Top 10 Home remedies om huiduitslag te behandelenWanneer u last heeft van huiduitslag, hoe voel je je? Het wordt aangeraden om zich te ontdoen van dit vervelende probleem in de kortst mogelijke tijd, is het niet? Wat als u over een aantal huismiddeltjes die het zou kunnen doen?

Verrast? Nou, deze middelen bestaan ​​meteen thuis. Het enige wat u hoeft te doen is weten wat ze zijn. En voor deze, moet je dit bericht lezen!


Hier zijn de beste volgens remedies uitslag tien naar huis. Geloof het of niet, deze gaan een lange weg in het omgaan met de problemen van de huid en andere huidaandoeningen gerelateerd.

Toepassing koud ijs te behandelen delen van de huid:

Vaker, de uitslag zijn te wijten aan een ontsteking van de huid. Het veroorzaakt veel ongemak en een branderig gevoel. Vers ijs, wanneer ingedrukt op de geïnfecteerde huid helpt bij het beheren jeuk. Ijs produceert een kalmerend effect op de pijn te zwijgen.

Gebruik van basilicum en knoflook verwijderen uitslag:

Een eenvoudige home-based behandeling van huidverzorging om allergische symptomen te verminderen is om de pasta met kruiden basilicum en knoflook toe te passen. Experts raden vaak een snufje zout, een eetlepel olijfolie en peper naar deze pasta natuurlijke kruiden huidverzorging voor te bereiden op de huid reinigen sneller. De allergische reactie aanvrager beheerd met behulp van deze huid reinigen pasta gemaakt van kruiden.

Havermout Bath:

Een medicinale bad poeder gemengd met gemalen haver kalmeert de huid en zorgt voor een verjongend effect op de huid. Gebruik lauw water, zodat u geen last heeft van de brandende gevoel wegens uitslag.

Maanzaad:

Artsen bevestigen dat maanzaad verbeteren van de snelle eliminatie van mazelen en huiduitslag. Het genezingsproces van de huid plaatsvindt sneller met de toepassing van citroensap, water en maanzaad die helpen de huid ruw repareren.

Kamille:

Als de huiduitslag ernstig is, groot en prominent, gebruiken kamille lichaam spoelen. Helpt huidontsteking en jeuk onder controle te houden. De droge, geïrriteerde huid wordt schoon en zacht.

Tea Tree Oil:

Tea tree olie is rijk aan componenten antiseptische en helpt om de huid sneller reinigen. Het gebruik van deze olie twee keer per dag helpt snel te verwijderen huiduitslag.

Karnemelk en zuiveringszout:

De combinatie van serum en natriumbicarbonaat heeft een verzachtende werking op de huid. Een zachte pasta gemaakt van deze dingen en een of twee keer toegepast kan onmiddellijke verlichting van huiduitslag.

Etherische oliën:

Etherische oliën zijn nuttig voor degenen die langdurig uitslag/infectie hebben geleden. Het mengsel met kamille olie, amandelen, en andere essentiële oliën moet bereid zijn om een ​​stralende huid te stimuleren en de bijwerkingen van een dergelijke huid allergie te verminderen.

Kompres:

Huidspecialisten voorschrijven kompres met pepermunt, groene munt en pepermunt om huiduitslag en infecties te behandelen. Dit is een zeer effectief middel en vooral populair onder de Europeanen, met name Griekenland en de Romeinen.

Thee:

Thee wordt geladen met tannines die een natuurlijke samentrekkend en helpt bij het reinigen van de poriën van de huid van binnenuit. Met behulp van compressies theezakje op de getroffen gebieden kan het effect van de uitslag te verminderen en maakt je huid gloeien met de gezondheid.

Deze top tien huismiddeltjes zijn in gebruik bij elkaar geweest voor de generaties. Dus voordat je een afspraak maken met een dermatoloog kunt proberen deze eenvoudige huismiddeltjes. Aangezien deze remedies geen bijwerkingen veroorzaken, kunt u effectief gebruiken, behandel uw huiduitslag en huidallergieën.

Heb je wel eens de bovenstaande ingrediënten om uw uitslag te behandelen? Hoe was je ervaring? Niet delen met ons in de comments!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha