Top 10 Kryolan make-up kits beschikbaar in IndiaIeder van ons die houden van de make-up en gebruik het regelmatig kennen het belang van make-up kit of paletten. U kunt een grote verscheidenheid van kleuren en producten te krijgen in één kit.

KRYOLAN oorspronkelijk werd ontwikkeld als een make-up merk voor professionele make-up artiesten catering aan de filmindustrie, theater en televisie. Maar later, begon ze te werken aan de meest geschikte producten voor de beauty-industrie. Vandaag zal ik het hebben over make-up kits Top 10 Kryolan.


Top 10 Kryolan Make up kit

KRYOLAN Supracolor 12 concealer make-up palet:

Dit is een concealer palet met 12 verschillende kleuren om alle huidtinten indianen aan te passen. Hij meeste huidtinten variërend van bleek licht tot donkere tinten Indianen. Het wordt geleverd in een tinnen kompas als verpakking. (Vergeet niet uw geometrie dozen). De kleuren zijn die kunnen worden gebruikt voor contouren, aandacht en goed bruinen. Heeft 40 ml van het product in totaal.

Prijs - KRYOLAN Supracolor 12 Make-up concealer verkoopt voor rond Rs. 3200.

Rating - 3/5

KRYOLAN Supracolor 12 Cream Eye Shadow Palette Make-up:

Dit is een palet van crèmekleurige basis voor uw oogschaduw. Aanspraken op langdurige en bevat vitamine E. KRYOLAN Supracolor 12 Cream Eye Shadow Palette truc is geschikt voor de normale tot droge huid en gemengde huid.

Prijs - De prijs van 2149 roepies per 80 ml.

Rating - 05/04

KRYOLAN HD 18 Micro Cream Foundation make-up palet:

KRYOLAN 18 HD Micro Foundation Cream 18 Kleurenpalet. Het is een stichting gemicroniseerd met reflectie van licht en vermindert de effecten unieke schaduw van rimpels. En 'ideaal voor foto's. Het is verkrijgbaar in 4 verschillende combinaties van huidtinten, zodat je kunt kiezen tussen 4 paletten.

Prijs - ongeveer 3500 roepies per 13 gram product.

Rating - 5/5

24 KRYOLAN Aquacolor truc Wet Palette:

KRYOLAN Aquacolor 24 make-up palet is glycerine gebaseerde compacte make-up en bramen. Het is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren die sommige huidtinten, felle kleuren en neutralen omvat.

Prijs - $ 722

Rating - 5/5

KRYOLAN make-up borstel set:

KRYOLAN make-up borstel is gemaakt van synthetische vezels. Het wordt geleverd in een zak van uniform dat borstels georganiseerd houdt. De set bestaat uit 7 penselen - borstels hoogtepunt, concealer kwast, stichting borstel, mengen borstel eyeliner, lip borstel, oogschaduw borstel.

Rating - 05/04

KRYOLAN Lip Rouge Set:

KRYOLAN Lip Rouge Set is een set van 5 lippenstift kleur die wordt geleverd met een borstel van gemiddelde grootte van goede kwaliteit lip naar de toepassing en een spiegel. Bevat vitamine E om het herstelmechanisme van de huid te stimuleren. Het is verkrijgbaar in 5 verschillende paletten kleurenschema - eco, naakt en prestaties zijn een paar te noemen. Ze hebben rood, bruin, roze en andere tinten lip. Het palet bevat lipsticks met formules dragen lange.

Rating - 3/5

KRYOLAN professonal Blush Trio:

KRYOLAN professonal Blush Trio bevat drie matte kleuren roze, rood en bruin. Het is een set van poeder blush 5 gram.

Rating - 5/5

KRYOLAN Glamour Glow Powder Palet:

KRYOLAN Glamour Glow Palet is een compacte 8-kleuren poeder met bijpassende kleur elke Indiër huidskleur. Kan gebruikt worden als het gezicht poeder, blush en bronzer voor contouren.

Rating - 4/5

KRYOLAN Wenkbrauwen palet:

KRYOLAN Wenkbrauwen Palette bevat 5 wenkbrauw poeder in wenkbrauwen in te vullen en bevat 10 gram product. Heeft een zwarte schaduw en 4 verschillende tinten bruin tot elke haarkleur past.

Rating - 5/5

KRYOLAN Cake Eyeliner palet:

Palet KRYOLAN Cake Eyeliner is een reeks compacte eyeliner om gebruikt te worden met een natte kwast. De borstel en spiegel is in het palet. Bevat 5 donkere kleuren - twee bruin, zwart, grijs en donkerblauw.

Heb je geprobeerd een van deze KRYOLAN make-up kits? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha