Top 10 home remedies om zich te ontdoen van Black EyesNooit werd verstoord door de zwarte ogen syndroom? Het is een voorwaarde van deze pijnlijke, is het niet? Het wordt veroorzaakt door verschillende redenen, kleine en grote, zoals hoofdletsel, capillaire barsten in de hele regio oog, oogletsels, etc. En 'gekenmerkt door een zone oog gezwollen, ontstoken en zwart gemaakt.

Zwarte gaten kunnen direct worden uitgevoerd vanaf het comfort van uw huis? U kunt de pijn die het veroorzaakt te vermijden en zich te ontdoen van het met een paar eenvoudige technieken en ingrediënten? Ja, dat kan! Lezen om erachter te komen!


10 beste home remedies voor blauw oog:

Home remedies maken verbazingwekkende manieren om de ontsteking te verminderen en zwelling veroorzaakt als gevolg van de zwarte ogen syndroom. De meeste van deze remedies om de natuurlijke kleur van de huid rond de ogen te herstellen als goed. Check out de ongelooflijke tien remedies voor zwarte oogaandoening, degene die we hebben alleen in deze gids voor de gezondheidszorg onderzocht.

Warme massage:

Terwijl mensen kunnen dat massage beweren de aandoening kunnen verergeren, warme massage is over het algemeen anders dan de gebruikelijke massage. Het gaat om het gebruik van warmte therapie voor de ontsteking en zwelling rond de ogen te verlichten. U kunt gewoon gebruik maken van een warme doek om deze aandoening te verlichten.

Masseer koud:

Ice packs maken ongelooflijke maskers koud voor de behandeling van aandoeningen blauw oog. Het beperkt de bloedstroom in de haarvaten zwakke en gebroken rond de ogen. Geleidelijk verwijdert de duisternis en zwelling in en rond het getroffen gebied.

Verbruiken Lemon:

Lemon is rijk aan vitamine C. Vitamine C produceert en versterkt de collageenvezels gehele huid, inclusief de ogen. Dit herstelt de gebroken collageenvezels rond het getroffen gebied, die helpt om de conditie blauw oog genezen.

Havermout Pack:

Havermout pakket is een geweldig huis remedie die het uiterlijk van de duisternis en wallen rond de betrokken oog regio vermindert.

Hoe doen?

 1. Plaats gewoon de havermout in warm water gedurende 30 minuten.
 2. Zodra je helemaal nat, slijpen hun deeg te maken.
 3. Voeg amandelolie aan de pasta en meng goed.
 4. Toepassing in de regio getroffen oog en laat gedurende 20 minuten.
 5. Was erg voorzichtig met warm water.

Potato Pack:

Aardappel verpakking of aardappelschijfjes zijn de beste zorg thuis voor blauw oog. U kunt eenvoudig gezegd aardappelschijfjes in de regio getroffen oog. Aardappelen zijn rijke bronnen van antioxidanten. Anti-oxidanten genezen ontsteking veroorzaakt door zwarte oog. Dit verbetert de conditie met gemak en vermindert de pijn ook.

Komkommer Pack:

Pack komkommer of plakjes komkommer werken groot voor de behandeling van pijn veroorzaakt als gevolg van ogen syndroom terug. Therapie komkommer kan worden gebruikt als alternatief voor koelelementen. En 'het meest geschikt voor mensen met een blauw oog toestand nog erger. Het beperkt de bloedstroom uit gebroken haarvaten en vermindert het gevoel van pijn.

High Head Positie:

Dit is de meest eenvoudige en een zeer effectief middel tegen zwarte ogen. Houd het hoofd in een verhoogde positie belemmert automatisch de stroming en accumulatie van bloed in het gebied van het oog. Zwartheid en zwelling schoften automatisch wanneer u deze praktijk.

Beet:

Rode biet is een, huis remedie onderschat, maar effectief voor blauw oog.

Hoe doen?

 1. Bieten puree om het sap te verkrijgen.
 2. Breng het sap op het getroffen gebied rond de ogen en laat gedurende 20 minuten.
 3. Was erg voorzichtig met warm water.

Bietensap heeft sterke anti-inflammatoire voordelen die ontsteking veroorzaakt door zwelling van de huid rond de ogen te verminderen. De anti-oxidanten reparatie zwart worden en bieden ook verlichting van de pijn.

Theezakjes:

Theezakjes maken ook een huis remedie om de pijn te genezen veroorzaakt verrassend omdat zwarte gaten.

Hoe doen?

 1. Dompel een theezakje in het water gedurende 5 minuten.
 2. Laten drogen voor de volgende 10 minuten.
 3. Solliciteer natte theezakje rond het getroffen gebied.
 4. Herhaal dit proces voor de volgende 40 minuten.

Theezakjes bieden de vochtige koude therapie die het gevoel van pijn minimaliseert en vermindert ook bloedverlies uit gebroken haarvaten. Antioxidanten leiden tot de vorming van collageen, wat grote opluchting geeft.

Spinazie:

Spinazie is een ongelooflijke bron van vitamine K. Vitamine K maakt de haarvaten sterker. Dit helpt om de zwakke en gebroken haarvaten van het oog dat de ophoping van bloed, pijn en zwart worden veroorzaakt versterken. U kunt de spinazie te eten en kan ook de verpakking te maken.

Hoe doen?

 1. Net maal de spinazie om zijn pasta te maken.
 2. Voeg amandelolie aan de pasta met spinazie en meng goed.
 3. Van toepassing op het getroffen gebied gedurende 15 minuten en spoel af met warm water.

Alle tien thuis hierboven genoemde remedies zijn veilig opties om de conditie blauw oog te behandelen. Heb je ooit geprobeerd een van deze home remedies voor de behandeling van aandoeningen blauw oog? Wat thuis te verhelpen is het meest effectief naar uw mening? Heeft u een andere prachtige huis remedie die de conditie zwarte oog kan behandelen? Met ons te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha