Top 10 lichte oliën niet vettig haar beschikbaar in IndiaIeder van ons uit de weg aanbrengen van olie op ons haar, is het niet? Olie maakt het haar vettig en plat, maar we kunnen niet springen smeren, want het is een belangrijk onderdeel in haarverzorging regime. Als u zich niet aan een goede haarverzorging routine, dan zal je haar dof, kroezig en beschadigd raken.

Regelmatig oliën helpt bij het verbeteren van de textuur en de conditie van je haar. Maar, als je niet in de traditionele aardolie formules die het haar vettig en vet te maken, dan moet je kijk op onze lijst van de top 10 haaroliën licht beschikbaar in India.


Kies één uit onze lijst en krijg prachtige haren in een korte periode!

Waar Elixir Hair Oil:

Waar heeft onlangs haar nieuwe reeks van haar oliën. Het is verkrijgbaar in drie varianten, zoals de duif Gevoed Shine, droogheid en haar val controle Solution. De formule van dit haar olie is licht. Hydrateert het haar zonder dat het plakkerig, zwaar of vettig. Het werkt ook goed als een serum afwerking controlerende kroezen en droogheid na het wassen van het haar. Dit haar olie heeft een bloemige geur, dat is mild en aangenaam. Dit bereik haar olie detailhandelsverkopen in kleurrijke flessen van goud met een pompje.

Prijs en hoeveelheid: Rs.185 per 90 ml

Geavanceerde Parachute Jasmine Hair Oil:

Ben je verveeld met dezelfde geur traditionele kokosnoot olie voor het haar? Dan moet je proberen haar olie Parachute Jasmine gevorderd voor je haar. Deze formule is licht en niet kleverig. En 'ideaal voor de zomer en voor mensen met een vette hoofdhuid. Dit haar olie hydrateert en verzacht het haar.

Prijs en de hoeveelheid: Rs. 71-200 ml.

Loreal Paris 6 Olie Nourish buitengewone olie:

Loreal Loreal Paris heeft onlangs 6 Nourish buitengewone olie. Deze formule biedt een kijkje vetvrije haar. Bevat de goedheid van amandelolie, kokosolie, arganolie, jojoba-olie, camelinaolie en olijfolie. Het maakt het haar zacht en glad en laat geen plakkerig of vettig gevoel na het wassen. U kunt deze olie te gebruiken als een serum. Neem 2 of 3 druppels van deze olie voor haar en van toepassing zijn op je haar als een onmiddellijke oplossing voor een droge of kroes onder controle.

Prijs en de hoeveelheid: Rs. 193-100 ml.

L'Oreal Professional Hair Spa Olie:

De Loreal Professional Hair Spa olie wordt geleverd met een mix van natuurlijke oliën om het haar te voeden. Deze olie bevat de goedheid van vitamine E en olie. Het voorkomt oxidatieve schade en voedt je lokken waardoor het zacht, glad en glanzend. Bij gebruik als een haar serum, geeft zachtheid en controles kroezen.

Prijs en de hoeveelheid: Rs. 250-100 ml.

Patanjali Coconut Hair Oil:

Patanjali kokosnoot haar olie is perfect om het haar te hydrateren zonder dat het vettig. Dit haar olie is budget-vriendelijke optie. De formule van deze haar olie is 100% natuurlijk, lichtgewicht, niet-plakkerig en geen vet. U kunt deze olie te gebruiken als finishing serum voor droog haar en grof.

Prijs en de hoeveelheid: Rs. 48-200 ml.

Garnier Fructis schade Goodbye Hair Oil:

Garnier Fructis Afscheid schade haar olie is geformuleerd voor droog, pluizig en beschadigd. Deze formule olie maakt het haar zacht. Voorkomt schade haar met reguliere aanvragen.

Prijs en de hoeveelheid: Rs. 75 tot 100 ml.

Vatika verrijkte Amandel Hair Oil:

Vatika verrijkte Almond Hair Oil is een budget-vriendelijke optie. Dit haar olie bevat de goedheid van amandelen, hibiscus, olijven en muskroot. Het geeft het haar gevoed en prachtig. Het enige nadeel hiervan is dat haar olie bevat minerale olie die je haar kan beschadigen op de lange termijn.

Prijs en de hoeveelheid: Rs. 70-200 ml.

Bajaj Almond Drops Hair Oil:

De Bajaj Almond Hair Oil is een van de haaroliën populair in India. Bevat de natuurlijke goedheid van amandelen die het haar voedt. Dit haar olie is hydraterend en heeft geen vettig of plakkerig gevoel te geven op je haar. De formule bevat 300% van de vitamine E, in tegenstelling tot alle andere reguliere kokosolie haar.

Prijs en de hoeveelheid: Rs. 100 tot 200 ml.

Khadi Ayurvedische Revitalizing Hair Oil:

Dit haar olie bevat ingrediënten gemaakt van natuurlijke kruiden. En 'licht en vrij van chemicaliën en parabenen.

Prijs en de hoeveelheid: Rs. 350-210 ml.

Tender Parachute Coconut Hair Oil:

Tedere kokosnoot haar olie Parachute bevat de natuurlijke goedheid van verse kokosnoot groen. En 'rijke multivitamine die het haar te beschermen tegen uitdroging, kroezen en gespleten haarpunten. Dit haar olie is licht en maakt het haar zacht en glanzend!

Prijs en de hoeveelheid: Rs. 120-300 ml.

We hebben 10 licht haar oliën die beschikbaar zijn in India. Niet uit de weg meer haar olie geschuwd. Wat is uw favoriet uit de lijst? Vergeet niet om uw opmerkingen te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha