Top 10 Lieveheersbeestje Tattoo DesignsTatoeages zijn de oudste vorm van body art, bekend bij de mens. Zij worden gemaakt door het injecteren van bio-inkt in de dermis laag van de huid. Zij zijn permanent totdat de inkt operatief verwijderd. De soorten en varianten van tatoeages is toegenomen in de tijd, van tribale kunst tatoeages initialen voor de huidige trend naar een foto van een dierbare of een huisdier getatoeëerd op je lichaam te krijgen. Van zwart-wit tatoeages gekleurde zijn, van 3D kunst en zelfs UV tatoeages die glow in the dark tatoeages hebben een lange weg te populair geworden onder de massa.

Lieveheersbeestje Tattoo Designs:

Lieveheersbeestjes of lieveheersbeestjes (zoals ze genoemd worden door de Britten), behoren tot de familie van kevers genaamd Coccinellidae. Ze komen in de kleuren geel, oranje of rood en hebben kleine zwarte stippen op de bovenkant van deze kleuren. Ze zijn vrij klein en worden vaak gevonden in de buurt van de schitterende kleuren van de bloemen van het woud. Ze zijn niet giftig en nuttig zijn als ze zich voeden met kleine insecten en houden hun bevolking neer beschouwd. Echter, wanneer ze zich voortplanten en vermenigvuldigen, hun zwermen kan ernstige schade aan gewassen veroorzaken. Vanwege hun interessante nuances zijn aangepast in cartoons. Hier zijn enkele interessante Lieveheersbeestje Tattoo De Ontwerpen


Het ontwerpen van EU Lieveheersbeestje Tattoo:

Via pinterest

Hier is een tatoeage die is de helft in kleur en de andere helft in het zwart. Het toont de twee initialen met elkaar verweven. EU is cursief en zwarte inkt, en het lettertype is gemarkeerd met witte schaduw van de inkt. Langs de belettering EU zwarten zijn bloemen die het omringen, zoals klimop. Aan de rand van de EU is de afbeelding van een lieveheersbeestje. De voorstelling van het lieveheersbeestje is traditioneel, met zwarte vlekken op de rode vleugels en hoorns.

Lieveheersbeestje met Flower White Tattoo Design:

Via pinterest

Het is een zeer mooi en vrouwelijk tattoo. Het toont een grote witte bloem. De bloem heeft een geel centrum en een steel zwart, met een lieveheersbeestje opknoping op. Het lieveheersbeestje is rood met zwarte vlekken op rood op de vleugels.

Heart Shaped Ontwerp Lieveheersbeestje Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo is in kleur. Het is een geanimeerde afbeelding van een lieveheersbeestje die het insect in de vorm van een hart. Ronde vorm van het lieveheersbeestje is beschikbaar als het hart-vormige. E 'rood met zwarte vlekken. De punten zwarten zijn gemarkeerd met witte inkt. Het is bedoeld voor de arm of enkel.

Knipogen geanimeerde ontwerp Lieveheersbeestje Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo is erg leuk. Het toont een geanimeerde versie van het lieveheersbeestje. De bug is rood met zwarte stippen. Het wordt gezien als het hebben van een hoofd en is terug te draaien naar knipoog en een klap kus.

Boston terriër Lieveheersbeestje Ontwerp Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo is zeer innovatief. Toont een Boston terriër. De hond is op zoek terug met zijn tong opknoping uit en een gelukkig uitdrukking op zijn gezicht. Heeft vleugels van een lieveheersbeestje op. Dit zijn rode stip zwarten en onder dat is een stapel botten.

Het ontwerpen van symbolistische Lieveheersbeestje Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo heeft een lieveheersbeestje dat is niet rood voor een verandering. De vleugels van insecten zijn in de kleuren geel en oranje. De bug is onnatuurlijk ronde vorm; boven de gele en oranje tinten, zijn patches van zwarte inkt. De vleugels zijn niet geometrisch, maar golvende abstracte en symbolische.

Multi-gekleurde lieveheersbeestjes tattoo ontwerp:

Via pinterest

Deze tattoo toont een half dozijn lieveheersbeestjes in verschillende kleuren. De vleugels van deze insecten zijn in de kleuren roze, oranje, groen en paars. In deze vleugels zijn gekleurde stippen zwarten. Deze maken zeer goede 3D-tatoeages.

Lieveheersbeestje pad tattoo ontwerp:

Via pinterest

Deze tattoo is in kleur en laat een spoor van lieveheersbeestjes. Het pad wordt aangegeven door een stippellijn die met zwarte inkt; volgen van het pad zijn drie lieveheersbeestjes met zwarte vlekken op hun rode vleugels.

Sierlijke hart en Lieveheersbeestje Tattoo Design:

Via pinterest

Deze tattoo heeft de vorm van een hart versierd. Op de hoek van het hart is een klein lieveheersbeestje met rode vleugels en zwarte vlekken.

Lieveheersbeestje op tak tattoo ontwerp:

Via pinterest

Hier is een voet tattoo. Toont een groene tak met verse bladeren in de kleuren lichtgroen. Wandelen boven de tak is een klein lieveheersbeestje.

Ik hoop dat je genoten hebt van het kijken naar deze lieveheersbeestje tattoo ontwerpen. Wat heb je het liefst? Laat je gedachten aan ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha