen. Het is een hete favoriet onder vrouwen van alle leeftijden die liever blijvende formulering voor de huid cosmetica of hoe je keuzes van bases te mengen om een ​​gewenste klankkleur te bereiken.

Avon:

Dit merk is ontstaan ​​in India en is bekend voor direct marketing. Dit leverde niet alleen veel vrouwen met parttime werk en inkomen, maar ook de weg geopend voor de invoering van een verscheidenheid van cosmetica en huidverzorgingsproducten die gemakkelijk beschikbaar is om thuis te zitten met de handen van verkoopagenten direct. We hebben ook aan je handen op de internationale merknaam parfums krijgen door middel van zijn hand als Little Black Dress, Surreal Tuin Eau De Toilette, enz. Zijn onmiddellijke equity, tekenen anti-ijs en andere huid producten variëren Natural zijn een hot favoriet onder de huisvrouwen. Jongens houden van hun gewoon mooie waaier van kleuren voor nagels indrukwekkend.

Elle 18:

Dit merk heeft altijd gericht op de jeugd. Dit merk is altijd bruisende komen met iets vernieuwend om het beeld en de stijl van de jonge school en college meisjes te ontmoeten. Het onlangs gelanceerde producten bom kleur die een breed scala van lip kleuren te hebben. Deze zijn betaalbaar en worden geleverd met een stok centrum hydratatie alleen cacaoboter.

Chambor:

Chambor producten zijn in India op de markt gebracht voor geruime tijd. Zijn groeiende populariteit als een internationaal merk is niet te onderschatten. Zijn gezicht producten zijn een enorme rage onder liefhebbers van make-up. De nagel verven zijn ook erg leuk, hoewel een beetje 'duur.

MAC.

Dit is ongetwijfeld het meest bekende merk van luxe cosmetica International nu op grote schaal op de markt gebracht en geliefd in India. Dit is vooral geliefd bij de meeste make-up artiesten backstage door zijn kwaliteit en blijven aan de macht is het maximum in de meeste gevallen. Het biedt een breed scala van producten voor het gezicht met een blijvende dekking. De borstels zijn ook een hot favoriet onder de celebrity make-up artiesten.

Bronvermelding:-Google

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha