TOP 10 KILLERS ROMANCE u moet vermijden met alle middelenTOP 10 KILLERS ROMANCE u moet vermijden met alle middelen

Waar heb het allemaal mis gaan? Dit is een vraag die veel mensen hebben afgevraagd, wanneer een relatie zuur maakt. Zodra dingen beginnen te settelen een beetje 'en de wittebroodsweken komt tot een einde, is het gemakkelijk om een ​​aantal eenvoudige fouten die een prachtig liefdesverhaal, morsdood kunnen doden maken! Sommige van deze fouten onbelangrijk lijken, terwijl anderen meer dramatisch en duidelijk moeten zijn. Maar, mensen nog steeds gaan voor hen, dus hier zijn tien van de beste romantiek moordenaars om goed duidelijk te sturen:

1. Spitting alle sappige details je ex

De meeste van de meisjes weten dat ze vermijden het over een ex bij het daten, maar het is even belangrijk later in een relatie ook. Je zou kunnen denken dat het eerlijk is om te praten over exen, als je eenmaal stevig gevestigd met je vriendje, maar geloof ons, het zal nooit iets wat je wilt horen, dus gewoon zwijgen erover.


2. uitgaven te veel tijd thuis

Vergeet niet de feestdagen en bijeenkomsten, die wonderen kan doen voor elke relatie. Een studie wees uit dat het nemen van regelmatige vakanties zijn een van de belangrijkste dingen die een paar kan doen om in leven hun liefdesverhaal te houden. De studie wees uit dat koppels die op vakantie gaan samen, ten minste een keer of twee keer per jaar, waren veel meer dicht en intiem, dan degenen die dat niet deden.

3. Gebrek aan intimiteit

Een zekere manier om een ​​relatie te doden is de tederheid en intimiteit partners ontkennen. Intimiteit is een belangrijk onderdeel van een gezond en liefdevol, en het gebrek aan het kan uw partner om niet het gevoel wilden leiden en uiteindelijk kan leiden tot hem ontrouw.

4. Ruzie in het openbaar en laat de hele wereld weten over je relatie problemen

Als uw partner deed iets om u te verstoren, dan laat het tot je thuis bent om hem te vertellen. Schreeuwde tegen hem in het openbaar en laten de hele wereld weten dat hij iets fout gaat maken hem beschaamd en gekleineerd voelen; als dit te vaak gebeurt, zal het enige liefde die hij heeft voor u te vernietigen.

5. geting vast te zitten in een sleur van verveling

Niet te verwarren zijn comfortabel saai te zijn. Verveling is misschien wel de ergste romantiek moordenares dat er daarin kruipt op je ongemerkt en dan bijt! Niet vast komen te zitten in een sleur en houden de leuke relatie proberen nieuwe dingen en eruit te komen, net zoals je vroeger voor te doen.

6. Dressing zoals je oma wanneer je naar bed

Kinderen nog steeds als een beetje 'van opwinding in hun leven, zelfs als ze in een relatie voor een lange periode van tijd waren, dus zorg ervoor dat je niet je oma kijken wanneer je naar bed gaat. Flanel pyjama's en badjassen dikke huid die allemaal niet van plan om zijn interesse te lang.

7. Haal je eigen manier de hele tijd

U kunt rechts de hele tijd niet, dus probeer het niet te doen alsof je bent. Haal je eigen manier de hele tijd en altijd krijgen het laatste woord, om te bewijzen dat een punt, neem uw partner uiteindelijk opgeven alle pogingen om met u te communiceren. Zonder dat zal de romantiek dood sterven! Ervan bewust te zijn en compromissen in geval van nood.

8. Running jezelf neer

Niet geloven in jezelf kan heel vermoeiend zijn voor uw partner. Sommige meisjes gewoon niet lijken te krijgen dat hun partner hen houdt en ze zijn altijd op zoek naar bevestiging van deze met vragen als 'Bent u echt van me?' Uiteindelijk voortdurend tegen de liefde van een persoon die niet zal nemen ze weg.

9. spitsvondigheid en ruzies

Ruzie over elk klein ding en voortdurend te klagen over het andere uiteinde om een ​​relatie te gaan koud. Sommige mensen krijgen zo de gewoonte om dit te doen, hebben ze niet eens beseffen dat ze aan het doen zijn. Ze betekenen geen kwaad door, maar is langzaam chippen weg bij de relatie.

10. Het verlaten van je uiterlijk gaan

Dit is iets dat vaak gebeurt in een relatie; Mensen worden zo comfortabel dat hey stoppen met proberen leuk te kijken naar hun partner. Hij wil niet de moeite om te scheren in het weekend en stoppen met het dragen van make-up door het hele huis. Comfortabel thuis is belangrijk, maar zo zijn is het maken van een inspanning voor uw partner.

Hoe om gelukkig te zijn in een relatie? Welke andere romantiek moordenaars moet voorkomen dat met alle middelen? Voel je vrij om je gedachten en goede relatie advies te delen in de commentaren hieronder.

Gelukkig blijven en om liefde te houden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   0
Augustus 23, 2015 | 03:51:23 | later 7 uur

Ja, ik ben het eens met deze tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha