Top 10 Loreal Blush beschikbaar in IndiaSlechts een make-up liefhebber kent het belang van blush. Een eenvoudige toepassing van blush kan je uitstraling compleet veranderen en kan je schitterende look als je de juiste tint van toepassing. Naast de juiste tint, kwaliteit ook zaken en dat is wanneer L'Oreal bloost ontstaan. L'Oreal maakt schoonheidsproducten geweldig en bloost zijn geen uitzondering.

Hier presenteer ik de top-10 van de beste blush Loreal.


L'Oreal True Match Blush-Golden Apricot:

Ieder meisje moet een blos van goud heb in zijn ijdelheid, omdat de gouden kleur geeft een natuurlijke glans aan het gezicht. Dit Loreal blush in abrikoos goud is een koperachtige gouden tint met hints van reflecties in het dat niet over-the-top zien er; in feite toe te voegen natuurlijke glans op je gezicht. De blush wordt geleverd met een blozen borstel en blush is zeer gepigmenteerde wat betekent dat het gaat om een ​​lange tijd waardoor het de prijs waard duren. Als u geen roodheid goud heb zelfs dan is het tijd om te experimenteren.

Prijs: Rs. 650

L'Oreal Blush Delicieux Rosewood:

Deze blush L'Oreal is een mooie schaduw van koraal met rode hoogtepunten in dat een-wang-natuurlijke kleur geeft en is ideaal voor de dag te dragen. De kleur is bebouwbare en kan worden gebouwd volgens de gelegenheid en voorkeur. Geeft een matte afwerking voor het gezicht waardoor het perfect voor de vette en gecombineerde huid maakt. Het wordt geleverd met een borstel die toepassing gemakkelijker maakt. De roodheid is echt duurzaam en blijft de hele dag op de wangen.

Prijs: $ 8

L'Oreal Blush Minerals Blush - Coral Springs:

Deze blush van L'Oreal heeft een blozen borstel en is gemakkelijk te vervoeren. De kap is zacht koraal met een lichte flare in het, maar ze zijn niet groot en niet te gaan over de top. Het beste ding over deze blush is de lijst van ingrediënten, die 100% natuurlijke ingrediënten die het ideaal voor de gevoelige huid en mensen die niet willen chemicaliën gebruiken bij vollast bevat. De blush is zeer gepigmenteerd en een beetje gaat een lange weg. Blijf kracht van dit is ook erg goed en het blijft voor ongeveer 8 uur.

Prijs: $ 13

L'Oreal True Match Blush Rose-Ware:

De echte roos is peachy roze tint die goed gepigmenteerd en de formule van deze blush is glad waardoor het gemakkelijk aan te brengen maakt. Deze schaduw zal uw huid toon platter duidelijk en kan gebruikt worden voor dagelijks gebruik als goed. Heeft niet skimmer groot, dus dat het niet zal worden in de zee. Als je van natuurlijke kleuren blush, dan is deze schaduw voor u geschikt is.

Prijs: 650 INR

L'Oreal Paris True Match Blush-Pink Grape Fruit:

Deze blush is een mooie roze kleur die natuurlijk uitziet en is ideaal voor dagelijks gebruik. De plot van de blush is licht en zacht, combineert als een droom in je huid. Geeft een uniforme en goed gepigmenteerd. Deze blush wordt geleverd in een compacte behuizing die gemakkelijk te vervoeren en je kunt gemakkelijk in uw tas meeneemt. Het geeft ook uitstraling naar het gezicht dat blijft gedurende 8 uur en geeft de huid glowy hele dag .... Wat wil je nog meer

Prijs: Rs.650

L'Oreal Paris True Match Blush-205 Honing:

Honing schaduw van L'Oreal parochie is een mooie koraal aardse bruine tint die gaat om verschillende huidtinten passen. Het is in een compacte behuizing met een spiegel en een borstel die het gemakkelijk te vervoeren en eenvoudig te gebruiken maakt. De formule is glad en voegt zonder inspanning en blijft voor een tijdje 'tijd. Het heeft geen reflecties in dat het geschikt is voor dagelijks gebruik maakt.

Prijs: 650 INR

L'Oreal Paris True Match Blush-Pink Marshmallow:

Hoe kan een lijst roodheid afwerking zonder waaronder een roze blos in het Deze blush roze is perfect voor dagelijks gebruik als het geeft een gezonde gloed op je huid die blijft voor ongeveer 6-7 uur. De plot van de blush is zacht en soepel en past gemakkelijk zonder veel inspanning. Het komt met een blozen borstel die toepassing maakt het makkelijker en heeft ook een spiegel in het dat maakt het makkelijk om te vervoeren. De prijs is ook goed als het bedrag is enorm.

Prijs: 650 INR

L'Oreal Magic Smooth Soufflé Blush Celestial Divine:

Deze blush is een mooie ijzige baby roze tint met een lichte glans en is in mousse vorm. De toon is zeer gepigmenteerd en slechts twee kleine punten dat dan dat de roodheid gaat lang duren. Stamina is geweldig en het blijft voor ongeveer 5-6 uur en dan laat de huid gloeien. De textuur is zacht en gemakkelijk mengt. Deze schaduw gaat om alle soorten van de huid past, dus ga en pak het.

Prijs: 700 INR

L'Oreal Hip blendable blozen Creme Spry:

Deze blush wordt geleverd in een zwarte behuizing klasse met een kleine applicator en spiegel in dat het geschikt is voor het reizen maakt. Spry is een verguld brons, dat is niet over-the-top en kan dagelijks gebruikt worden. De pigmentatie is hoog en klein genoeg te gebruiken hoeveelheden. U kunt dit ook gebruiken als basis oogschaduw blush als het verlengt de tijd om oog make-up te dragen. Het is een perfecte keuze van de blush met name voor deze prijs.

Prijs: $ 99

L'Oreal Blush Mineralen- Rosewood:

Deze blush komt in een kleine verpakking met een blozen borstel mee dat het ook makkelijk kunt meenemen. De schaduw is een mooie roze tint zonder glinstert in het wat goed is voor dagelijks gebruik. Blijft ongeveer 8 uur, die heel lovenswaardig en er is geen noodzaak om opnieuw en opnieuw raken. De formule is zeer soepel en smelt als boter. Als u houdt van minerale make-up blush dan is dit speciaal voor jou.

Prijs: 740 INR

Heb je geprobeerd een van deze kleuren blush Loreal? En wat is uw volgende aankoop van deze lijst? Vermijd het verlaten van een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha