Top 10 klinieken/centra bieden een laser behandeling voor acne littekensAcne littekens en puistjes kan zeer pijnlijk zijn. Wilt u zo snel mogelijk te ontdoen van hen? Lasertherapie kan komen aan uw redding. Lasertherapie is uitgegroeid tot een populaire keuze als het gaat om de behandeling van acne littekens.

Schoonheid wordt beschouwd als een weerspiegeling van een goede gezondheid te zijn. Huidproblemen zijn een teken van toxiciteit problemen bloed of maag. Onder hen, acne is een van de meest voorkomende problemen van de adolescenten en volwassenen. Acne behandelingen en acne littekens afhankelijk van de mate en ernst.


Top 10 Laser Centers behandeling voor acne littekens:

Verbetert Klinieken - Acne Management:

Clinical verbeteren, worden acne littekens behandeld met behulp van laser en licht therapieën. Zij maken gebruik van blauw licht therapie en Intense Pulsed Light (IPL) behandelingen om inflammatoire laesies te verminderen. Deze behandeling kan duren ongeveer 5-6 sessies. Elke sessie wordt uitgevoerd na een interval van twee weken.

Straatnaam:
Verbetert Klinische, E-84, Greater Kailash 1, New Delhi - 110048, Ph: 9212113493, (011) 29.234.444

Eternesse Anti-Aging Clinic:

Eternesse Anti-Aging Clinic heeft zijn acne en acne litteken laserbehandeling. Ze verwijderen acne littekens met behulp van krachtige laser therapie. Dit verwijdert de bovenste laag van de huid nabij en rondom het litteken. Wanneer de nieuwe huid groeit weer, het litteken verdwijnt volledig. Laser acne litteken behandeling is een effectieve behandeling om de littekens genezen. Deze behandeling duurt 30-45 minuten en verschillende zetels.

Straatnaam:
A - 3 Gurukrupa, 2e Cross Road, Lokhandwala Complex, Andheri West, Mumbai - 400 053

Dezire Clinic - de behandeling van acne, puistjes Behandeling en Scar Treatment:

Dezire Clinic staat bekend om zijn behandeling voor puistjes en littekens. Het maakt gebruik van laser- en lichttherapie de diepere lagen van de huid bereikt. Deze behandeling niet tot schade aan de oppervlakte huid veroorzaken. Beschadiging van laserbehandeling van de talgklieren () olie, die op zijn beurt vermindert de productie van olie. Lichttherapie is bacteriën die leiden tot ontstekingen acne. Deze therapieën zijn ook nuttig voor de verbetering van de structuur van de huid en verminderen littekens van acne.

Straatnaam:
Dezire Cosmetische Telefoon: (022) 308

Acne-behandeling bij Allure Medspa:

Allure Medspa rankings in India voor de behandeling van acne. De behandelingen van acne door Allure Medspa zijn ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Zij maken gebruik van lasertherapie om acne te behandelen, te verwijderen acne littekens en pigmentvlekken.

Acne behandeling van Allure Medspa maakt gebruik van de meest geavanceerde technologieën die de beste resultaten te bieden. Hun laserbehandelingen (face foto, LED, gefractioneerde CO2 laser) kunnen met succes te stoppen acne, acne littekens te verlichten bestaande, verwijdert pigmentatie, en zal de huid zacht en stralend te geven.

De procedure is pijnloos en OPD gebaseerd. Elke sessie duurt een half uur tot 1 uur. Het is raadzaam om 4-6 sessies, afhankelijk van het type van huid om de beste resultaten te genieten. Deze behandeling is 100% veilig en gemakkelijk.

Straatnaam:
Consulting Center (Andheri), 201, Shree Krishna, Opp. Laxmi Industrial Oost, Bij Fun Republiek, New Link Road, Lokhandwala, Andheri (W), Mumbai-400 053, India

Blue Skin en cosmetologie Clinic:

Blue Skin en cosmetologie Clinic gebruikt fractionele laser therapie voor de behandeling van acne littekens. Ze zijn goed uitgerust met geavanceerde machines en worden goedgekeurd door de FDA voor de beste litteken verwijdering. Ze gebruiken fractionele laser om het gebied van micro-thermische behandeling maken. Dit zorgt voor een huid behandeling uitzonderlijke elimineren oud, epidermale pigmentcellen. Deze therapie stimuleert ook collageen verbouwing en vernieuwing van het wegdek. Deze behandeling vereist 6-8 sessies.

Straatnaam:
Blue Skin Tel: 022 - 26733386/87

Finesse Skin Clinic:

Finesse Skin Clinic biedt acne en acne litteken laserbehandeling van de huid. Dit is veilig en helpt bij het oplossen volwassen acne littekens. Ze hebben de nieuwste en meest geavanceerde behandelingen afgestemd op de individuele behoeften te voldoen. Hun behandelingen effectief zijn en de gewenste resultaten met volle tevredenheid. Finesse Skin Clinic is een ontharing kliniek huid behandeling van de huid, lichaam en laser goedgekeurd door de FDA.

Straatnaam:
Finesse Skin Clinic, Shop No 4, Onkar Bldg, Opp Oberoi Mall, Filmcity Road,

Goregaon East, Mumbai 400 097

Nu kunt u zich te ontdoen van je acne littekens eens en voor altijd. Bezoek een van deze klinieken huid en afscheid te nemen van die lelijke littekens acne voor altijd. Niet hieronder kun je het gastenboek.

Het roepen SMS verzenden Toevoegen aan Skype Je zult Skype CreditFree via Skype nodig
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha