Top 10 Home remedies effectief voor het voorkomen van infecties van de urinewegenUrineweginfectie is een van de meest voorkomende lichamelijke kwalen die mensen worden geconfronteerd. Deze pijnlijke infectie komt vaker voor bij vrouwen dan mannen, met de helft van de vrouwen vrijwel zeker ten minste één infectie op enig moment in hun leven. Het is niet een ding eens is! Recidieven komen vaak voor. Zwangerschap, geslacht, menopauze, die urine gedurende langere tijd, enz., Zijn de meest voorkomende oorzaken van deze infectie. Een aanval van UTI kan zeer pijnlijk zijn. Symptomen zijn onder meer koorts, buikpijn, drang om te urineren, branderig gevoel tijdens het plassen. Deze veel voorkomende aandoening, pijnlijk, maar wordt over het algemeen behandeld met een antibioticakuur. Maar er zijn veel huismiddeltjes die kunnen helpen verlichten van de symptomen van UTI:

Urineweginfectie Top 10 Home Remedies

Met behulp van Baking Soda:

Een effectieve huis remedie om de infectie te verlichten is om een ​​eetlepel zuiveringszout te mengen in een glas water en drink regelmatig. Baking soda heeft de macht om de zuurgraad in de urine, die helpt om het brandende gevoel geassocieerd met UTI kalmeren neutraliseren.


Indiase kruisbes:

Indiase kruisbes, is algemeen bekend als Amla bevat vitamine C in grote hoeveelheden. Het beperkt de bacteriën groeien in het menselijk lichaam en houdt ook de blaas gezond. Meng een eetlepel amla poeder en een eetlepel kurkuma poeder in een half glas water. Kook het mengsel tot de helft van het water verdampt. Verbruiken deze natuurlijke verbinding driemaal daags gedurende vijf dagen en kijken naar de symptomen van UTI verdwijnen zonder een spoor!

Appelcider azijn:

De groei en vermenigvuldiging van bacteriën die UTI veroorzaken te voorkomen eiwitten, enzymen en sommige essentiële mineralen. Al deze zijn aanwezig in appelazijn. Verbruiken ACV is echt een smakelijke manier om deze infectie te behandelen. Meng water, twee eetlepels appelazijn vol, citroensap en honing. Het drinken van deze gezonde brouwsel twee keer per dag totdat de infectie verdwijnt.

Blueberry:

Blueberry heeft een anti-bacteriële eigenschappen die kunnen helpen bij de behandeling van deze ernstige infectie. Het kan worden gestrooid op granen favoriet van de besmette persoon. Zij kan ook in de vorm van sap worden geconsumeerd zonder toevoeging type kunstmatige zoetstof. Dit sap moet vroeg in de ochtend worden verbruikt tijdens het ontbijt en 's nachts. Het maken van cranberry een deel van uw dagelijkse voeding kan ook helpen reccurrence van UTI voorkomen.

Cranberry sap:

Proanthocyanidinen in cranberry dat bacteriën door de wanden van de urethra te passen. Cranberry heeft ook anti-biotische en kan de infectie te bestrijden. Een eenvoudige manier om urineweginfecties te beperken is door het drinken van een half glas cranberrysap op een regelmatige basis. Mensen die al lijden aan deze infectie moet vier glazen van dit sap regelmatig om de nieren te beschermen drinken. Heeft kunstmatige zoetstof niet toe te voegen aan het sap. Maar als je nodig hebt om de smaak te verdunnen, kunt u de appelsap toe te voegen.

Ananas:

Ananas bevat een enzym bromelaïne, die anti-inflammatoire en bijdraagt ​​aan de symptomen van UTI verlichten. Antibiotica voorgeschreven moeten worden genomen met dit vers fruit. Nuttigen van een kopje ananas dagelijks kan helpen voorkomen dat infecties van de urinewegen. U kunt ook drinken ananassap elke dag.

Water:

Water geeft ons leven. Water is de eenvoudigste, maar meest belangrijke remedie voor UTI. U moet ten minste acht glazen water per dag te drinken om deze infectie te voorkomen. Maar, als u al last heeft van deze infectie, dan is het belangrijk om minstens acht gram water per uur te drinken! Dit is een veel water, maar het is noodzakelijk voor het spoelen van de bacteriën die urineweginfecties veroorzaken is. Of twee keer plassen vier uur nodig om de infectie veroorzakende bacteriën in de blaas verwijderd.

Comprimeren Hot Water:

Comprimeer warm water bij regelmatig gebruik vermindert de druk op de blaas en op zijn beurt geeft pijn infectie. Als de besmette persoon lijdt aan buikpijn dan hij nodig heeft om warm water te gieten in een flexibele fles en houd dan de fles op de onderbuik.

Tea Tree Oil:

De anti-bacteriële eigenschappen van tea tree olie helpt in de strijd tegen bacteriën die urineweginfecties veroorzaken. De opening van de plasbuis moet dagelijks worden gewassen tijdens het baden. Voeg tien druppels van deze olie aan het water tijdens het baden. Als alternatief, meng zes druppels olie, twee eetlepels yoghurt in warm water en vervolgens onder te dompelen het lichaam in hetzelfde water voor een paar minuten.

Uva Ursi:

Dit kruid bevat stoffen die vechten tegen infecties, zoals urineweginfecties. Het is beschikbaar in de vorm van een supplement. Uva Ursi bevat antiseptische eigenschappen die bacteriën doden die infecties veroorzaken helpen.

Deze home remedies voor urineweginfecties zijn beter in het voorkomen van UTI dan genezen. Als u symptomen zoals UTI en duren langer dan twee dagen van te voren, dan is een bezoek aan de dokter is gerechtvaardigd. Zonder de juiste medische interventie, kan UTI de nieren infecteren en leiden tot een meer ernstige medische aandoening.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha