Top 10 Laatste Kolam ontwerpenKolam is een vorm van rangoli die op grote schaal wordt uitgevoerd in India. Het belangrijkste concept van Kolam is afgeleid van de oude techniek van het maken van ontwerpen met rijstmeel, die gepaard ging met blote handen. De techniek vereist de realisatie van geometrische ontwerpen met behulp van een raster van vooraf bepaalde punten. Deze punten worden met elkaar verbonden om patronen of loops. De techniek van Kolam is vrij oud en heeft in het oude Sanskriet teksten ook. De Kolam komen vaak voor decoratie gevonden op de binnenplaats van de Zuid-Indiase huizen.

Kolam Ontwerpen

Hier hebben we een aantal nieuwe en interessante projecten Kolam voor jullie allemaal om te proberen.


De eerste van de tekeningen is uniek voor zijn vorm. Meestal Rangoli Kolam ontwerpen zijn gemaakt rekening houdend met een bepaalde geometrische vorm, maar hier zien we een nieuw ontwerp. Het ontwerp is een symmetrisch en wordt gemaakt met de stijl dot techniek Kolam. Terwijl sommige van jullie zijn al op de hoogte van het, het is eigenlijk een techniek waarbij een raster wordt ingehuurd als leidraad en het ontwerp zijn getekend verbinden van de punten op de grid.

Wij geloven dat dit de eenvoudigste van alle ontwerpen voor Kolam en zelfs beginners kunnen dit doen. Zodra je de grill klaar alles wat je hoeft te doen is te tekenen lijnen in het beeld hier en op hun plaats zitten.

Terwijl Kolam ontwerpen zijn meestal met behulp van geometrische vormen zijn een aantal ontwerpen alsmede deze, waarin de punten worden verbonden met bloemmotieven vormen. Het gebruik van kleur maakt het kijken meer toonbaar en mooi. Wij geloven ook dit is ideaal voor een beginner. En 'perfect, zelfs als je minder tijd beschikbaar.

Deze bloemen/asteroïde Kolam rangoli Ook is gebaseerd op de techniek dot Kolam. Dit rangoli kan in een kleinere versie worden verminderd ook. Dit volgt het patroon rangoli oneindige lus die is erg populair onder de Kolam ontwerpen. Het is ook belangrijk dat de theorie van oneindige lus gebruikt in Kolam wordt gebruikt in de computer ook.

Het is een stervormige rangoli en het gebruik van groene en blauwe kleur maakt het er erg aantrekkelijk. De tekening in het midden is hetzelfde als hierboven. Dit ontwerp heeft ook een goede hoeveelheid vaardigheid om goed te doen, zodat we dit niet aanbevelen voor beginners. Het ontwerp is gebaseerd op het model oneindige lus ook.

Deze prachtige rangoli is ook gemaakt met het net en de techniek van de punten, maar in plaats van geometrische patronen, bloemen vormen die we hier zien, evenals vogels gemaakt in rangoli. De belangrijkste leidraad is hoe de punten, maar het ontwerp is hier zeer uniek is voor wat we gewend zijn te zien. Dit is goed genoeg voor een beginner ook.

Dit rangoli Kolam maakt gebruik van punten en wordt gedaan door simpelweg het verbinden van de punten. Degenen die een beetje 'oefenen in het maken van rangoli zal dit heel gemakkelijk doen. Het is een symmetrisch ontwerp en is perfect voor mensen met beperkte vaardigheden en tijd.

Deze mooie nieuwste ontwerpen Kolam is vrij complex, en we voelen de behoefte aan een goede mogelijkheid om dezelfde resultaten te krijgen. Ook deze techniek volgt de stip, maar de ontwerpen en vormen zijn tamelijk complex. Menselijke gezichten, harten, bloemen, bladeren en vele andere vormen worden hier gebruikt.

Deze kleurrijke rangoli is een heel goede verandering van de gebruikelijke die we zien. Het model is hier symmetrisch en is een van de laatste Kolam ontwerpen met puntjes. We houden van de gebruikte kleuren die perfect geschikt is voor de feestelijke seizoen.

Dit Pongal Kolam ontwerpen zien er geweldig uit voor kleinere ruimtes. We houden van de ontwerpen in het centrum vertegenwoordigt de ware essentie van Kolam. Het ontwerp is vierkant en is makkelijk te doen, zelfs voor de onervaren handen.

Ik hoop dat jullie allemaal hield deze Kolam ontwerpen en probeer ze zelf. Zal snel terug met meer prachtige ontwerpen zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha