Top 10 grondoefeningen en hun voordelenAls je eenmaal weet het belang en de voordelen van grondoefeningen, zou je nooit stoppen met trainen!

Grondoefeningen vorm je onderlichaam en alle problemen in verband met het bekken te voorkomen. Vloer oefeningen worden gedaan zonder de hulp van alle apparatuur en machine. Deze zijn zeer goed voor algemene opleiding en body toning. Vloer oefeningen helpen verbeteren van het lichaam vorm en symmetrie ook.


Grondoefeningen voor vrouwen

Lees verder om meer te leren over simulatie-oefeningen 10 vloer met hun voordelen.

Spinal rotaties:

Spinal rotatie een vloer oefening voor vrouwen die helpt om de flexibiliteit van de ruggengraat aanzienlijk verbeteren. Gewoon helpt bij verlenging van de wervelkolom. De video-link hier sinds heel duidelijk wordt de procedure van deze oefening vloer. Spinale rotaties zijn ook belangrijk voor zwangere vrouwen. Er zijn enkele wijzigingen in hun specifiek getoond in de video.

Overbruggen:

Deze oefening richt zich op het opbouwen van de spieren van de bekkenbodem en de kern van kracht. Richt zich ook tot de bilspieren en hamstrings. De video-link hier toont de exacte manier om deze oefening te doen.

Stretch hoofdband:

Eigenschappen met vleugel vindt plaats met behulp van een flexibele band. Kunt u eenvoudig vervangen van de flexibele band met een sjaal. Deze oefening helpt kant algemene verlenging van het lichaam, het vrijgeven van veel spanning.

Pulse Arm alternatief:

Deze oefening plan bevordert de kern stabiliteit van de schouders, kern kracht en inzet van de bekkenbodem. Zelfs zwangere vrouwen kunnen deze oefening, maar met enkele wijzigingen uitgevoerd, zoals in de video. Deze prachtige video toont de juiste manier om deze oefening plan te doen.

Been cirkels:

Als je billen lijken om u een harde tijd te geven, zodat dit plan zou uitstekende oefening om te helpen de toon van de heupen uit elkaar bouw je core stability en werken op de spieren van de bekkenbodem zijn. Een variant voor zwangere moeders lijkt ook mooi.

Mosselen:

Mosselen zijn geweldig grondoefeningen om de toon van dat flab hardnekkig elkaar bouwen uw core kracht. Deze videogids precies hoe mosselen uit te voeren.

Spinal wendingen:

De wervelkolom wordt altijd blootgesteld aan veel spanning met het buigen naar voren en naar achteren. Echter, je hebt te veel zijwaartse beweging. Spinale wendingen alleen voldoen aan deze eis. Uitstekend voor de rug en wervelkolom, spinale wendingen helpen bouwen kern kracht ook. De video toont de exacte manier om deze oefening uit te voeren is voor zwangere vrouwen en andere mensen.

Opdrukken:

Als je samen bent gericht op de schouders, borst en buik, zijn push-ups alleen voor jou bedoeld. Bekijk deze prachtige video, die een heel duidelijk verklaart de exacte manier om push-ups doen. Naar aanleiding van deze vorm van grondoefeningen voor abs zeker leiden tot een romp perfect.

Balans:

Als uw zorgen onjuiste houding u, volg dan de video om niet alleen uw core stabiliteit te bouwen, maar ook het verbeteren van de houding en worden opgetrokken. Weging helpt ook om de heup en de uitlijning van het lichaam te stabiliseren. Een woord van waarschuwing voor zwangere vrouwen die willen deze routine te proberen, volg dan de instructies, zoals in de video.

Genomen kant op de bal:

Traits kant echt helpen in de uitlijning van het lichaam en de juiste houding ook. Aangezien deze oefening wordt uitgevoerd op een bal, moet voorzichtigheid worden genomen voor het tegenhouden van de bekkenbodem dicht. De video laat zien hoe gemakkelijk de laterale gedeelten kan met behulp van een bal.

Ik hoop dat je het artikel hield. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha