Top 10 Loreal professionele haarkleuren moet u zeker proberenIn een andere dag en tijd lang vervlogen, heeft haarkleur werd voornamelijk gebruikt om grijze haren en grote stappen te dekken hoewel L'Oreal stappen heeft gezet op weg naar het maken van de haarkleuring een must voor elke stijlbewuste persoon. Vandaag haarkleuring is een fashion statement op zich en verandert met het seizoen de trends en prognoses mode. Haarkleur is nu gemengd in verschillende tinten om strips en highlights of versleten te produceren in een schaduw zichzelf. Kleur L'Oreal zijn onmiskenbaar de marktleider in het segment van de haarkleur en de bogen van hoge kwaliteit kleur die niet je haar in tegenstelling tot goedkopere alternatieven op de markt beschikbaar zal beschadigen. Ze komen in een verscheidenheid van levendige kleuren; L'Oreal Professional Majirel Haarkleur en L'Oreal INOA zijn de twee belangrijkste producten van het merk L'Oreal salon die met uw behoeften effectief haarkleur. Deze twee reeksen Haar L'Oreal professionele grafieken colur alleen regeren de markt dezer dagen! Laten we eens een kijkje nemen op de beste tinten L'Oreal te bieden in termen van de haarkleur, zodat u weet dat de kleur is goed voor je, zelfs als je de eerste duik in de wondere wereld van het haar kleuren te nemen heeft.

Hier zijn de Top Tien van L'Oreal Professional Hair Kleuren:


L'Oreal INOA Reds:

De waaier van kleuren INOA L'Oreal Professional kapsalon is een populair product en geen ammoniak bevat veroorzaakt dan geen schade aan je haar. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, verschillende tinten rood is veruit de meest populaire optie. Het toont goed op je haar en is perfect voor de lichten op dun haar zwarten. Deze kleur is op meer dan twee maanden met de juiste zorg.

L'Oreal INOA Naturals:

Ideaal voor diegenen die geloven dat de stijl dunne moet zijn; deze tinten zijn gemaakt om sterk lijken op uw natuurlijke haarkleur. Perfect voor iedereen die op zoek naar dekking van grijs, schaduw palet L'Oreal INOA Naturals is beschikbaar in negen natuurlijke tinten van haarkleur.

L'Oreal INOA Browns warm Blondes:

INOA palet van warme bruintinten en blondines bevat tien schitterende tinten van bruin en blond, dat zeker om u betoverd bent; deze kleuren doen wonderen voor het haar, waardoor het die rijk slanke look met glans en volume.

L'Oreal INOA Blues and Greens:

Zoals de naam suggereert deze L'Oreal tinten van haarkleur professionele bladeren haar op zoek positief heerlijk. De kleuren zien goed in het zonlicht en kijken heel geweldig. Maakt het haar voelt zacht en gratis applicatie mail Fizz en heeft ook een zoete geur die wast gemakkelijk af. Dit palet is perfect voor mensen die de voorkeur geven aan ervaring, maar zijn bang om te gaan over de top. Deze zeven tinten met slechts hints van groen en blauw in aanmerking moeten worden genomen als u denkt aan het maken van een fashion statement glamour.

L'Oreal Professional Majirel Haarkleur Natural Black Shadow/Darkest Brown:

Dit is voor degenen die voornamelijk gebruik van haarkleur te dekken grijs. Het sluit perfect aan je natuurlijke haarkleur en effectief dekt grijs. Voegt natuurlijke glans en volume aan het haar normaal droog en kroeshaar.

L'Oreal Professional Majirel Haarkleur Licht Blond Shadow:

Als u streven naar de schijnwerpers varken en hebben alle ogen op u, dit is de schaduw voor u. U kunt gaan alle blonde voor een shock and awe effect of gebruik deze schaduw om je haar te markeren voor een trendy look optimistisch.

L'Oreal Professional Majirel Haarkleur Licht Shadow Auburn:

Het is een bruine tint rood geworden, dat is levendiger dan de klassieke bruine kleur. Deze kleur maakt het gezicht ziet er helderder en is perfect voor mensen met olijfkleurige huid.

L'Oreal Professional Majirel Haarkleur Licht bruin Copper Red Shadow:

Deze schaduw Majirel L'Oreal professionele haarkleur is rijk aan keratine, die versterkt en geeft leven aan dof haar. En de laatste lange en shows heel goed. Rood licht koper bruin is een tint die perfect is voor dunne rode tot donkere huidskleur donkerder.

L'Oreal Professional Majirel Haarkleur Licht bruin Shadow:

Twee tot drie tinten lichter dan de originele kleur van het haar, licht bruin haar door L'Oreal Professional Majirel Colours is geschikt voor middelgrote blanke huid.

L'Oreal Professional Majirel Haarkleur Licht Ash Brown Shadow:

Deze schaduw niet echt kleur toe te voegen aan het haar, maar het is perfect voor degenen die behoefte hebben om grijze haren te bedekken, maar liever niet terug te keren naar het haar natuurlijk zwarten. Voegt effectief bounce en volume aan het haar en blijft gedurende meer dan twee maanden.

Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van dit artikel. Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha