Top 10 home remedies voor een bipolaire stoornisBipolaire stoornissen zijn vaak niet gemakkelijk te herkennen omdat er geen gerapporteerde symptomen of manieren om te vertellen wanneer iemand wordt toegebracht door het. De ziekte wordt gekenmerkt door extreme stemmingswisselingen emotioneel.

Een persoon kan overweldigend gelukkig of op stortplaatsen zijn! Mannen en vrouwen zijn allebei kans op last van de ziekte in gelijke kans. De trigger voor deze ziekte kan zijn stress, depressie, genetica of zelfs plotselinge schokken. Hoewel het niet gemakkelijk bipolaire syndroom thuis behandelen, zijn er enkele home remedies voor bipolaire stoornis die kan helpen verlichten van de symptomen.


Natuurlijke Home Remedies voor een bipolaire stoornis:

Uw keuken, uw zorg:

Uw keuken is een bron van grote en gemakkelijke manieren om deze aandoening te behandelen. Gebruik de volgende home remedies voor de behandeling thuis als u of een geliefde lijdt aan een bipolaire stoornis.

Coastal Delights:

Het gebruik van visolie in uw dagelijkse voeding is sterk aanbevolen als het rijk is aan omega-3 vetzuren, die een belangrijke aanvulling van de voeding om te overwinnen en te behandelen bipolaire stoornis kunnen zijn. Omega-vetzuren helpen de hersenen beter te werken en te vechten depressie en bijbehorende problemen. Meer vis zijn natuurlijke vorm, hoe beter het resultaat. Als je uit de buurt van de kust te blijven, koop een paar blikjes tonijn en zalm. Koken of voeg ze toe in uw salade!

Lijnzaadolie:

Het gebruik van lijnzaadolie helpt tegen depressie en wordt daarom gebruikt om depressie veroorzaakte bipolaire stoornis. Het eten van lijnzaadolie op een lege maag is bekend dat een ander het beste huis remedie voor bipolaire stoornis. Als alternatief, meng een paar korrels van lijnzaad, terwijl het doen van hot roti. Verbetert niet alleen de smaak van de Indiase brood, maar ook ontspant de zenuwen!

Valeriaan:

Dit kruid wordt gebruikt om gezondheidsproblemen, zoals een groot aantal migraine en kanker. Valeriaan wordt veel gebruikt als een slaap steun en voor de behandeling van bipolaire stoornissen, onder andere vormen van depressie. Dit kruid is sterk genoeg om te slapen toch mild genoeg bewegen om te werken aan de zenuwen te verlichten, zonder bijwerkingen. Voeg een paar druppels olie wortel direct beschikbaar in de meeste apotheken in uw kopje thee. Een paar blaadjes munt neutraliseren krachtige smaak van gras!

Zoethout poeder:

Maak een extract door het koken van het poeder in water op middelhoog vuur. Voornamelijk gebruikt door homeopaten om spijsverteringsstoornissen en maag te behandelen, dit poeder heeft aan populariteit gewonnen in de afgelopen jaren en wordt nu ook gebruikt voor de behandeling van mensen die lijden aan een bipolaire syndroom chronische. Consumeren van een kopje drank elke dag helpt bij het bevorderen van de productie van essentiële hormonen en actief in de hersenen. Het heeft ook een kalmerend effect op het zenuwstelsel!

Snakeroot:

Wanneer gebruikt in matiging slang root kan helpen veel van de symptomen van een bipolaire stoornis, zoals rusteloosheid en angstaanvallen te elimineren! Het werkt ook als een anti-depressivum en een kalmerend en helpt degenen die moeite drijven in een diepe slaap, dat is een ander veel voorkomend symptoom bij die gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis hebben.

Ginseng:

Vaak zijn degenen die lijden aan een bipolaire stoornis beginnen in paniek te raken zonder duidelijke reden. De ziekte wordt ook gekenmerkt door extreme lethargie, een gevoel van het vallen in een bodemloze put, en wanhoop! Ginseng helpt lethargie, luiheid en gebrek aan energie van de patiënt kan voelen door de ziekte.

Ginkgo:

Ginkgo een voorstander van natuurlijke gezondheid staat bekend als een geweldige sfeer, en heeft vrijwel geen bijwerkingen. U kunt gingko of advies consumeren om iemand die lijdt aan manische depressie om de stemming te verbeteren en te vechten het gevoel van wanhoop!

Gebalanceerd dieet:

Gezond eten verblijf gezond! Vermijd het gebruik van kunstmatige zoetstoffen zoals stemmingswisselingen kan de moeite intensiveren! Observeren wat het voedsel fungeert als een trigger en klikte je dieet! Het belangrijkste is om goed te slapen, te oefenen en zo dat je volgt een routine om je bezig te houden en je geest bezet.

Passion Flower:

Het verbruik van dit helpt evenwicht neurotransmitters in de hersenen. Het heeft ook kalmerende en kalmerende eigenschappen die verlichting kunnen geven van prikkelbaarheid en angst - een veel voorkomend symptoom van de velen die lijden aan deze aandoening. Het gras kan schudden degenen die een gevoelige maag. Dus veel water drinken helpt de bijwerkingen van dit krachtige kruid ontkennen!

Houd een dagboek:

Voor de behandeling van bipolaire stoornis, moet je jezelf te conditioneren, te identificeren voedselallergieën, ontgiften, en de controle van de hormonen van subtiele veranderingen in uw dieet. Het onderhouden van een dagboek is zeker om u te helpen afweren manische episodes.

Tedere aanraking

Hoewel al deze eenvoudige middelen kan zeker helpen bij de behandeling van bipolaire stoornis, is het voor mensen van alle niet verliezen hun geduld en begrijpen dat sommige reacties buiten de controle van de patiënt. Handelend als een sterke ondersteuning systeem is net zo belangrijk als de behandeling zelf en zal hen helpen sneller te herstellen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha