Top 10 Low Calorie groenten die je moet opnemen in uw dieetGroenten kunnen niet de lekkerste van voedsel beschikbaar zijn, als je wilt om gezond te blijven en een fit lichaam te behouden, moet u het vlees te verminderen en voeg een beetje 'meer groenten aan uw dieet. Groenten hebben minder calorieën, weinig vet en zijn rijk aan vezels inhoud. Zij hebben een hoog gehalte aan mineralen, vitaminen en andere micronutriënten ook. Dus, kunnen we zeggen dat groenten zijn een gezonde keuze voor onze voeding.

Top 10 Low Calorie Groenten:

Sommige groenten die laag in calorieën zijn hieronder vermeld:


Asperges:

Het bevat hoge niveaus van aminozuren die fungeren als een diureticum voor het lichaam; is dan ook bekend als de 'food detox'. Het is ook een uitstekende remedie voor een kater als het versnelt het metabolisme van alcohol en andere toxinen in het lichaam. De calorie is zevenentwintig per kop.

Kool:

Het is een low-calorie groenten direct beschikbaar. Het bevat vitaminen, mineralen en veel fytonutriënten die worden verondersteld om kanker te voorkomen. Het is een ontgiftende en moet worden opgenomen in uw dieet. Het caloriegehalte van de kool is tweeëntwintig per kopje.

Broccoli:

Het is een van de beste voedingsmiddelen fijnste beschikbaar in de markt. En 'zeer rijk aan vitaminen, vezels en mineralen, en bevat ook krachtige antioxidanten die helpen bij het voorkomen van borstkanker en darmkanker. De aanwezigheid van de chemische, sulforafaan daarin geeft een bittere smaak. De calorie is eenendertig per kopje.

Sla:

Het is een groente die zeer weinig calorieën. Verrassend, zal je niet een ounce te krijgen, zelfs als je eet kilo sla. Het is een grote bron van vitaminen en andere mineralen. Het helpt bij het reguleren van bloed en is ook belangrijk voor het immuunsysteem. De calorische waarde van sla is vijf voor elke cup.

Waterkers:

Het is een plant die verbindingen zoals sulforafaan die helpen het risico van verschillende ziekten te verminderen bevat. Het bevat veel krachtige kankerbestrijdende eigenschappen. Studies tonen aan dat regelmatige inname van waterkers vermindert het risico op longkanker. Het caloriegehalte van waterkers is vier per kopje.

Beets:

Bieten zijn een andere prachtige groente laag in calorieën, rijk aan vitaminen, mineralen, vezels en nog veel meer. Deze bevatten ook antioxidanten vechten tegen kanker. Deze zijn zoet van smaak, dus u kunt uw zoete tand tevreden te stellen zonder de zorg van het verkrijgen van gewicht. Het caloriegehalte van de bieten is zevenendertig per half kopje.

Bloemkool:

Bloemkool is een andere top super voedsel dat helpt bij de overleving van borstkanker, omdat het fytonutriënten die helpt in de strijd tegen kanker bevat. Bevat foliumzuur en vitamines. Knagen bloemkool rauw of licht gestoomd geeft een boost van voeding voor het lichaam. De calorie bloemkool is drieëntwintig per kopje.

Spinazie:

Deze groene groente is rijk aan vitaminen, ijzer, foliumzuur en antioxidanten. Helpt bij oogbescherming, het voorkomen van leeftijdsgebonden maculaire degeneratie. De calorische waarde van spinazie is zeven per kopje.

Kale:

Boerenkool is een van de gezondste voedingsmiddelen rond. En 'rijk aan ijzer, vitamines, ijzer, foliumzuur en mangaan. Het bevat fytonutriënten die helpen bij het voorkomen van kanker. Het caloriegehalte van de kool is vijf per kopje.

Knoflook:

Knoflook helpt bij het bestrijden van kanker, vecht koud en verbiedt ook urineweginfecties. Om het beste van knoflook te krijgen, gesneden stukken zitten minstens tien minuten voor verwarming. De calorische waarde van knoflook is vier per schijfje.

Nu, gewoon een manier vinden om heerlijke groente recepten koken met weinig calorieën en smaak. Blijf Gezond!

Ik hoop dat je de plek voor informatie gevonden. Vermijd het verlaten van een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha