Top 10 Home remedies om abces te behandelenHeb je ooit last van abces? Het was zeker niet een goede ervaring, toch? Dat tedere roze massa van rode gevuld met pus en bacteriën is gewoon een pijn.

Maar maak je geen zorgen! Of helemaal niet, God verhoede, een abces krijg je, dan zijn er een aantal huismiddeltjes kun je de hulp van te nemen. En het beste deel over hen is dat ze goedkoop zijn, maar zeer effectief!


Dus ze willen weten wat iedereen kan helpen genezen abces? Leun achterover en geef het een te lezen!

Blauw-groene algen:

Blauw-groene algen zijn uitstekende aanvullingen op abces genezen. Ze bevatten veel mineralen en sporenelementen die een snelle genezing te bevorderen. Bij abces, kan 300 mg van dit supplement tweemaal tot driemaal daags.

Aardappel:

Ja, je leest het goed. De meest voorkomende plantaardige in de keuken is in feite een effectieve natuurlijke remedie huid abces genezen. Het enige wat je hoeft te doen is snijden een rauwe aardappel schijfjes ongeveer een centimeter dik. Zet deze plakken op het getroffen gebied en zet een lint op het om het gebied te beschermen. U kunt ook geraspte rauwe aardappel toe te passen op de abscessed gebied en wikkel gaas op. De topicale toediening van aardappelen op het abces zal helpen om het gif uit te trekken en dus genezen.

Kurkuma:

Kurkuma is bekend om zijn antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen die ook nuttig abces genezen. U kunt kurkuma poeder mengen met melk en neem deze drank drie keer per dag om de infectie intern te behandelen. Het kan ook topisch worden aangebracht in de vorm van pasta. Het enige wat je hoeft te doen is te mengen een beetje 'van kurkuma poeder met melk of water en direct toe te passen op de abscessed gebied. Dit zal helpen genezen van de huid abces.

Ui:

Net als de aardappel, kunt u invoegt dikke plakken van ui huid abscessed en wikkel het met een doek. Wijzig de ui na 3 uur. Blijf dit herhalen totdat de uitbraak abces. De chemische stoffen in ui bezitten antiseptische eigenschappen die abces genezen, waardoor de bloedsomloop in het gebied abscessed.

Citroen en knoflook:

Een mengsel van vers citroensap en knoflook extracten is bijzonder effectief in het helen van de huid abces. Topicale toediening kan een intens brandend gevoel veroorzaken aanvankelijk, maar uiteindelijk helpt om de infectie te elimineren.

Sinaasappelschil en Aloë Vera:

Een pasta bereid uit gedroogde sinaasappelschil poeder en aloë vera gel is gunstig voor de huid en dus helpt abces genezen. Regelmatig gebruik kan het abces genezen binnen 2 of 3 dagen.

Plak Hay Grieks:

Een pasta bereid uit de bladeren van hooi Griekse dunks kan ook helpen genezen abces. Het enige wat je hoeft te doen is deze pasta toe te passen op het getroffen gebied en laten drogen. Dan, dip een schone doek in warm water en droog het mengsel.

Kruidnagelolie:

Kruidnagelolie is bijzonder effectief in de zorg van tanden en tandvlees abces. In het geval van abces, kan je je tanden poetst elke dag met een beetje 'olie van kruidnagel. Besteed aandacht tijdens de applicatie op het besmette gebied. Niet onder druk van de omgeving, omdat dit meer pijnlijk kan zijn. U kunt ook uw tandvlees masseren met olie van kruidnagel.

Pepermuntolie:

Pepermunt olie is zeer effectief voor het verlichten van pijn en ontsteking van tandheelkundige abces. Gewoon een beetje 'van pepermuntolie en masseer het getroffen gebied voorzichtig met de vingertoppen. Dit zal u onmiddellijke verlichting van kiespijn veroorzaakt te geven vanwege een abces.

Hot Soak:

Het warme water laten weken kan de pijn van abces te verlichten. Vul gewoon een bad met warm water en meng Epsom zout in. Weken in dit water gedurende 15 tot 30 minuten vier keer per dag. Dit zal uw huid zacht te maken en genezen van de infectie geleidelijk. Als alternatief kunt u een doek in warm water dompelen en toe te passen op het getroffen gebied. Wikkel een handdoek om dit doek en laat dit gedurende 15 minuten. Dit dient om de paar uur herhaald voor de beste resultaten.

Dit waren enkele van de meest effectieve home remedies voor de behandeling van abcessen. Goede hygiëne en evenwichtige voeding spelen een even belangrijke rol in dit verband. Wees er zeker van te drinken minstens 8 liter water per dag. Vermijd gebakken voedsel en geraffineerde suikers en bevatten veel groene bladgroenten en zeegroenten in uw dieet. Eet verse ananas, omdat het bromelaïne, die helpt om de ontsteking te verminderen bevat.

Heb je ooit last van een abces? Wat heb je gedaan om het te genezen? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha