Top 10 Home remedies effectief voor de behandeling van waterpokkenWaterpokken infectie nogal besmettelijk, kan het verspreid als vuur, en de patiënt moet mogelijk worden in quarantaine geplaatst tot de infectie afneemt. Terwijl de ergste symptomen van waterpokken verdwijnen in ongeveer twee weken tijd, kunt u proberen een aantal effectieve home remedies om symptomen zoals jeuk en branden te verlichten.

Home remedies voor Waterpokken

Honing:

Een natuurlijke vochtinbrenger, honing is de beste remedie voor die jeukende zweren en letsels. Koop een pot honing premium kwaliteit en royaal toe te passen op de getroffen gebieden. Dit is niet alleen het verminderen van de drang om te krabben, maar zal ook helpen met de littekens!


Neem een ​​koel bad:

Water is je beste vriend als je neer met pokken. Vermijd een warm water bad; plaats drijven in een bad van koud water aan de jeuk verminderen. Het zal je doen voelen schoner, verminderen jeuk en het bevorderen van de 'feel good' factor. Het toepassen van ijs direct op de pijnlijke plekken zal helpen te verminderen jeuk!

U kunt ook genieten in de goedheid van een bad van havermout - een bewezen middel dat gewoon niet mis kan gaan. Maal twee kopjes havermout tot een fijn poeder in uw processor, en de tip in een halve liter water en laat het staan. Nu giet het mengsel in een canvas tas, stevig vast en laat hem in het hete water werd uitgevoerd voor de douche.

Bak Die Sores:

Meng zuiveringszout en toe te passen op de hobbels rode, laat het en laat het drogen. Help de hobbels sneller genezen en vermindering van de jeuk.

Neem:

De Neem boom, of Indische lila, is geladen met anti-virale en anti-bacterieel. Neem toe bladeren aan zwemwater of maal de bladeren tot een pasta en toe te passen op de getroffen gebieden te verlichten onmiddellijk jeuk. Deze krachtige crème zal ook de blaren opdrogen, dus maak het genezingsproces!

Azijn:

Voeg de bruine azijn aan uw bad en genieten in het voor een beetje 'tijd om onmiddellijke hulp te krijgen van jeuk, verminderen littekens en ook de behandeling van de symptomen of laesies die naar verwachting zullen ontwikkelen. Als er te penetrante azijn, voeg één of twee druppels van een essentiële olie, zoals tea tree olie of lavendel in je laatste kopje water en spoel! Tea tree olie en lavendel ook slaap op te wekken!

Maak de telling C:

Wortel en koriander soep kan wonderen doen wanneer het in de put, met een slecht geval van pokken. Hak en kook de wortelen en koriander in plantaardige bouillon en kook tot ze zacht zijn en kan worden verpletterd. Drink dit dampende soep een keer per dag tot volledig te herstellen!

Erwten in een Peul:

Ayurveda, de bekende vorm van Indiase geneeskunde die steeds globaal, geeft het gebruik van erwten voor de toepassing van blaren en letsels voor een snelle genezing. Kook erwten, prak ze tot een pasta en breng royaal handelsmerk. Laat het maar voor een uur en neem dan een bad met warm water.

Calamine lotion:

Dit roodachtige vloeistof is zeker door een arts worden voorgeschreven als u zijn gediagnosticeerd met waterpokken. Voeg ongeveer 5 druppels Calamine lotion voor een fles die is een wijk vol met lavendelolie. Goed schudden en gebruik het als een lotion op de getroffen gebieden voor verlichting van de jeuk.

Badkamers:

Zodra het bad klaar is, voeg een eetlepel zeezout dode zeezout of gewoon water. Ook, voeg een eetlepel wodka en lavendelolie om het water en genieten van een paar minuten. Het zout heeft antimicrobiële eigenschappen die ziektekiemen te bestrijden, terwijl de essentiële oliën de huid te kalmeren! Een ander huis remedie perfect voor waterpokken.

Sandelhout Olie:

Nog een andere essentiële olie, sandelhout olie is de beste oplossing om jeuk te verlichten en versnellen het genezingsproces. De olie heeft een geurig aroma en kan ook gebruikt worden in combinatie met vitamine E op littekens postal varicella!

Ik raad aan!

Krassen niet goed:

Vergeet niet dat, terwijl je wilt krabben die jeuken pijnlijke, vermijden en een sterke wil om te zijn. Niet alleen verhoogt de noodzaak te jeuken, kan soms leiden tot pijnlijke uitbraak en daarmee de infectie verspreiden. Op hetzelfde moment, de nagels en vingers tot een voedingsbodem voor bacteriën, waardoor de verdere verspreiding.

Vermijd zeer kruidig ​​voedsel of Fast Food:

Vasthouden aan basics en eet fruit en groenten in hun natuurlijke vorm zoals ze zijn geladen met antioxidanten en ziekte-bestrijdende vitaminen, mineralen en chemische stoffen die helpen om sterker immuunsysteem te maken en het bestrijden van infecties.

Pepermuntolie:

Pepermuntolie kan waterpokken verergeren en mogen nooit rechtstreeks of in verdunde vorm voor de behandeling van pokken worden gebruikt. Het koelende effect van de olie wanneer deze in contact komt met de huid in feite de verbranding van de huid!

Nooit Exfoliate:

Meerdere berichten suggereren scrubben om de korsten te verwijderen. Dit kan echter meer schadelijk dan goed en ook leiden tot de infectie te verspreiden!

Terwijl de ziekte neemt zijn tijd als gevolg van te genezen, kan dit huis behandeling tegen waterpokken worden opgenomen om de huid te kalmeren, vechten de drang tot nul en verminderen de kans op ernstige littekens!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha