Top 10 Home remedies voor donkere kringen te behandelenHij heeft nooit geraakt dat wallen onder de ogen zijn groot genoeg om de aardappelen te dragen thuis als je in de spiegel kijkt? Heeft u oud en onaantrekkelijk voelen omdat de huid rond de ogen maakt je als je veertig in plaats van twintig? Niet meer! Met deze eenvoudige en gemakkelijk onder de ogen zakken huismiddeltjes, zal wallen en donkere kringen een ding van het verleden.

Home remedies voor de wallen onder de ogen

Hier zijn een aantal eenvoudige huismiddeltjes wallen onder de ogen:


Theezakjes hot - U kunt proberen de oude methoden, zoals het aanbrengen van theezakjes op de gezwollen gebied. Het maakt eigenlijk niet uit of de thee is groen of zwart. Cafeïne helpt de bloedvaten rond de ogen vernauwen en vermindert zwelling die meestal veroorzaakt als gevolg van vocht verzameld in het gebied. De wijze van toepassing is op de zakjes in warm water te verwarmen voor ongeveer vijf minuten en zet op het oog voor ongeveer een half uur.

Koude theezakjes - Het voordeel van kamille thee of groene thee zakjes is dat ze anti-oxidanten die de huid rond de ogen te verjongen en te helpen om de zwelling, roodheid en zwelling van het netvlies te verlagen bevatten. In de hete zomermaanden, kunt u ze in de koelkast van de theezakjes en vervolgens toepassen op uw ogen te ontspannen tintje toegevoegd.

Koude kompressen - Een zeer interessante methode is om een ​​aantal, staal theelepeltjes, die koud en zet ze op je ogen, gebogen kant naar beneden voor ongeveer een half uur. Dit helpt om de zwelling te verminderen in de ogen hieronder, en je ogen gaan terug naar hun normale grootte. Klinkt vreemd? Probeer het.

Komkommers - U kunt zowel komkommers en eiwitten te gebruiken om donkere kringen te verminderen. Komkommers, zoals bekend, bevatten astringents die bijdragen tot vernauwing van de bloedvaten. Ze bieden een koelend effect en worden meestal gebruikt in het gezicht.

Albums - De zeldzame ingrediënt die kan worden gebruikt voor de behandeling van wallen onder de ogen eiwitten. Klop ze tot ze stijf, voorzichtig poetsen het gebied onder je ogen. U kunt de resultaten te zien binnen een paar dagen.

Aardappelen - geraspte aardappelen worden ook gebruikt bij de behandeling onder wallen. Je vraagt ​​je af waarom? Nou, het zetmeelgehalte in deze nederige knol helpt verlichten ontsteking onder de ogen. Aardappelen zijn niet alleen goed voor je ogen; je kunt proberen ze toe te passen op een andere ontstoken gewricht of gezwollen te zien resultaten.

Zout water of zoutoplossing - Het zout water of een zoutoplossing is goed voor je ogen in de benodigde hoeveelheden, terwijl voedingsmiddelen die een hoge concentratie van zouten bevatten, zijn niet goed. Probeer het mengen van een kwart van zout met warm water en het toepassen van het resulterende mengsel met een watje of een schone doek. Zorg ervoor dat het doek is een schone anders kun je zelf doen meer kwaad dan goed.

Inname van water - Uitdroging is de belangrijkste oorzaak van onder de ogen wallen. Dus als je wilt kijken minder als een kameel moe, verhoging van de inname van water, zodat je lichaam wordt gedwongen om water op te slaan in vreemde plaatsen, zoals onder de ogen.

Koelheid - Koud water en ijsblokjes zijn ook uitstekende remedies kort bereik die u kunt gebruiken als je hard worden ingedrukt voor tijd en moeten vertrekken voor een zakelijke bijeenkomst die eruit ziet als een miljoen dollar. Koude vermindert de duur van de bloedvaten, als een aantal andere levensmiddelen en in de lijst genoemde materialen. Verschillende spatten koud water niet alleen je wakker goed en juist, zal ook uw ogen op te frissen.

Verwijderen make-up - Last, but not least, verwijder alle make-up voordat je naar bed en slaap gedurende ten minste acht uur om zich te ontdoen van wallen onder de ogen te krijgen.

Hier zijn een aantal home remedies voor donkere kringen hotfix. Probeer niet en genieten van de resultaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha