Top 10 Keuken Rangoli ontwerpen die je moet proberenRangoli is een traditionele vorm van Indiase kunst plan, dat is een integraal onderdeel van onze cultuur voor een lange tijd en blijft dus vandaag te zijn. Festivals als Diwali, Holi, Onam en zijn heel compleet zonder een vleugje kleur aan de deuren van elk gezin in de vorm van een Rangoli.

In de afgelopen jaren, zijn verwerkt rangolis gemaakt enorme frontyards van huizen en deze vereisen veel vaardigheid, geduld en tijd. In de drukke wereld van vandaag, met een meerderheid van de bevolking in compacte appartementen, de behoefte aan kleinere maar mooie rangolis dat kan worden verborgen in een kleine ruimte of een hoek van een huis, voel je je enorm.


Rangoli ontwerpt Corner

Hier is een verzameling van een aantal van deze ontwerpen rangoli voor de hoeken:

Het is een levendige en kleurrijke rangoli gemaakt met rijst poeder en gekleurd zand. Het paar van pauwen in de hoek is goed geïntegreerd met geometrische patronen in de tegenovergestelde hoek diagonaal. Het gebruik van glitter en kleine stukjes spiegel in rangoli geeft een extra dimensie. Het gebruik van diyas is optioneel. Dit is een perfecte keuze tussen het ontwerp hoek Diwali rangoli.

Een driehoekige hoek rangoli voor iedere gelegenheid. Deze mooie en sobere rangoli gebruikt slechts drie kleuren: rood, bruin en blauw grenzen. Het ontwerp is vrij eenvoudig, zelfs met tekeningen en kleine details. De kleine diyas maken tekenen op zoek mooier.

Dit is een van de ontwerpen voor rangoli rangoli hoek is een bloem met kleuren gebruikt voor detail toe te voegen. De rangoli behulp van goudsbloem en rozenblaadjes om het ontwerp te versieren. Kleine kaarsen worden gebruikt om het ontwerp en rangoli ontwerpen vorm van een klein ster in de rangoli verbeteren.

Dit rangoli plein met mango motieven binnen en felle kleuren om niet alleen overeen met opvallend om te zien, maar het is ook gemakkelijk te doen. Een aanraking van glitter kan worden gebruikt om de hoeken te verbeteren.

Dit is een eenvoudige tekening rangoli, die ziet er mooi wanneer ontworpen voor een deel aan de hoek van een kamer als het zou verbeteren als het ware volledig in het midden van een ruimte worden opgesteld. Het gebruik van felle kleuren zoals groen, oranje, geel en magenta met spiraalvormige patronen langs de omtrek maakt het zeer aantrekkelijk.

Een ander ontwerp eenvoudig hoekje rangoli voor jullie dames te proberen. Dit ontwerp wordt gedaan met een minimum aan kleuren zoals groen, roze, blauw en wit. De modellen zijn eenvoudig en lijken op degenen die bekend zijn met de techniek rangoli met stippen zijn. Omdat het een eenvoudige tekening rangoli zal goede keuze voor beginners.

Dit is een klein en eenvoudig ontwerp, met een pauw motief in tegenstelling tot de gebruikelijke redenen pauw die arbeidsintensief zijn en vereisen veel vaardigheid om ambacht. De kleuren die hier gebruikt zijn zeer ingetogen, maar kan vervangen worden door schitterende tinten ook.

Een rangoli beeltenis van Lord Ganesha is er een die geschikt is voor alle gelegenheden. De witte lijnen van de god in een karmozijnrode rood maakt het aantrekkelijk. Het repetitieve patroon langs de omtrek van de cirkel maken bepaalde interessant. De blauwe achtergrond van deze circulaire patroon kan worden gekozen afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Dit is een vorm van hexagon rangoli omsluiten een stervormig patroon, die op zijn beurt omvat een bloem patroon daarin. De toevoeging van diyas maakt het geschikt voor feestelijke gelegenheden. De toon van de kleuren kan worden verhoogd of verlaagd om het palet passen.

Dit rangoli vormen een denkbeeldige plein dat een kleine reden hakenkruis in het midden ingesloten door het ontwerp van de vier vogels die de vier hoeken van het plein heeft. Het gebruik van blauw, zilver en goud glitter voegt een moderne draai aan dit traditioneel ontwerp.

In veel staten, het ontwerp van een rangoli is een familietraditie die helaas verliest zijn glans in het licht van de snelle verstedelijking. Bovenstaande ontwerpen van kleinere en makkelijk te maken rangolis kiezen zijn er zeker van om u de impuls die nodig is voor de inwoners van de stad geven en hen aanmoedigen om deze prachtige traditie van het maken van rangolis blijven.

Afbeeldingen: Google

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha