Top 10 Lady Gaga Tattoo DesignsWe weten allemaal dat Lady Gaga, de beroemde zanger, songwriter, actrice en mode-ontwerper. Zijn liedjes 'Born This Way', 'Doe wat je wilt', 'Just Dance' etc zijn up to date tussen chartbusters. Maar weet je, ze is een groot liefhebber tattoo te lang. De tatoeages geëtst op de huid zijn zeer licht en zijn een manier om te koesteren voor vele

Lady Gaga Tattoo Designs - Top 10

Laten we eens een kijkje nemen op de Top 10 Lady Gaga tattoo beelden die een soort van eerbied bevatten!


Eenhoorn Tattoo:

via pinterest

Dit is de beste tattoo van Lady Gaga onder alle andere ontwerpen. Hij werd getatoeëerd op haar dijen in september 20 Het heeft ook een vlag van zijn Chartbuster nummer 'Born this way'. Unicorn is een symbool van uniciteit en zeldzaamheid en Lady Gaga houdt uniek in al zijn wegen te zijn.

De Tattoo artpop:

Via pinterest

Lady Gaga kreeg 'zo geboren' getatoeëerd op zijn dijen aan het succes van zijn lied te vieren, in augustus 2012, heeft verkregen ondertekende de titel van zijn nieuwe album 'artpop' armen. Ik hield van het idee van het krijgen geïnkt tekst achteruit. Het is een eenvoudige tekst tatoeage, maar zeer aantrekkelijk en uniek.

Duitse Tattoo Tekst:

Via pinterest

In augustus 2009, heeft Lady Gaga bezocht Japan. We kregen dit tatoeage op zijn biceps Duitse tekst ondertekend. Deze hele tekst is eigenlijk een lange passage die is geschreven door Rainer Maria Rilke, dat is zijn favoriete schrijver. Zijn vertaling is "Beken om jezelf in de diepste uur van de nacht als je wilt om te sterven als u verboden was om te schrijven. Graaf diep in je hart, waar het antwoord spreidt zijn wortels in je wezen, en vraag jezelf plechtig, ik heb om te schrijven? "

Ze zegt dat deze tattoo herinnert haar gave van songwriting van God. Het is meer als ademhalen voor haar niet alleen een optie.

Tattoo:

Via pinterest

Dit is nog een mooie tatoeage op haar linker schouder. Dit is één van de eerste collectie van tatoeages Lady Gaga. En 'elegant, mooi, vrouwelijk en aantrekkelijk.

Tattoo Vrede:

Via pinterest

Kreeg een vredessymbool getatoeëerd op de binnenkant van de pols. Hij zei dat zijn teken van vrede is geïnspireerd door John Lennon, die een groot voorstander van vrede was. Kijkend naar deze tattoo, zul je denken dat het op zijn kop wordt gemaakt, maar in feite tot aan de Lady, zoals zij zegt deze tattoo dient als een herinnering aan zichzelf.

'Dad' Tattoo:

Via pinterest

Dit is een eenvoudige tatoeage op zijn schouder, die een hart en 'papa' binnen geschreven heeft. Je op zijn linker schouder die duidelijk toont zijn liefde voor zijn vader ondertekend. Vader kreeg deze tattoo gedaan vlak nadat zijn vader had een succesvolle operatie open hart.

Tokyo Liefde Tattoo:

Via pinterest

Tijdens zijn bezoek aan Japan, toen hij de Duitse uitdrukking getatoeëerd op zijn biceps, kreeg hij nog een kleine ondertekende tekst tattoo net boven haar daisy tatoeage op zijn linker schouder. Deze tattoo lezen 'Tokyo Love'. Ze kreeg deze tattoo gedaan samen met zijn creatieve team van ontwerpers en stylisten bekend als 'Haus van Gaga', om te herdenken een lichtend moment van haar gedurende de tijd dat hij werkte met hen.

Little Monsters Tattoo:

Via pinterest

Lady heeft deze tattoo geïnkt op zijn rechter biceps onder de Duitse tekst tattoo. Dit was een manier om zijn liefde te uiten voor zijn fans als "Little Monsters" is een naam gegeven aan haar voor haar fans. Ze kreeg deze tattoo gedaan direct na het winnen van twee Grammy Awards in 20

Anker Tattoo:

Via pinterest

In september 2012 heeft Lady Gaga onthulde een andere tattoo eenvoudig en elegant dat het een symbool van anker. E 'werd gedaan op haar ribbenkast in AmsterdamTattooMuseumby Henk Schiffmacher.

Cherub Tattoo:

Via pinterest

Last but not least op onze lijst van de 10 tatoeages Lady Gaga is de Cherub tatoeage. Hij verkreeg deze opwekking Cherubino op de achterkant van zijn hoofd getekend. Hij schoor zijn haar in een driehoek vorm voor deze tattoo, zoals weergegeven in de figuur, maar na een paar maanden, liet hij zijn haar groeien over de tattoo.

Ik hoop dat je deze ideeën tattoo Lady Gaga erg interessant gevonden. Vermijd het verlaten van een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha