Top 10 Hollywood Acresses zonder make-upGeloof het of niet !! Zelfs de meeste van de sterren van Hollywood glam om de natuurlijke manier een keer gaan in de zoveel tijd !! Echter, sommige lijken super mooi, zelfs zonder alle franje, terwijl sommigen van hen zijn gewoon te ontoonbare zonder make-up.

In de afgelopen tijd hebben we veel populaire beroemdheden pronken met hun de-glam look met veel vertrouwen tegemoet gezien. Hetzij via de social networking site of de paparazzi deze beroemdheden zijn min of meer comfortabel mee.


Ik hou van dat zo veel populaire sterren zijn beslissing om hun natuurlijke schoonheid te tonen - laat het me weten als je eens!

Ben je benieuwd naar uw favoriete beroemdheden te zien zonder make-up? Dan laten we de slag te gaan !!

Hollywood-sterren zonder make-up

Jessica Alba:

Bron afbeelding

Jessica Alba postte deze foto op Instagram bezwete direct na zijn training. Hier toont haar make-up en geen gezicht iets gespoeld. Het ziet er absoluut geweldig. Serieus, je ziet eruit als een zweet au natuurlijke glans. Willen worden aangedreven zo goed als haar om te kijken na een harde training?

Kristen Stewart:

Bron afbeelding

Kristen Stewart heeft geen make-up nodig om er goed uitzien. Kristen is zeer mooie actrice en ziet er goed uit zonder make-up terwijl het doen van de truc. En ze meer zekerheid bewijst dit punt in de afbeelding hierboven. In feite is ze vaak gespot in luchthavens en andere plaatsen zonder make-up.

Halle Berry:

Via pinterest

Op de foto boven een Hollywood-actrice zonder make-up, kunt u zien Halle Berry is helemaal niet goed, geen make-up. Pigmentations en zichtbare plekken laten duidelijk zien dat ze een goede huid heeft. En wat is er met de witte ding onder zijn ogen?

Eva Longoria:

De Desperate Housewives Latina meisje pronkt haar huid toon van de media. Eva Longoria ziet er niet slecht, behalve voor de pigmentatie op de lippen.

Katie Holmes:

Katie Holmes en Kristen Stewart is perfecte look zonder make-up. Zoals je duidelijk kunt zien in deze afbeelding hierboven, Katie Holmes heeft een goede huidskleur ook, geen donkere kringen of pigmentatie dan ook. Ik heb niet gezien dat een van zijn films, maar ik denk dat ze ziet er mooi uit.

Demi Moore:

Bron afbeelding

Deze 51 jaar de schoonheid vervaagt als ze is aan het vergrijzen. Het zag er veel beter in zijn jonge dagen. Vergeet niet Demi Moore met een hese stem in de film gisteravond. Maar op de foto hierboven, haar gezicht wordt verzakking met ouderdomsvlekken.

Mila Kunis:

Bron afbeelding

Ontdek Mila Kunis hier !! Zelfs niet uitzien als dezelfde persoon, doet het? Geen make-up ziet er vrij slecht. Let op de mollig gezicht en de ogen hangend in de afbeelding hierboven. Het ziet er ook behoorlijk oud. Maar met make-up, haar gelaatstrekken lijken gebeiteld.

Gwyneth Paltrow:

Bron afbeelding

De man van wie ik hield IJzer en Shallow Hal. Gwyneth Paltrow is een goede actrice, zonder twijfel. Echter, heeft ze niet goed zonder die al die sproeten, ouderdomsvlekken en pigmentvlekken kijken. Bovendien is de structuur van de huid is niet zo groot.

Scarlett Johansson:

Via pinterest

Ik zag alleen haar twee films die zijn Avengers en Iron Man. Scarlett Johansson is niet de typische size zero Hollywood-actrice. In feite, ze is bochtig en heeft fabrieken hoofd ook. Op de foto hierboven ziet de huid er vlekkeloos en bleke, zonder make-up. Zeker, het verliezen van die factor diva hier.

Jennifer Love Hewitt:

Bron afbeelding

Jennifer Love Hewitt is een van mijn favoriete actrices. Ik hield van zijn prestaties in de film De lijst van klanten. Ze hadden onderscheidende kenmerken in vergelijking met de rest van de meisjes in Hollywood. Het ziet er goed uit, geen make-up, als je kan negeren haar blik een beetje 'gezwollen.

Wat is uw mening over deze Hollywood-beroemdheden zonder make-up? Wie denk je dat ziet er de beste zonder make-up? Het niet eens met uw opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha