TOP 10 kleur trends voor lente zomer 2014TOP 10 kleur trends voor lente zomer 2014

Kleuren, zoals roklengte, komen en gaan met de seizoenen en, soms, modehuizen van over de hele wereld komen met een aantal fantastische namen voor kleuren zoals Celosia oranje en orchidee stralend. Dus, door de wereld van de mode namen voor felle kleuren om te snijden, geven wij u de top tien kleur trends voor het voorjaar en de zomer van 2014, zoals voorzien door Pantone:

1. Paar zachte pastels met levendige kleuren


Kleurbalans is de uitdrukking van 2014, met een mengsel van heldere en levendige kleuren met zoet, pastelkleuren. Het was blijkbaar geïnspireerd door de natuurlijke uitstraling van de bloemen: een aantal van de helderste, tussen de zachtere tint dan de rest.

2. Sand Color

Een geroosterd en vriendelijk ogende lichte schaduw, zand, wordt gebruikt om te compenseren voor helderdere kleuren. Een relatief neutrale kleur, het zand is een groot contrast met de heldere kleuren, vet en zorgt voor een prachtig contrast.

3. Kleur Hemlock

De zomer natuurlijk groen hemlock ziet eruit als de lente laat tegen de heldere kleuren van bloemen. Dit is de perfecte achtergrond voor het contrast, de natuurlijke uitstraling van de zomer 2014.

4. kleur Paloma

Snijden door de hype van de mode, Paloma is een licht grijs. Het is een van die klassieke kleuren die goed kan kijken op zijn eigen of met een vleugje heldere kleur aan verfijning toe te voegen en in evenwicht te brengen.

Kleur 5. Radiant Orchid

De kleur van de lente 2014, Radiant Orchid is een warme paarse tint die in weefsels, trucs en schoenen verschijnt. Het is een schaduw van fuchsia paars, getint met een vleugje roze, waarvan wordt gezegd dat de gezondheid en vreugde geven.

6. Celosia oranje

Deze subtiele tint oranje, die doet denken aan de instelling zomerzon, kan worden gecombineerd met andere zomerse kleuren, zoals paars om de perfecte gevoel van de zomer te creëren. De, pompoen puree als de kleur is genoeg ingetogen worden gecombineerd met heldere kleuren voor een mooie en contrasterende look.

7. Cayenne rood

Een rode paprika, Cayenne rood, tegen de neutrale kleur van het zand is een fantastische combinatie en vrouwelijk. Deze zomer is alles over de natuurlijke uitstraling van de bloemen en tinten dit voldoet zeker aan die criteria.

8. Placid blauw

Kalme blauwe, is een serene en natuurlijke, blauwe lucht. Een van de kleuren van de natuur Achtergrond kan worden gebruikt als een achtergrond of een accent op andere tinten. Het is een kalmerende kleur die werkt net zo goed als alleen, zoals bij de meeste van de andere tonen, en zwart-wit.

9. kleur Freesia

Freesia is een dramatische, zonovergoten geel, die is een van de beste kleuren Pantone 'voor 2014. De bloem geïnspireerde tropische schaduw is een schitterende geel, vol energie en warmte, gedragen vooral door meisjes met donker haar.

10. Dazzling blauw

Een favoriet bij modeshows, werd de blauwe glans beschreven als een kobaltblauw, en is dichter de blauwe zee, in plaats van de lichtblauwe van een zomerse hemel. Schitterende blauwe kan gedragen worden door een meisje van elke haarkleur, oogkleur of teint en het zal fantastisch zijn. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, gewoon oogverblindend.

Wat is uw favoriete kleuren die u graag deze zomer te dragen?

Voel je vrij om je gedachten en mode tips delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha