Top 10 Home Remedies Om weg te gezwollen ogen te kussenCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door D. Sharon Pruitt

Slapeloze nachten en rusteloos, vochtretentie, stress, kan traanproductie in extreme een druk op de ogen leggen; Vermoeidheid is een andere oorzaak voor regelmatig gezwollen ogen. Nou, maak je geen zorgen, er zijn verschillende remedies die u kunt doen om de zwelling te verminderen ... Oogzorg kan een ding genoeg om te begrijpen zijn, maar zodra je het hebt, je het hebt!

Er zijn verschillende home remedies voor gezwollen ogen goedkoop:


Home remedies voor gezwollen ogen

1 KOMKOMMER:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door ftzdomino

De komkommers zijn niet alleen heerlijk koel en rustgevend om aan te raken, maar hun samentrekkende oorzaak vernauwing van de bloedvaten. Leg je hoofd naar achteren, leg een plak op elk oog gesloten, en te ontspannen gedurende vijf tot tien minuten, en ze zorgen voor de zwelling.

2 eiwitten:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Cassidy

Kook 1 of 2 eiwitten, en toe te passen met een borstel of een zachte doek onder je ogen. De huid zal strakker voelen en kijken minder als bladerdeeg. En eieren hebben vele andere toepassingen ook!

3 aardappelen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Frank Steiner

handelingen van aardappelzetmeel als een anti-inflammatoir middel aan pijnlijke ogen te verlichten. Schil een aardappel, dan wassen en drogen. Rasp de aardappels zo dun mogelijk Place de pulp in een schone, vouwen en verwijder ze en leg ze op de oogleden gedurende 15 minuten

4 KOUDE SPLASH:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Petras Gagilas

Een eenvoudige manier om een ​​frisse blik naar hun normale verschijning te brengen is om koud water direct op het oog en de rest van je gezicht te spuiten. De koude temperatuur van het water is alles wat je nodig hebt om de circulatie van de vloeistof in het gezicht te starten.

5 THEEZAKJE PATCH:

Bron: getty

Twee theezakjes bevochtigd met koud water en patches op je gezwollen ogen gedurende vijf tot tien minuten kan je ogen nieuw leven inblazen en houden de zwelling.

6 DRINK WATER:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Rob Boudon

Verhoog uw inname van water gedurende de dag om te helpen zich te ontdoen van gezwollen ogen. 8-10 glazen water per dag is de hoeveelheid drank die water accumulatie zal verminderen en de baggy ogen gesuggereerd.

7 IJSBLOKJES:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Steven Depolo

Wikkel een ijsblokje in een doek en voorzichtig dep de ogen.

8 SALT:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Dubravko Soric

Zout-intense voedingsmiddelen kan gezwollen ogen veroorzaken. Echter, het zout alleen al maakt je ogen, is de perfecte oplossing voor home gezwollen ogen. Zich te ontdoen van gezwollen ogen door het mengen van 1/2 theelepel zout in warm water 1 liter. Dip katoenen ballen in de oplossing, dan gaan liggen en de pad van toepassing op de oogleden. Rust in deze positie gedurende minstens tien minuten terwijl de pads in positie. Uw zwelling is verdwenen.

MASSAGE EYE:

Bron: getty

Gewoon gebruik maken van de middelvinger tot op het bot van de oogkas zachtjes op. Schuif uw vinger in een cirkelvormige beweging van het gebied net onder de wenkbrauw en verplaats het naar beneden tot op het bot van de oogkas in cirkelvormige beweging. Het ontspant de spieren van de ogen.

Lepels en water:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Chor Ip

Een glas ijswater en vier eetlepels een dienst kan de gemakkelijkste en goedkoopste manier sneller tot zwelling van de ogen te verminderen bieden. Chillen vier eetlepels ijswater, en dan zetten een lepel op elk oog. Verlaat eetlepels blijven verwarming die meestal duurt enkele minuten en vervang ze door twee lepels die zijn koeling in het ijswater geworden. Herhaal deze behandeling gedurende 10 minuten of totdat de zwelling verdwijnt.

VERHAAL truc voor gezwollen ogen:

Upper wallen:

Als de zwelling van de ogen deed zich voor in het bovenste ooglid, moet u een donkere oogschaduw gebruiken. Opteren voor twee coördinerende tinten. Bestrijk de donkere schaduw van de wenkbrauw tot aan de plooi van het ooglid, gevolgd met de lichtste kleur vertakking naar beneden vanaf de vouw aan de wimpers.

Onder ogen wallen:

Met een normale fundering kan helpen de zwelling van de ogen verbergen. Als de zwelling ernstig duidelijk moet vormen op het getroffen gebied donkerder de foundation gebruikt op de rest van het gezicht. Zorg voor je ogen om ze gezond te houden. Gezonde ogen zal helpen voorkomen dat meer ernstige aandoeningen van het gebeuren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha