Top 10 huwelijksreis bestemmingenTop 10 huwelijksreis bestemmingen

Huwelijksreizen in alle soorten en maten, maar ook voor alle budgetten anders, maar één ding is zeker, je wilt maken een onvergetelijke vakantie. Als u wilt wat tijd doorbrengen ontspannen op een wit zandstrand of je op zoek bent naar iets 'meer avontuurlijke, hier zijn tien van de top huwelijksreis bestemmingen om u een aantal ideeën:

1. Cook Eilanden

Als u wilt voelen als er niemand anders in de wereld, maar u en uw echtgenoot, dan is de Cook Eilanden zal een ideale bestemming voor u. Er zijn hier en nooit lijkt overvol enkele prachtige badplaatsen, zodat u kunt genieten van een echt romantisch en afgelegen voor twee.


2. Frankrijk

Er is meer aan Frankrijk niet alleen haar aandelenkapitaal, is Parijs bekend als de meest romantische stad van de wereld en het maakt voor een prachtige huwelijksreis bestemming. Dineren boven op de Eiffeltoren of wandeling, arm in arm, door de vele romantische straatjes van de stad; Het is bijna alsof Parijs werd gebouwd voor romantiek.

3. Kenia

Volgende geweldige plek in onze lijst van top 10 huwelijksreis bestemmingen is Kenia. Voor een huwelijksreis op de wilde kant, een uitstapje maken naar een van de vele luxe resorts in Kenia en vragen zich af op het landschap en de natuur samen. Een huwelijksreis in Afrika zal de romantiek van de ondergaande zon op de Afrikaanse woestijn, evenals het avontuur te zien, de eerste hand, de ongelooflijke verscheidenheid aan flora en fauna te geven.

4. Aruba

Hoewel het slechts 20 mijl lang en 6 mijl breed op het breedste punt, het eiland Aruba is de perfecte mix van isolatie en het nachtleven voor een huwelijksreis. U kunt genieten van de zon en plezier in Aruba met mijlen van ongerepte witte zandstranden voor de dag en een hoop rommel en clubavonden.

5. Jamaica

De derde grootste van de Caribische eilanden, Jamaica was een van de eerste plaatsen om te huwelijksreis pakketten voor de bezoekers aan te bieden, dus je hebt veel ervaring catering aan het paar. Je kunt gewoon gaan zitten in een van de vele fantastische resorts, maar dan zou je het missen van de levendige kleuren en geluiden van de lokale cultuur en de lokale bevolking altijd vriendelijk.

6. Italië

Voor een huwelijksreis vol charme en romantiek, kun je niet winnen van Italië. Geplaveide straatjes, afgelegen restaurants en bars, en natuurlijk, veel geschiedenis en cultuur. Italië is een geweldige plek om te bezoeken als u op zoek bent naar een ontspannen en romantisch uitje voor twee.

7. Costa Rica

De lijst van de 10 beste huwelijksreis bestemmingen in de wereld zou niet compleet zijn zonder vermelding van Costa Rica. En 'het tempo te gaan als je wilt ontsnappen aan de smog en lawaai te krijgen en terug naar de natuur. Het heeft zijn mooie stranden, aan de Pacifische kant van het land, maar heeft ook mijl van ongerepte land ook, waar u samen tijd doorbrengen wandelen in de bossen die in de verbazingwekkende natuurlijke schoonheid.

8. Thailand

De opwinding van het Oosten en afgelegen stranden maken van Thailand een zeer populaire badplaats huwelijksreis. U kunt genieten van de privacy van een bungalow op het strand, als je gaat zitten en te luisteren naar de golven zachtjes spetteren in de bank, of u kunt een reis naar de stad te maken en de ervaring van de exotische gerechten en de cultuur van Thailand. Het is een goede bestemming voor deze keer als een levenslange vakantie.

9. Hawaii

Volgende plaats in onze lijst van top 10 huwelijksreis bestemmingen is Hawaii. Het heeft mijlen en mijlen van witte zandstranden, heerlijk eten en cultuur, een bruisend nachtleven en veel en veel van de romantiek. Zeggen "Aloha" aan de romantiek van de magische eilanden van Hawaï. Het merendeel van de hotels hier bieden pakketten voor honeymooners, dus alles op is gelegd voor u.

10. Las Vegas

Hoe over het krijgen van het zandstrand, palmstranden en ga voor een huwelijksreis langer bestaat in Las Vegas. Dit is een stad waar ze weten hoe om te zorgen voor bezoekers en u kunt genieten van alle razzmatazz slepen hoofdstad van de wereld. Clubs, casino's, toont ster en luxe hotels; Las Vegas is een geweldige manier om je huwelijk met een knal beginnen!

Wilt u naar een andere plaats in onze lijst van de top 10 bestemmingen van huwelijksreis omvatten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha