Top 10 Home remedies voor een perfecte huidLaten we één ding duidelijk-perfecte huid is een mythe! Althans voor het grootste deel van de bevolking. Afgezien van een paar kleine, de meesten van ons doen met de niet-zo-perfecte huid die we hebben. En tot overmaat van ramp, vervuiling, slechte levensstijl keuzes, stress enz. Alleen maar erger maken.

De huid is het grootste orgaan van het lichaam. Dermis en epidermis zijn de twee lagen die onze huid te maken. De laag van de epidermis is de buitenste laag van de huid en grote zorg moet worden genomen dat, aangezien dit de laag die zichtbaar is alles. Het is niet eenvoudig om de buitenste laag te houden, maar er zijn een aantal huismiddeltjes die ons helpen handhaven van de gloed.


De huid moet worden beschermd door puistjes, brandwonden, acne en veroudering. Het is heel gemakkelijk om een ​​perfecte huid te krijgen zonder een fortuin, met enkele eenvoudige tips en huismiddeltjes. Face wash en crèmes beschikbaar in de markt geven ons een perfecte huid en licht, maar slechts voor een paar minuten. Om de huid blijft onberispelijk en gloeien voor een langere tijd, moeten we diep graven en verbeteren de dermis-binnenste laag van de huid.

Klik hier om een ​​grotere versie van deze infographic zien.

Top 10 Home remedies voor een perfecte huid:

Suiker:

Suiker fungeert als een goede exfoliater voor de huid. Meng gelijke hoeveelheden van witte en bruine suiker, met een beetje 'van het water. Wrijf het mengsel op je gezicht gedurende minstens 3-4 minuten en spoel af met warm water. Dit schilfert niet alleen de huid, maar laat ook de gloeiende en jeugdig.

Rauwe aardappel:

Veel mensen zijn zich niet bewust dat de aardappel is een natuurlijke huis remedie voor een stralende huid te krijgen, recht, en onberispelijk. Breng het sap van een rauwe aardappel op het gezicht om de huid schijnen, te verminderen pigmentatie, en verwijder littekens. Na het sap droogt, je gezicht wassen met warm water. Het helpt ook om zonnebrand en looien verminderen. Aardappel fungeert als natuurlijke bleekmiddel voor onze huid.

Honing:

Honing helpt de huid glans en maakt het perfect met de tijd. Voor dit, maak een dikke pasta van honing en kaneelpoeder. Passen op het gezicht en laat gedurende vijftien tot twintig minuten. Reinig je gezicht met warm water en bekijk het gloeien!

Aloe Vera:

Gel Aloe Vera laat een perfecte huid en vermindert donkere vlekken en littekens. Snijd een blad van de Aloë Vera doormidden, verwijder de gel en breng het op je gezicht. U kunt ook plant een Aloë Vera thuis of koop een fles gel uit een apotheek op te slaan.

Citroensap:

Citroensap heeft zure eigenschappen en fungeert als een natuurlijke bleken huid. Breng eerst vers citroensap op je gezicht. Vervolgens, wrijf citroenschil op je gezicht gedurende minstens 5-7 minuten. Wassen met warm water. Dit verlicht niet alleen de huid, maar helpt ook bij het maken van het er vlekkeloos, soepel en zacht.

Pasta tomatensap, kwark en havermout:

Meng het tomatensap, kwark en havermout tot een pasta te maken. Passen op het gezicht en laat ten minste vijftien minuten. Wassen met koud water en zie de resultaten. Dit pakket helpt om de huid lichter en vermindert ook donkere vlekken, littekens en vlekken. Als het pakket wordt toegepast op een regelmatige basis, kunt u het verschil in de huid zeer snel te zien.

Consistente slaap:

Tijdens de slaap, het lichaam gaat in recovery mode en verjongt huidcellen. Gebrek aan slaap laat meteen op de huid in de vorm van donkere kringen, hangende huid en dof. Een goede acht uur slaap nodig om een ​​mooie en gezonde huid. Slaap is een van de belangrijkste behoeften naar een stralende huid en foutloos te krijgen. Ontwikkel een regelmatig schema van het slapengaan op je best uitzien. Zorg ervoor dat je met je haar vastgebonden terug als de rest van haar oliën kunnen de poriën van de huid verstoppen en kan leiden tot punten zwarten en doffe huid slapen.

Sandelhoutpulp:

Wrijf een stok van sandelhout, met de hulp van rozenwater op een steen. Breng aan op het gezicht en laat drogen. Houd gedurende ten minste tien tot vijftien minuten. Wassen met koud water en zie het verschil in de huid. Proberen om een ​​stok van sandelhout gebruiken, in plaats van sandelhout poeder readymade als het geeft betere resultaten. Gebruik sandelhout poeder alleen als u zeker bent van de echtheid ervan anders kan desastreus zijn voor de huid.

Papaya:

Masseer het gezicht met de pulp van papaya minstens een keer per week. Wrijf voor tien tot vijftien minuten en wassen met koud water. Een van de beste natuurlijke remedies voor een perfecte huid die helpt om een ​​stralende huid te bereiken.

Tomaat:

Tomaat heeft anti-aging en fungeert ook als een zonnebrandcrème, vooral tijdens de hete zomermaanden. Een anti-oxidant lycopeen, die is gevonden in tomaten, helpt bij het bereiken van een duidelijke huid en foutloos. U kunt verse of toegepast als een pasta op het gezicht te eten, het doel is om te krijgen wat goed is in ons lichaam om zich te ontdoen van de open poriën, puistjes, en zonnebrand.

Met behulp van deze home remedies voor vlekkeloze huid, kunt u een duidelijke huid en perfect, natuurlijk thuis en zonder het legen van uw portemonnee te krijgen. Onwaarschijnlijk dat de droom is nu mogelijk. Je kunt je huid ook geweldig hebben en doe die weinige gelukkigen die gezegend zijn met de juiste genen!

Vond je dit artikel nuttig? Laat uw antwoorden niet met ons delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha