Top 10 Home Remedies om te stoppen Peeling FingertipsHet maakt de dingen nogal ongemakkelijk - hebben peeling huid rond de vingertoppen. Wassen, reiniging, verzorging en al deze dingen worden moeilijk als je de gevolgen van deze acties zelf lijden. Maar het goede nieuws is, eenvoudige huismiddeltjes kan zorgen voor het probleem, op voorwaarde dat je ze goed te volgen. Dit betekent dat het niet zeggen ', zodat ik een keer verloren' of 'dus ik gebruikte het wasmiddel zonder het dragen van handschoenen een keer? - Wat is het verschil' Omdat op dat moment dat de huismiddeltjes mislukken. Dus, hier gaat: 10 zeer eenvoudige remedies voor het schillen van de hand te zacht soepel terug te krijgen je handen.

Home remedies om te stoppen met het schillen Fingertips

Afkoelen met Aloë:

Loslating van de huid rond de vingertoppen kan branden en irritatie, waarvoor de toepassing van verse aloë gel is de beste remedie veroorzaken. Neem eens een stengel van aloë, schrapen deel van haar gel, en toe te passen op het getroffen gebied minstens twee keer per dag. Laat me blijven tot het droogt.


Ontspan met Kokosolie:

In het verleden, toen we niet vochtinbrengende crèmes en chemische belastingen, kokosolie is de one-stop oplossing voor alle soorten huidproblemen geweest - droge huid, fragmentarisch huid; is ook gebruikt als een remedie voor puistjes! Maar niet iedereen is comfortabel met de plakkerigheid die deur, dat is waarom het is verbannen naar de achterbank. Terug te brengen in actie en deze gebruiken om zich te ontdoen van al dat peeling, de huid droog en schilferig te krijgen. Toepassing en draag katoenen handschoenen. Doe dit twee keer per dag - een keer tijdens de nacht - en zie hoe je handen terug naar normaal in een week. Als je niet vertrouwd bent met kokosolie of het niet hebben, met amandelolie of olijfolie ook werkt.

Bevochtig met honing:

Honing is een geweldige vochtinbrengende crème voor de huid. Het enige wat je hoeft te doen is toe te passen een aantal van de getroffen gebieden en laat een half uur. Het is duidelijk dat je niet veel kunt doen als je dit hebt, maar het is een middel om te proberen.

Eten ze niet, Breng de melk en haver:

Maak een dikke mix van haver en melk en breng het op je vingertoppen. De hydraterende melk en haver hulp scrub weg het beetje schilferige huid die moeilijkheden en irritatie kunnen veroorzaken.

Sip hele dag weg:

U mag een miljoen keer gehoord hebben, maar moet nog worden herhaald: drink meer water mogelijk in een dag. En daarmee bedoelen we minstens 10 glazen. Houdt uitdroging en zorgt meeste huidproblemen, zoals droge huid en vervelling op de vingertoppen.

Eten en drinken De Good Stuff:

Weet u dat meer dan de helft van de huid problemen worden veroorzaakt als gevolg van slechte voeding? De consumptie van voedzaam voedsel en sappen, zoals sap gemengd fruit, yoghurt, en eiwitrijke voedingsmiddelen zoals bonen, mager vlees, enz. Zal uw huid te helpen en terug het lichaam in zijn oorspronkelijke staat van gezondheid.

Vergeet niet Vaseline:

Als er één ding is na de olie die echt kan helpen om droge, schilferige huid, is vaseline. Natuurlijk is het zo plakkerig, maar degenen die het nodig hebben diepe hydraterende gevoelige vingertoppen om terug te keren naar normaal. Solliciteer 's nachts, draag handschoenen, en let op de zachtheid van de ochtend.

Pop Open A Pill Vitamine E:

De olie in capsules van vitamine E is een uitstekende remedie voor de droge huid. Echter, misschien moet je meer dan één capsule gebruiken om al uw vingers te dekken. Als dit te veel, gebruik van natuurlijke vitamine E olie op het gebied. Het geneest natuurlijk peeling huid op je vingertoppen.

Go Bananas:

Niet weg te gooien de overrijpe bananen, gewoon verpletteren één, meng een beetje 'honing en melk aan het, en toe te passen op uw vingers droog. Doe dit regelmatig en let op uw huid om alle goede voedingsstoffen op te nemen zeer sterk dit mengsel te bieden heeft.

Altijd, altijd betrekking op de handen:

Dit is meer een preventieve maatregel van een huis remedie, maar als je wilt dat alle van de bovengenoemde remedies om te werken, moet u voorkomen dat de handen bloot te stellen aan agressieve chemicaliën. In feite is een van de belangrijkste redenen dat u kunt lijden aan dit probleem in de eerste plaats is de constante blootstelling aan deze chemicaliën! Dus doe je handen een gunst, draag handschoenen!

Nu, vergeet niet: als je blaren hebt, huid diep gebarsten, of geen enkel verschil met deze middelen niet zien, laat dan deze remedies en een bezoek aan uw arts. Je zou kunnen krijgen infecties en problemen veroorzaken. Laat het ons weten: deed een van deze remedies voor het schillen van de handen gewerkt voor u? Heeft u suggesties?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha