Top 10 Home remedies om hulp te krijgen van Pink EyeZo onder de indruk als roze oog is niet leuk. Ongemak, kan jeuk en scheuren constant op je zenuwen. Vooral, roze ogen, ook wel bekend als conjunctivitis, is zeer besmettelijk. U kunt gemakkelijk infecteren uw gezin. Meestal is de infectie weg gaat in zeven tot 10 dagen, maar u kunt versnellen het genezingsproces gaan voor beproefde huismiddeltjes.

Internet staat vol met vele huismiddeltjes en kan overweldigend om de juiste te kiezen. Is dat waarom je bij je hebt een lijst van de top 10 home remedies voor roze oog. Kan gebruikt worden in combinatie met verlichting van tranen, slijm, ontsteking en roodheid te krijgen.


Klik hier om een ​​grotere versie van deze infographic zien.

Home Remedies voor Pink Eye

Zoutwater Oogdruppels:

Het zout is bekend om zijn antiseptische eigenschappen. Het is dus duidelijk dat je zal helpen met je roze oog, zolang je het niet erg de stekende! Voeg een theelepel zout in een kop kokend water gedestilleerd. Laat het zout op te lossen volledig en laat het water afkoelen. Gebruik een pipet om de oogdruppels spetteren in de ogen meerdere malen per dag. Het zal verlichting van de symptomen.

Boorzuur Oogdruppels:

Boorzuur heeft ook antiseptische eigenschappen die kunnen worden gebruikt om de roze oog thuis te behandelen. Mengen van boorzuur in gekookt water schoon. Gebruik het om uw ogen te vinden en krijg onmiddellijke verlichting van de symptomen.

Honing:

Honing is gebruikt voor zijn antibacteriële en antibiotische eigenschappen sinds onheuglijke tijden. Het kan drie eetlepels honing oplossen in twee kopjes water. Kook het mengsel en laat afkoelen. Gebruik deze honingdruppels voor de ogen te spoelen. Niet alleen is dit de symptomen, maar ook de snelheid van het genezingsproces.

Aardappel:

Stel uw liefde voor frites en aardappelpuree afzonderlijk. Dit is een ander type recept! Snijd dunne plakjes rauwe aardappel en plaats ze op je ogen. Het zal de zwelling en roodheid. Elimineer plakjes na gebruik. Solliciteer aardappel meerdere malen gedurende de dag en zie de resultaten.

Zwarte en groene thee:

Zowel zwarte en groene thee zijn vol bio-flavonoïden, die helpen bij de bestrijding van bacteriële en virale infecties en ontsteking te verminderen. De beste manier om de thee te gebruiken als een huis remedie voor roze oog is om een ​​paar theezakjes weken in water. Breng de zakken op je ogen en ontspannen voor 15 tot 20 minuten. Gooi de theezakjes na gebruik. De tannine in thee vermindert de zwelling en het gemak van de infectie. Het water dat wordt gebruikt om de theezakjes absorberen kan worden gebruikt als oogdruppels.

Komkommer:

Dit is een van de meest voorkomende natuurlijke remedies voor roze oog die effectief behandelt irritatie van de ogen en ontsteking. Snij twee plakjes komkommer en plaats ze in ijskoud water gedurende ongeveer 10 minuten. Plaats vervolgens deze plakjes komkommer op de gesloten oogleden.

Pro-biotische:

U moet hebben gelezen over het vermogen van probiotica om schadelijke bacteriën te doden in het lichaam. Nou, het zelfde principe geldt voor roze oog. Gebruik natuurlijke yoghurt of kefir in dit geval. Dompel twee watjes in kefir of yoghurt en toe te passen op uw ogen. Blijf gedurende 15 tot 20 minuten en u verlichting van de symptomen en verminderen ook de duur van de infectie.

Warme en koude Tabletten:

Roze ooginfectie kan veel ongemak veroorzaken, vooral met de jeuk, zwelling, ontladen en een branderig gevoel. U kunt hulp te krijgen van de afvoer door het toepassen van warm kompres op je ogen. Bevochtig gewoon een schone doek met warm water en plaats het op je ogen voor vijf minuten. De cold pack is ideaal voor een branderig gevoel, jeuk en ontstekingen. Plaats water steriel gaasje gedrenkt in de vriezer gedurende 30 minuten. Plaats het dan op je ogen. Zal je direct hulp te krijgen.

Melk:

De nederige melk kan een kalmerend effect op je ogen te hebben. Dompel twee watjes in sommige koude melk en leg ze op je ogen. U zal onmiddellijk beseffen waarom mensen houden van dit huis remedie voor roze oog. U kunt ook gebruik maken van de warme melk als een warm kompres of om uw ogen te wassen. U zult genieten van dezelfde kalmerend effect. Als je de warme melk te gebruiken als oogdruppels, probeer dan op je huid van tevoren, zodat je niet je ogen branden!

Golden Seal:

Deze kruiden plant heeft samentrekkend, anti-inflammatoire en anti-microbiële. Het bevat een stof genaamd berberine dat helpt bij het bestrijden van infecties en bacteriën te doden. Maak een brouwsel door het oplossen van twee theelepels gouden zegel in een kopje gekookt water. Dompel twee watjes in het mengsel en breng het op je ogen. U kunt ook oogdruppels met gouden zegel, kamille en smeerwortel. Laat de kruiden laten weken gedurende 15 minuten in een kopje gekookt water voordat het uitpersen. Gebruik de oplossing gespannen als oogdruppels.

Probeer deze huismiddeltjes roze oog wanneer u of uw geliefde lijdt aan deze infectie. Je zult nooit ergens gaan in de buurt van conventionele geneesmiddelen, nooit.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha