TOP 10 HABITS bad hair !!!CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Libelul

Er zijn verschillende styling technieken die we volgen voor onze hair.For toegevoegde extra bounce, volume, waardoor krullend haar flat, krullend haar slanke recht, met haargel producten kunnen allemaal leiden tot grote schade aan onze tijd proberen we hair.So maken voortkomen uit dit alles op de voorgrond op een rijtje.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door urbanlatinfemale


Plagen: Plagen geeft de hoogte, maar u weet dat elke keer dat u uw haar te plagen in de tegenovergestelde richting u eigenlijk zelfs kammen haar cuticula (de buitenste) in de tegengestelde richting? En 'beschermende laag van het haar en die heeft er een gewoonte van het zijn onder leiding van haargroei, en niet andersom. Dus de volgende keer dat u uw haar te kammen naar de tease uitstappen, je bent eigenlijk scheuren van de beschermlaag van het haar.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Maegan Tintari

Curling: Je bent geboren met steil haar stijlvolle en ervaring zo je wilt en krijgt die mooie krullen van haar? Tijd om eens na te denken. De warmte krulspelden omdat het vocht in het haar te koken, de vorming van dampbellen die barsten en gebroken draden. Aan het einde van het haar wordt onderbroken of nabij elke bel vertrekken met gespleten punten of erger. De krultangen verzachten ook de keratine, de bouwsteen van uw sloten.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Robin Danehav

Strijken plaat: kroeshaar krullend en u wilt dat de slanke look straight, willen we altijd het tegenovergestelde van de dingen die we hebben gekregen. Dit is de menselijke natuur, maar plat as Maakt het haar droog, ruw en breekbaar.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door rhiiwn.

Parmanent Straightening: Warmtebehandelingen samen met keratine behandelingen kunt u het opslaan van opnieuw en opnieuw te gaan naar strijken plat steil haar, maar de keratine behandelingen (ook wel bekend als de Braziliaanse rechttrekken) bevatten meestal de chemische kankerverwekkende stof formaldehyde). En hoog vuur veroorzaakt haar schade niet te vergeten, het rippen van de natuurlijke vochtbalans van het haar, waardoor het meer kwetsbaar voor breuk.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Makuahine Pa'i Ki'i

Haarkleuring: haarkleuring ur geeft de gewenste prestaties van het seizoen en maken ons zien er ongelooflijk mode, maar tegelijkertijd doet veel schade aan het haar. Het gehalte aan peroxide haar kleuren, ammoniak, veroorzaakt schade aan de haarschacht en ook om de cuticula. Terwijl we hebben haar zwarten, we willen gaan voor lichtere tinten zoals goud, bruin, rood, bordeaux, deze kleuren, oxideren externe cuticula lagen om je haar te nemen in die kleur. Dit maakt het haar kwetsbaarder UVA en UVB schade.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door UrbaneWomenMag

Handdoek: haarlokken zijn zeer delicaat. We willen krijgen je haar zo snel mogelijk te drogen na het bad, zodat er geen kou vatten en wrijven en knijp en plet de haren op welke manier we willen in handdoeken. Het is niet gezond voor je haar. In plaats daarvan moet je de tijd nemen en druk op en laat de handdoek op haar zachtjes om het overtollige water te absorberen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Andy Eick

Nat haar kammen: Als u dit een hoop in de reclame Sunsilk heb gehoord deze dagen. "Denk je haar niet kam nat, is zwak Als de kam, zullen ze breken" onnodig te zeggen, de meesten van ons al wisten dit feit. En dit is een bewezen. Van haarlokken absorberen water en zwellen, zijn zwakker op dat moment, dus als ze kammen terwijl nat, is er een grotere kans op scheuren hun haarlokken. Als je echt wilt om het haar te ontwarren, en het is dringend, probeer dan een grove kam bij voorkeur gebruik maken van een shampoo.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Rieten Paradise

Nooit hoed minder u dient uit te gaan zonder hoed op winderige dagen, omdat de wind door je haar schade, en zelfs op zonnige dagen, om haar te beschermen tegen UVA en UVB. Als zweet hoofd, draag dan een hoed met perforaties, zoals hoeden bamboestok, zijn elegant en tegelijkertijd beschermt de delicate haren mooi.

Naast het gebruik van stylingproducten: Over het gebruik van sprays, gels, mousses, en gemakkelijk te bevriezen, zorgt ervoor dat de ophoping van haar. U moet een reinigingsmiddel diep reinigende shampoo te gebruiken om zich te ontdoen van dit te krijgen van tijd tot tijd.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Chad Skeers

Zeestraat Hair Style: Geef je follikels een rust. Er wordt gezegd dat de strakke paardenstaart of vlechten haar winderige, vuil, schade kan redden, maar op hetzelfde moment, als je je das je haar op dezelfde manier, de scheiding in dezelfde secties en richtingen, te houden en bind je haar echte strak, dan met de tijd, de draden je begint vorm te krijgen en dat de delen van het deel breder zal zijn. Dus hou je haar een tijdje open, geef het een beetje 'ontspanning.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha