Top 10 Homemade beauty tips voor de droge huidVan de vele soorten van de huid die we hebben, een droge huid is gemakkelijk de meest problematische. Hij heeft constante hydratatie en regelmatig, en moisturizers moeten heel vet zijn of de huid droogt zeer snel. Het gebruik van zeep op de huid moet ook worden gecontroleerd als zeep droogt de huid en hydraterende gezicht wast zijn de enige optie. Droge huid is vooral problematisch in de winter, wanneer het is onderworpen aan schilferen. Droge huid en de lagen van dode vlokken van het oppervlak.

De meeste huidverzorgingsproducten die geschikt voor de droge huid zijn extreem duur, omdat ze zijn oliën met versterkende en esthetische voordelen toegevoegd. Dus, beauty tips en zelfgemaakte remedies zijn de weg te gaan. Zijn niet alleen rendabel, maar ze zijn ook beschikbaar, zeer efficiënt en herbruikbaar.


In dit artikel worden de tien beauty tips zelfgemaakte droge huid.

reinigingsolie:

Olie heeft reinigende eigenschappen die zeer gunstig zijn voor de droge huid. De toepassing van castorolie tot droge huid herstellen van de schade aan het in de winter. Mengen samen drie delen olijfolie en 1 deel ricinusolie en dit mengsel toe te passen op het gezicht helpt herstel van de huid schilferig. Stookolie maakt het effectiever voorhand. Na het aanbrengen, neem een ​​handdoek of een handdoek en warm deze op. Geplaatst over het gezicht en laat de olie wordt opgezogen door de huid. Dit maakt de huid glad en zacht. Ricinusolie dringt door de huid tot drie lagen van andere olie.

Honing Verpakking:

Honing is een uitstekend product voor de droge huid. Honing verzacht de rimpels van de huid en laat het zijdezacht en zacht. Wrijf een mengsel van honing en sinaasappelsap op de huid en laat het daar 10 minuten is een leuk huis remedie. Het pakket moet worden afgewassen.

Ei-pakket:

Eieren zijn een uitstekende bron van eiwitten en ei packages nodig voor een gezonde huid. Een van de beste beauty tips zelfgemaakte droge huid. Voor dit pakket, neem een ​​ei en scheid de dooier van het wit. Daarna neemt u de eidooier en meng met een lepel jus d'orange, een theelepel van ricinusolie, een theelepel olijfolie, een beetje 'van water, een eetlepel honing en een paar druppels limoensap vers geperst roze. Dit mengsel kan elke ochtend worden toegepast voordat het nemen van een bad en daarna afgewassen.

Chocolade Verpakking:

Chocolade is een lekkernij, maar het is meer van een pak. Zeep gesmolten chocolade op de huid maakt de huid zacht en soepel en geeft de gloed die droge huid ontbreekt. Vijf eetlepels cacaopoeder, vijf eetlepels honing, twee eetlepels maïzena en twee eetlepels gepureerde avocado grondig gemengd - een doos chocolade te maken. Dit pakket kan worden aangebracht op huid elke dag drogen en wassen na een half uur met lauw water.

Besan Verpakking:

Besan hydrateert droge huid en verwijdert fijne lijntjes en rimpels. Voor dit pakket, voeg twee eetlepels besan een theelepel kurkuma, een eetlepel honing en een beetje melk. Knijp in een paar druppels van kalk en dit pakket van toepassing op je gezicht, laten drogen en dan afspoelen met warm water.

Mango Mask:

Neem een ​​rijpe mango en scheiden het vlees uit de huid. Doe de pulp in een blender en zet hem in brij. Meng een eetlepel puree met een lepel honing en voeg 3 eetlepels olijfolie aan het mengsel. Breng dit op je gezicht en dan was dit dan na een uur. Dit hydrateren de huid en maken het gloeien.

Ei en olie Mask:

Neem een ​​ei en voeg een theelepel honing aan. Meng goed. Dan voeg rozenwater en een paar druppels van kalk aan het. Zorg ervoor dat het mengsel niet te vloeibaar. Breng aan op het gezicht en laat drogen. Wassen met warm water en volg met een pak wrongel.

Banaan Mask:

Schil twee bananen en zet de pulp in een keukenmachine te vermalen tot pulp. Verspreid dit op je gezicht en afspoelen met water een uur later.

Avocado Masker:

Knijp het sap van een avocado en voeg wrongel aan. Voeg een theelepel honing aan. Toepassen op droge delen van de huid en daarna wassen.

Curd pakket:

Neem twee eetlepels kwark en voeg honing aan. Breng aan op het gezicht en laat het een uur voordat het af te wassen.

Deze natuurlijke schoonheid tips voor de droge huid zal uw kwalen van droge huid op afstand te houden voor de rest van de winter!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha