Top 10 Magnetische Nagellak beschikbaar in IndiaDe magnetische nagellak trend herstelt zich goed in de wereld nail art in India. Ik had nooit gedacht dat ik nail art zou kunnen doen met "magneet"! Ik heb zelf al gaat gaga over deze nieuwste trend. Magnetische nagellak is momenteel trending wereldwijd nail art met zijn creaties uniek model.

Magnetische emailles bevatten magnetische deeltjes die patronen bij blootstelling aan een speciaal magneet. De magneet die een bepaald ontwerp heeft uitgesteld wordt de nagel geschilderd terwijl het nat is, gedurende ongeveer 10 seconden. Het ijzerpoeder in de formulering van email aangetrokken door de magneet, die het patroon en geeft een opvallende afwerking. Ontwerpen zoals strepen, golfpatronen, diagonale patronen enz. Kunnen worden gemaakt met gemak en comfort in huis.


Kies uw beste Magnetische Nagellak in India!

Onze keuzes van de top 10 magnetische nagellakken India zijn:

Konad Magnetische Nagellak:

Konad polish Magnetic is een handige optie voor velen. Als je op een budget, deze magnetische nagellak is een goede optie. Geeft een lak top. Echter, je moet de magnetische platen los te kopen om de magneet induceren en projecten te maken met deze magnetische nagellak.

10 ml kost ca. 550 INR

Gezichten Magnetix Nail Color:

Gezichten Cosmetics is een bekend merk en wereldwijd geprezen make-up uit Canada, die onlangs geïntroduceerde emaille Magnetix in India. Magnetix is ​​een scala van nagellak magnetische tot revolutionaire driedimensionale nail art te bieden. Met zijn magnetische deksel, helpt bij 'Doe' nail art. Gezichten Canada biedt deze nagellakken Magnetix in twee mooie ontwerp variants- golfpatroon en een patroon van diagonale horizontale lijn. Het bereik van de nagellak Gezichten Magnetix heeft veel verschillende kleuren en de prijs is redelijk. Gezichten Magnetix emailles zijn op grote schaal beschikbaar, om alle gezichten vestigingen in India.

8 ml kost ongeveer 550 INR.

China Glaze Magnetix Nagellak:

De glazuren China Glaze Magnetix zijn speciaal ontworpen en verkrijgbaar in unieke ontwerpen. De hoes heeft het ontwerp geëtst glazuur. De magneet wordt gehouden over de nagel te neigen ontwerp, terwijl de verf nat is nagel. Het resultaat zou een mooie nail art revolutie in een paar minuten zijn.

14 ml kost ongeveer 600 INR.

Konad Magnetische Nagellak:

Konad nagellak Magnetic India heeft ook een lijn van glazuren met magnetische covers van glazuren hebben gegraveerde ontwerpen. Dit Konad polish magnetische bespaart dubbele investering om de magnetische platen los te kopen. Geeft een lak top, en u kunt eenvoudig projecten te maken, zoals de patronen van diagonale lijnen of strepen met het.

5 ml kost ongeveer 525 INR.

Magneto Gelish Nagellak:

Gelish Magneto is een merk dat onlangs is gestart met haar aanbod van nagellak magnetische internationaal. Gelish Magneto maakt gebruik van een magneet die eigenlijk trekt het glazuur op de top van de nagel in unieke ontwerpen. Het ontwerp dat het glazuur zal maken is gedrukt op de fles glazuur. De Poolse Gelish Magneto geeft een superieure afwerking en gaat langer mee. Als u op zoek bent naar een goede kwaliteit van het product en het niet erg om de extra dollars, dan is dit voor jou.

15 ml kost ongeveer 2200 INR.

Claire Magnetix Nagellak:

Cosmetica Claire is een bekend merk voor nagellak en andere nail art producten. Ook hier worden de ontwerpen gemaakt met magnetische deeltjes. Het hele proces van nail art heeft de neiging om een ​​snelle, leuke en trendy om nagels ontwerpen te creëren. De prijs van Magnetix polish Claire is ook heel behoorlijk en past uw zak in vergelijking met andere merken.

7 ml kost ongeveer 500 INR.

Shany Cosmetica Nail Polish Magnetic Set:

De email magnetische Shany cosmetica zijn gemaakt met meer dan 90% natuurlijke ingrediënten. De formule is bijna natuurlijke glazuur en heeft zijn unieke kleuren. Shany Cosmetics heeft zijn fabriek; Daarom wordt elke stap van het proces goed bewaakt en marketing kosten te laag zijn. Deze glazuren magnetische Shany Cosmetica kijken niet alleen mooi, maar ze zijn ook milieuvriendelijk. Als je een grote fan van email magnetische, moet je proberen magnetische nagellak set Shany. Deze set wordt geleverd met zes emaille ongelooflijk verschillende kleuren en ook met magnetische nail art stempels met 6 verschillende design patterns. De prijs is een beetje over de top. Echter, kun je nagel kunst gemaakt anders bij u thuis zelf met de hulp van deze set.

10 ml kost ongeveer 4356 INR.

L.A meisje Magnetische Nagellak:

LA meisje emaille magnetische emaille magnetische super handig en mijn favoriet uit de lijst. Als je op een budget, deze magnetische nagellak is een goede optie. De glazuren magnetische LA meisjes komen met hun unieke, ingebouwde magnetische designs elke dop op het ontwerp van de modellen vergemakkelijken.

13 ml kost ongeveer 268 INR.

Barry M Magnetische Nagellak:

De glazuren magnetische Barry M zijn verkrijgbaar in modellen van een uniek design. Er zijn spiraal, horizontale strepen, diagonale, enz pijl patroon ontwerp. De metallic kleur ontwerp is voorzien van een magneet geplaatst op de dop van de fles glazuur.

10 ml kost ongeveer 496 INR.

Sally Hansen Magnetic Nail Polish:

Sally Hansen is een cosmetica merk bekend. De glazuren magnetische Sally Hansen zijn super helder en langdurig. U kunt dit proberen om zijn uitstekende kwaliteit en superieure afwerking formule modellen met een uniek design.

7ml kost 600 INR ca.

Heb je geprobeerd een van deze email magnetisch? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Bonus: Hier is een eenvoudige nail art Android applicatie die je een grote verzameling van beelden van inspiratie zal geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha