Top 10 Kerastase Shampoo beschikbaar in IndiaKerastase is een gerenommeerd merk haarverzorgingsproducten van L'Oreal Paris, die populair is over de hele wereld. Heeft u een professionele haarverzorging assortiment bestaat uit shampoos, serums, conditioners, shampoo etc. Kerastase niet strippen het haar uit haar vocht en reinig het vuil en onzuiverheden heel gemakkelijk.

Hier zijn de top 10 Kerastase Shampoo In India:


Kerastase Nutritive Bain Oleo-Curl:

Kerastase Nutritive Bain Oleo-Curl haar heel zachtjes reinigt en vermindert ontklitten. Het voedt de haarvezel en de hoofdhuid en maakt het haar zacht en soepel. Het helpt ook om een ​​glanzende krullen te behouden zonder zwaar op de haren te voelen. En 'speciaal samengesteld met ultra-lichte olie technologie die beschermt tegen vocht en warmte schade.

Prijs: Rs 2,3850

Kerastase Bain Specifique Stimuliste GL:

Kerastase Bain Specifique Stimuliste GL helpt gezond haar en hoofdhuid te behouden. Dit is een zeer zachte shampoo die reinigt en revitaliseert haar. Deze stimulerende shampoo helpt ook om het volume van fijn haar verhogen.

Prijs: Rs 2,3850

Kerastase Chroma Riche Shampoo:

Kerastase Chroma Riche Shampoo beschermt droog en gekleurd haar. Dit heeft een formule anti-fade die het haar reinigt heel voorzichtig. Voegt extra zachtheid, glans en hydratatie aan het haar. Dit hydrateert het haar zodat het lijkt zacht en voegt ook een glinsterende helderheid. Deze shampoo Kerastase heeft te veel UV-filters die het haar te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Prijs: Rs. 1500

Kerastase Resistance Bain Volumactive Shampoo:

Deze shampoo is het beste geschikt voor fijn, slap haar. Het geeft kracht en vitaliteit om je haar voller te maken. Dit maakt ook je haar zijdezacht en glanzend. Regelmatig gebruik van deze shampoo kan helpen zich te ontdoen van fijn haar en verhoging van de structuur van het haar.

Prijs: Rs. 1500

Kerastase Bain Force Architecte Shampoo:

Kerastase Bain Force Architecte Shampoo kan dagelijks worden gebruikt om het haar te herbouwen en zwaar beschadigd. Dit helpt om weer op te bouwen en versterken van de haarvezels van de wortels naar de tips. Dit vermindert indirect haar val en gespleten haarpunten. Dit is geformuleerd met gepatenteerde Intra-Cylane dat het haar beschermt en maakt het kijken zachter.

Prijs: Rs. 1500

Kerastase Nutritive Bain Satin Shampoo Dosering Gluco-Active:

Kerastase Nutritive Bain Satin Shampoo Dosering Gluco-Active is meer geschikt voor droog en gevoelig haar. Deze shampoo geeft voeding en zorg voor droog en gevoelig haar te behandelen. Dit biedt volledige voeding en de energie van het haar en de hoofdhuid. Dit laat je haar op zoek zacht, glanzend en gezond.

Prijs: Rs. 1500

Kerastase Nutritive Bain Oleo-Relax Smoothing Shampoo:

Kerastase Nutritive Bain Oleo-Relax Smoothing Shampoo is meer geschikt voor droog, pluizig en onhandelbaar. Dit zorgt voor een intensieve controle te beheren en droog haar en de rebellen te beschermen. Laat haar op zoek zacht, zijdeachtig en met een volume van lange duur.

Prijs: Rs. 1500

Kerastase Elixir Laatste Sublime Cleansing Oil Shampoo:

Kerastase Elixir Laatste Sublime Cleansing Oil Shampoo reinigt het haar heel zacht. Bevat voedende oliën om uw haar er glanzend, glanzend, zacht en luxueus. Dit kan gevolgd dag voor de beste resultaten en is geschikt voor alle soorten haar.

Prijs: Rs. 1500

Kerastase Specifique Bain Exfoliant Hydratant Antiroosshampoo Moisturizing:

Deze shampoo van Kerastase is handig om roos te verminderen. Dit is de beste shampoo voor droge hoofdhuid, zoals microsferen die snel reinigt de hoofdhuid en het haar bevat. Dit heeft getoond door zijn eerste toepassing en voorkomt roos herhaling tot 6 weken. Deze shampoo anti roos nodig opnieuw aanbrengen na elke 15 dagen. Dit wist effectief roos zonder dat het haar droog en breekbaar.

Prijs: Rs. 1500

Kerastase Chroma Captive Shampoo:

Kerastase Chroma Captive Shampoo is sulfaat-vrije en beschermt gekleurd haar. Dit perceel heeft een zeer rijke en lathers goed om het haar te reinigen. Dit geeft glans, glans, helderheid en beschermt de haarkleur en glans voor maximaal 40 dagen. Deze shampoo bevat lijnolie de verkleuring van 33% teruggebracht tot 50%, vitamine E en UV filters voortijdige kleurvervaging beschermen.

Prijs: Rs. 1500

Heb je geprobeerd een van deze producten Kerastase? Vermijd het verlaten van een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha