TOP 10 LANDEN MET HOOP VAN HET LEVEN MEER 'HIGHTOP 10 LANDEN MET HOOP VAN HET LEVEN MEER 'HIGH

Welk land heeft de hoogste levensverwachting? Nou, de levensverwachting in veel landen is aanzienlijk toegenomen in de afgelopen jaren, maar er zijn nog een aantal landen die meer overtreffen voor vele jaren. Factoren die bijdragen tot een verhoogde levensverwachting onder meer voeding, welvaart en, natuurlijk, de niveaus van geweld en criminaliteit in het land. Hier zijn tien van landen met de hoogste levensverwachting en enkele van de redenen.

1. San Marino

San Marino is een zeer klein land, aan alle kanten omringd door Italië. De levensverwachting is gemiddeld 83,5 jaar en die vanwege de mediterrane dieet dat mensen kunnen genieten, evenals het feit dat de meeste is werkzaam in kantoorwerk, in plaats van de gevaarlijkste buitenwerk.


2. Australië

De jongens beneden zeer goed doen met een gemiddelde levensverwachting van ongeveer 83. Dit kan te wijten zijn aan de levensstijl in het algemeen voorspoedig en gezond dieet dat Australiërs hebben. Recent onderzoek heeft gesuggereerd echter dat de levensduur Australiërs in de komende jaren kan vallen, als gevolg van factoren zoals obesitas en roken.

3. Italië

Italië is eigenlijk een van de eerste in de lijst van landen in de wereld met de hoogste levensverwachting. Italiaanse profiteren van de voordelen van de super-gezonde voeding, een grote gezondheidszorg, evenals hun levensstijl relatief ontspannen.

4. Singapore

Singapore heeft zijn welvaart te danken aan de hoge levensverwachting van ongeveer 84. De Singaporese overheid is zeer efficiënt en toen ze merkten dat de bevolking van het land was het verouderen, hebben ingevoerd die nodig zijn om de gezondheidszorg voor maatregelen ouderen.

5. Guernsey

Guernsey tarieven hoog op de lijst van landen met een hoge levensverwachting ook. Dit is deels te wijten aan rijkdom en welvaart van het eiland, maar ook de relaxte levensstijl zal op haar beurt ook speelt.

6. Japan

De Japanse dieet bestaat voornamelijk uit vis, rijst en groenten, teneinde een overgewicht van slechts 3% hebben. De Japanse ook graag wandelen en fietsen, dus al die gezonde levensstijl keuzes toe te voegen tot een gemiddelde levensverwachting van 87 jaar.

7. Loma Linda, Californië

Terwijl Amerikanen als geheel heeft een verwachte gemiddelde levensduur van 79,8, er zakken van de bevolking die veel langer leven. Een van deze plaats is Loma Linda in Californië, waar een gemeenschap van de Zevende-dags Adventisten volgt een vegetarisch dieet, gezonde levensstijl en, waar het drinken van alcohol en roken wordt ontmoedigd.

8. Andorra

Andorra is een ander land dat profiteert van een gezonde mediterrane dieet en de bevolking kunnen we een gemiddelde levensduur van 84,2 jaar verwachten. Het land is ook zeer heuvelachtig, zodat de mensen die er wonen doen oefening, als ze dat willen, of niet!

9. Hong Kong

Nogal verrassend bruisende stad Hong Kong en ook stemmen op de eerste tien landen om gezond te leven. Hun uitgebalanceerde voeding betekent dat minder dan gemiddeld gevallen van ziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten en obesitas.

10. Monaco

Monaco is het tweede kleinste land in de wereld en ook een van de hoogste percentages van de levensverwachting van de mensen die in een gemiddelde van 89,5 jaar. Dit is te wijten, in de eerste plaats, om de rijkdom van het land en de uitzonderlijk hoge levensstandaard. Ze genieten ook enkele van de beste diensten in de gezondheidszorg over de hele wereld ook.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha