Top 10 home remedies om zich te ontdoen van vlooienHet is een algemene misvatting dat alleen aanval dieren vlooien. De mogelijkheid van het verhogen van de collector als je een huisdier in huis. Deze dieren kunnen naar huis te nemen en zodra de vlooien die uw huis teisteren, moeilijker het wordt om ze kwijt te raken. U kunt verschillende chemische producten op de markt die effectief vlooien elimineren vinden. Echter, de chemische stoffen die leiden toxiciteit voor uw huis en daarom is het beter om te kiezen voor natuurlijke methoden en remedies om zich te ontdoen van vlooien.

Laten we eens een kijkje nemen op de 10 beste home remedies voor vlooien:

Buiten met Azijn:

Als uw huisdier een vlooienbesmetting, dus de eerste stap is om te voorkomen dat ze het invoeren van uw interieur. Hiervoor zet een theelepel azijn in vijf kopjes water en geef uw huisdier water te drinken. Probeer dit huis remedie om vlooien op het lichaam van uw huisdier te doden.


U kunt ook de behandeling van extern vlooien het geven van uw hond of kat een bad ontsmettingsmiddel of antibacteriële shampoo toevoegen van azijn aan zwemwater. Strooi azijn in het huis kan vlooien vanuit huis te elimineren.

Verlichten van de jeuk sensatie met Calendula Oil:

Besmette vlooien 'kan ernstige jeuk die gekmakende voor uw huisdier kan zijn. De toepassing van calendula olie op hun vacht royaal helpt om vlooien op afstand en voorkomt dat het lichaam van uw huisdier van hun aanval.

Aspiratie De vlo bevolking:

Om de aanwezigheid van larven en eieren van het huis uit te roeien, is het belangrijk dat niet zuigen schoonmaken elke hoek van uw interieur als deze eieren en larven vermenigvuldigen snel. Voor het beste resultaat, vacuüm drie keer per week wordt aanbevolen.

Voorbereiding kruiden Of Winter Groen En Eucalyptus:

Bereid een spray door het mengen van 4-5 druppels eucalyptus olie en wintergroen om vlooien te elimineren. Spuit dit mengsel in het huis, vooral in die gebieden meer getroffen met vlooien, zoals meubels en stoffering.

U moet dit proces om de andere dag te herhalen totdat u alle vlooien hebt verwijderd. Handhaven van een eucalyptus tak thuis helpt ook om de toegang van vlooien te beperken.

Behandel tapijten:

Dieren slapen meestal op tapijten en tapijten, en dus dit is het gebied het meest spookt. Om de eitjes en larven met vlooien worden geëlimineerd, moet de tapijten wassen met warm water, zodat het reproductieproces is gebroken.

Met behulp van kruiden die vlooien af ​​te weren:

Sommige kruiden hebben een sterke geur die vlooien kunnen stoppen met het invoeren van uw huis of aan te vallen uw huisdier. Deze kruiden bevatten cederhout. Groeien ze in uw tuin of in de kennel kan helpen om vlooien op afstand.

Bescherm uw huid met essentiële oliën:

Vlooien vallen de huid en kan ontsteking en jeuk veroorzaken. Ter bescherming tegen deze aanval, moet u de olie toepassen van lavendel. U kunt ook een paar druppels essentiële olie van lavendel toe te voegen aan uw bad voor een betere bescherming.

Combinatie van oliën:

De beste bescherming tegen vlooien worden verkregen door wrijven een combinatie van citroengras, pepermunt en eucalyptus olie op de huid. Deze oliën hebben intens aroma, dat houdt de vlooien weg.

Bestrooi laurierblaadjes:

Spuiten laurierblaadjes op gebieden die zijn besmet met vlooien, zoals tapijten, tapijten, stoffering, meubels, beddengoed van uw huisdier kennel kan ze uit uw huis te verwijderen.

Aromatische Citrus Spray:

Verwijder vlooienplagen door het sproeien van een spray natuurlijke citrus gebaseerd. Citrusvruchten, zoals sinaasappel en citroen hebben een sterke smaak en kan helpen om vlooien op afstand. Voor dit, kook een paar schijfjes citroen of oranje gedurende 10 minuten. Laat het mengsel en de volgende dag te gebruiken als een spray door het invullen van een spuitfles.

Alle bovenstaande oplossingen vereisen consistente toepassing, omdat het moeilijk is om vlooien elimineren. Samen met uw huis, moet u de hygiëne van uw huisdier te houden.

Kent u nog andere home remedies voor vlooien? Vergeet niet om met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha