Top 10 Haarkleur Van MajirelIn de wereld van de haarkleur, zijn er een paar namen die hebben opgedaan reputatie, vertrouwen en loyaliteit van hun gebruikers. Met de technologie voortdurend verandert, is het moeilijk voor veel te houden, en het resultaat is dat van hun klanten te verliezen of te winkelen sluiten.

Voor elke vrouw die ooit heeft gekleurd je haar of zelfs beschouwd als de kleur, er is een naam die synoniem is met het: L'Oréal. Ja, L'Oreal is een van de weinige merken die zich inzetten voor het verbeteren van elk product dat we kennismaken met hun klantenbestand.


Majirel Hair Color Range:

L'Oréal is voortdurend zoeken naar nieuwe manieren om hun aanbod van haarverf, en hoe te verbeteren! De nieuwste kind op het blok is het bereik Majirel Permanent Hair Color. Deze bijzondere serie heeft kleur suggestieve blondines in natuurlijke tinten diep. Met behulp van intensieve conditionering agenten is altijd de praktijk van L'Oréal, en gaat verder met deze reeks van prachtige kleuren. Hier is een lijst van kleuren en tinten die de Indiase huid past tonen het beste:

1. Golden Brown:

Je kan het niet helpen, maar zucht wanneer de visie van gouden haar kruist onze geest. Met de formule intensieve kleuring permanent Majirel, bereid zijn om deze visie van een nieuw niveau van verbluffende nemen.

2. Goud Koper Blond:

Ja, ik weet wat je denkt. 'Hoe een tint van blond mogelijk voldoen aan de olijf-gevilde vrouwen in India?' Geloof me, zal de subtiele hints van goud en koper te helpen geef je haarkleur een modieuze touch.

3. Mahonie Koperblond:

Drie van de meest populaire kleuren bij elkaar! Als je wilt voorstellen wat er zal deze haarkleur majirel willen, stel je een boom met een donkere schors, met de herfst bladeren op het, en de droge bladeren hieronder gevallen!

Licht Ash, Mahogany Brown:

Mahonie geven zijn echte hoofdkleur, dit kan subtiele tinten van as en notities zal echt werken met alle huidtinten Indianen hebben.

Donker mahonie, Golden Brown:

Een donkerdere tint dan de natuurlijke kleur, donker mahonie, in combinatie met de klassieke goudblond, kan leiden tot slechts één ding: suggestie goddelijk!

Koperen donkerrood Blond:

Ah! Tenslotte, de kleur rood haar Majirel hier. De diepte van de koper, in combinatie met rood, goud en streepjes en pop zijn net wat de dokter besteld voor de vrouw die wil de stad rode verf.

Deep Dark Brown:

Een klassieker voor vrouwen met een witachtige of blanke huid, diep donkerbruin is de go-to kleur voor een vrouw die wil een effen kleur te houden, terwijl een beetje 'gitzwart door het wijzigen van standaard die de meeste van de vrouwen hier zijn geboren met.

Goud Mahogany Brown:

Een andere combinatie van moordenares Majirel Loreal haarkleur is donkerbruin met gouden reflecties. Ik weet niet over u, maar deze kleur is iets dat ik zou willen om het te proberen als ik mijn volgende kapsel.

Koper Mahonie Bruin:

Een donkere versie van haar blonde tegenhanger, dit is een kwestie van stijl, verfijning, glamour en gruis. Een donkere manen, met een zweem van spot koper is perfect voor een brutale uitstraling.

Zwart:

Het houden van de steeds toenemende populariteit van donker haar en de aantrekkingskracht van deze exotische kleur in gedachten, Majirel heeft ook een natuurlijke zwarte kleur. Ontworpen voor de vrouw die weet precies wat hij wil.

Alle kleuren zijn Majirel ammoniak vrij. Ze bieden volledige dekking van wit haar, zoals het niveau van elk product kleurstof Oreal L '. Het heeft ook een eigen assortiment van kleuren, speciaal ontworpen voor de verlichting. De kleuren zijn langdurig en een glans aan het haar, waarvan sommige zelfs reflecterende bellen. Dus als je jezelf in een van deze haarkleuren glorieuze?

Wat is je favoriete kleur haar Majirel? Heb je gebruikt elke indien deze nuances? Laat uw ervaring niet met ons delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha